napadaj Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Meni je Eglo super, imaju salone na više mesta. https://www.eglo.com/rs/market-search Pre osam godina sam kupio stonu lampu dok Eglo još nije imao radnje u Srbiji, nego je nabavka išla iz Nemačke preko nekih ljudi iz Sombora, i još uvek me služi bez i najmanjeg problema. 6 1
Popular Post bags Posted October 2, 2023 Popular Post Posted October 2, 2023 Neverovatno koliko jedna mala promena moze da izmeni dinamiku svih ukucana. Stigao je nov trepzarisjki sto i stolice. Dobili smo puno vise prostora u odnosu na prosli koji je bio ogroman. Klincima isto zanimljivo stalno da nesto crtaju i citaju. Lep je miris drveta. 10 3
Patty Lee Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Čuj kao iz kataloga, ovo izgleda kao slika iz rendera Lepoe! 2
Eleniko Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 a umeš da stojiš pod uglom od 45 stepeni kad kuvaš kafu, bravo 8
Sandradjer Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 22 minutes ago, slepa živana said: ovo ima u beogradu na vodi Kako znas? @bags Stan je naravno lep, divan pogled i prozori ali nema dusu 2 1
slepa živana Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 6 minutes ago, Sandradjer said: Kako znas? @bags Stan je naravno lep, divan pogled i prozori ali nema dusu iz oglasa. svi su tako dizajnirani, samo nema mačka i gitara 1 2
Sandradjer Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 1 minute ago, slepa živana said: iz oglasa. svi su tako dizajnirani, samo nema mačka i gitara Nasecena breskva ima? 2
Eleniko Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 u ovakvom stanu bi mogao da provedem maksimalno 5 minuta ili manje, koliko mi već treba da spasim mačku. 2 1
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 top je gajba, samo da nema mačke 2 1
Valk Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 2 hours ago, Sandradjer said: Nasecena breskva ima? Samo vredi ako imaju naseckane jabuke. Spoiler Baba ide gratis uz stan 2
Mel Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 Shta znam, sa strahom od visine umrla bih jedno milion puta dnevno prolazeci kroz stan. Ja sam ipak za neki cozy klasichan izgled.
Recommended Posts