Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted

gledaj vives pločice, jeftinije su od italijanskih a nisu lošeg kvaliteta, dizajn isto nije loš, mislim, ima svašta, može da se probere

• 2 weeks later...
Posted

Za pod sam uzeo crne koje sam naveo. Jbt, obišao sam par radnji koje kao imaju izbot i na glasu su, to je katastrofa. Te crne su mi bukvalno JEDINE da su mi kao lepe, i da imam plan šta i kako posle.Ove će verovatno na zid. Skupo je, ali ko ga jebe, ide samo 6m2. Msm da je oko 1500 din m2. Kuhinja 90% crvena.Colors-Lemon-30x41_6-cm.jpgA od burazera najbolji ortak drži ultra kvalitetnu stolariju te ću tu da prođem ko car, vrhunski proizvod na X rata i sa popustom, da budem iskren, malo i kačim link da izreklamiram, ali ljudi stvarno ubijaju kakve krevete prave, pa i sve ostalo naravno. Meni favorit Rim, tj on je poručen. Inače, radili su nameštaj za boga oca poznatih ljudi. Od Čavića pa nadalje. :)http://www.drazor.co...ba-rim.html#rim

Posted (edited)

Videla sam Drazor krevete kad su imali promociju u TC Ušće. Kvalitet je nesporan, završna obrada nameštaja je odlična, a to je boljka naše industrije nameštaja.Kompleti od tamnog drveta sa ormarima, nahtkasnama, uznožjem me opterećuju. Najviše bih volela da sve komade nameštaja nabavim pojedinačno, ali da se sve uklopi, da budu sve svetle boje, trajan ali ne toliko da bude nameštaj za više generacija ( tj. da ga promenim kad mi dosadi).

Edited by halloween
Posted

ja kupio onomad od njih samo krevet, boju dogovorio koju sam hteo, dimenzije takodje, nisam uzeo one fioke za ispod. valjda se jos tako moze?

Posted

Može se šta god kod njih. :) Te krevete fura cela burazova ekipa, ne zna se ko je zadovoljniji. Ja ipak volim da sve bude u tonu i skladno.

Posted

Msm da ću da se prešaltam na bele zidne ipak. Gledao dosta sliak on line, nekako mi lepo deluje.Inače, brutalis sajt na temu!http://www.houzz.com/

Posted

Tek sad sam videla da na sajtu Drazora piše da imaju 40 boja.Uživam da ovako do besvesti razgledam, ali imam haos u glavi od mogućnosti i ništa konkretno.

Posted (edited)

Može se izvuče neka konkretna informacija, npr, ja searchovao red kitchen, nijedna sa žutim pločicama, tj jako malo ih, a vidim da se belo/sivo baš super uklapa, pogotovu kombinaciji sa crnim podnim, tako da mi je ovo izbilo na prvo mesto što se tiče zidnih:http://www.noks.rs/p...-25x40-150-akl/

Edited by Glas RazumaN
Posted (edited)

to je ok..ja volim jake boje ali bi od crvene kuhinje sa zutim plocicama dobijao epi napade za nekoliko mesecia i lepo je da crvena kuhinja bude ,,glavna,, u prostoriji

Edited by ivy
  • 2 weeks later...
Posted

Jako sam zadovoljan kako je ispalo a nisam bio malih očekivanja!Zviznuću sličku, samo da stigne poručena tehnika i da se još jedna sitnica završi :)

Posted

ja sam u poslednje vreme načisto smorena od svega, a od napucanih enterijera ponajviševolela bih da obitavam u nečem skroz jednostavnom, sa malo nameštaja, da bude onako prirodno što višeovo bi moglo da prođe :sleep:293854_10150865943236184_1911489228_n.jpg:sleep:

Posted
ja sam u poslednje vreme načisto smorena od svega, a od napucanih enterijera ponajviševolela bih da obitavam u nečem skroz jednostavnom, sa malo nameštaja, da bude onako prirodno što višeovo bi moglo da prođe :sleep:293854_10150865943236184_1911489228_n.jpg:sleep:
Deluje hladno, furuna, visoki plafon, jedino ako je kuća megde u Africi.
Posted

Izgleda kao preuređena monaška kelija negde na Mediteranu. Sviđa mi se.

Posted

Mene ovo dudino podsetilo na gajbu jedne porodice iz "kvadrature kruga" koja je živela u jednoj takvoj sobi sa jednim smederevcem i gde su svaki dan jeli home made hleb i pečeni krompir. :(Stigla je tehnika, usrali smo se dok smo zamenili aspirator, ali neću vam pokažem kako izgleda dok ne kupim lebaru u tonu ostatka kujne. Sada je u boji natur drveta i kvari mi celu koncepciju crno crveno belo. :D