September 16, 20231 yr Meni je Eglo super, imaju salone na više mesta. https://www.eglo.com/rs/market-search Pre osam godina sam kupio stonu lampu dok Eglo još nije imao radnje u Srbiji, nego je nabavka išla iz Nemačke preko nekih ljudi iz Sombora, i još uvek me služi bez i najmanjeg problema.
October 2, 20231 yr Popular Post Neverovatno koliko jedna mala promena moze da izmeni dinamiku svih ukucana. Stigao je nov trepzarisjki sto i stolice. Dobili smo puno vise prostora u odnosu na prosli koji je bio ogroman. Klincima isto zanimljivo stalno da nesto crtaju i citaju. Lep je miris drveta.
October 5, 20231 yr 22 minutes ago, slepa živana said: ovo ima u beogradu na vodi Kako znas? @bags Stan je naravno lep, divan pogled i prozori ali nema dusu
October 5, 20231 yr 6 minutes ago, Sandradjer said: Kako znas? @bags Stan je naravno lep, divan pogled i prozori ali nema dusu iz oglasa. svi su tako dizajnirani, samo nema mačka i gitara
October 5, 20231 yr 1 minute ago, slepa živana said: iz oglasa. svi su tako dizajnirani, samo nema mačka i gitara Nasecena breskva ima?
October 5, 20231 yr u ovakvom stanu bi mogao da provedem maksimalno 5 minuta ili manje, koliko mi već treba da spasim mačku.
October 5, 20231 yr 2 hours ago, Sandradjer said: Nasecena breskva ima? Samo vredi ako imaju naseckane jabuke. Spoiler Baba ide gratis uz stan
October 6, 20231 yr Shta znam, sa strahom od visine umrla bih jedno milion puta dnevno prolazeci kroz stan. Ja sam ipak za neki cozy klasichan izgled.