zorglub Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 Sinu smo uzeli Markus nekoliko dana pre isteka popusta (31. Avgust). Za sada je baš rano da se govori o robusnosti, ali po mom mišljenju je najbolja kupovina u Ikei do nekih 20k. 1 1
notenoughreasonsforclaire Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 Reci mi samo - koliko su široki odnosno uski nasloni za ruke? Na slici mi deluje da su nešto uži nego kod drugih radnih stolica.
zorglub Posted September 19, 2024 Posted September 19, 2024 Šta znam, ok su, još onako mekano gumirani, nije tvrda plastika. 1
Lezilebovich Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 (edited) Treba mi krevet za dete, ali takav da se danju moze normalno sedeti, a nocu lepo spavati. Ima li neko predlog ? edit : dete ima 12 g, ne trazim one slecijalne decije krevete sa elzama i formulama, nego klasican krevet Edited November 25, 2024 by Lezilebovich
Valk Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 1 hour ago, Lezilebovich said: Treba mi krevet za dete, ali takav da se danju moze normalno sedeti, a nocu lepo spavati. Ima li neko predlog ? edit : dete ima 12 g, ne trazim one slecijalne decije krevete sa elzama i formulama, nego klasican krevet Meni se ovo sviđa Ima i fioke i svašta. 3 1
Mel Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 1 hour ago, Valk said: Meni se ovo sviđa Ima i fioke i svašta. Bas sam to htela da kazem, IKEA ima tih krevet kaucica za decu (i odrasle), ja sam to ceznjivo gledala pre neku godinu ali tad nisam imala gde sa tim. 1
zorglub Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 U principu skoro svaki singl krevet može da služi i kao trosed/sofa, uz zaseban prekrivač i dovoljno velikih jastuka. Ako je dužom stranicom do zida. 1
napadaj Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Da li neki prečišćivač vazduha kupi i prašinu koja leti po stanu? Ne mogu više da živim od nje u Beogradu, a imam jako osetljive nozdrve, pa se ujutru, a često i tokom noći, izduvavam crnilo iz nosa kao da sam bio na kopovima. Ne pomažu redovno usisavanje i brisanje, ceo grad je užasan što se toga tiče. Ananas ima dobre popuste na Xiaomi prečišćivače ovih dana, pa bih iskoristio to ako uklanjaju prašinu iz vazduha.
kud u maglu Simoviću Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 ne uklanjaju, a da li ih ima manje ne znam, morao bi aparat da šljaka 24/7 da bi to saznao
napadaj Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Blah. A da li postoji nešto što uklanja prašinčinu iz vazduha, tj. što je kupi? Tačno bih to stavio na terasu koja je zastakljena, da hvata čim užasi ulete.
napadaj Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Znam, ali prosto grad je u takvom stanju da je vazduh pun prašine sa gradilišta, iz saobraćaja i ko zna čega sve ne, tako da prašine ima u nenormalnim količinama.
smooth.Op Posted January 8 Posted January 8 Koliko koštaju usluge nekog arhitekte/dizajnera za uređenje enterijera? Da li je neko imao iskustvo neko nedavno? Planiram da u ovoj godini menjam nameštaj u boravku i da krečim stan, pa kad već investiram nešto kontam da ne bi bilo loše da prvo konsultujem nekoga ko se razume.
duda Posted January 9 Posted January 9 2 hours ago, Ardian said: 50-150 eur/m2 Uh, ovo zvuči baš mnogo. Često se enterijer ne naplaćuje po m2. Nije svejedno da li se samo sređuju zidovi, plafoni i rasveta i raspoređuje neki gotov nameštaj ili se nameštaj projektuje. Kuhinje su recimo uglavnom male kvadrature, ali oko njih ima dosta posla. Itd, specifičan rad pa specifična i cena, od slučaja do slučaja.
Recommended Posts