Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted

Sinu smo uzeli Markus nekoliko dana pre isteka popusta (31. Avgust). Za sada je baš rano da se govori o robusnosti, ali po mom mišljenju je najbolja kupovina u Ikei do nekih 20k.

• Hvala 1
Posted

Reci mi samo - koliko su široki odnosno uski nasloni za ruke? Na slici mi deluje da su nešto uži nego kod drugih radnih stolica. 

Posted

Šta znam, ok su, još onako mekano gumirani, nije tvrda plastika.

• Hvala 1
  • 2 months later...
Posted (edited)

Treba mi krevet za dete, ali takav da se danju moze normalno sedeti, a nocu lepo spavati. Ima li neko predlog ? 

edit : dete ima 12 g, ne trazim one slecijalne decije krevete sa elzama i formulama, nego klasican krevet 

Edited by Lezilebovich
Posted
1 hour ago, Lezilebovich said:

Treba mi krevet za dete, ali takav da se danju moze normalno sedeti, a nocu lepo spavati. Ima li neko predlog ? 

edit : dete ima 12 g, ne trazim one slecijalne decije krevete sa elzama i formulama, nego klasican krevet 

Meni se ovo sviđa

hemnes-day-bed-w-3-drawers-2-mattresses-

Ima i fioke i svašta.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, Valk said:

Meni se ovo sviđa

hemnes-day-bed-w-3-drawers-2-mattresses-

Ima i fioke i svašta.

Bas sam to htela da kazem, IKEA ima tih krevet kaucica za decu (i odrasle), ja sam to ceznjivo gledala pre neku godinu ali tad nisam imala gde sa tim.

• Hvala 1
Posted

U principu skoro svaki singl krevet može da služi i kao trosed/sofa, uz zaseban prekrivač i dovoljno velikih jastuka. Ako je dužom stranicom do zida.

• +1 1