maheem Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 17 minutes ago, Sandradjer said: Ove sam videla i uzivo i kvalitetne su, stabilne +1 za Ingolf 1
morgana Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 1 hour ago, Ras said: @morgana MORGANA (ole-lighting.com) zanimljiv koncept
Frank Pembleton Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Stgla kuhinja.Sutra monteri.Smišljam izgovore da sutra ne budem kući.Protest je dobar izgovor, ali je kasno.....shiit has hit the fan. 3 1
Frank Pembleton Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Da bude što bezbolnije!Prilično bezbolno ali...Nemačka kompanija "španskog imena" što proizvodi sudopere, me je koštala živaca...Lepo kaže žena:Ajde bre da zovemo majstora on će to časkom...Ne, ja "majstor" Šta da zovem majstora i prošlu sam sam povezao...Prvi zez što je sudopera drugačija od svih sa kojima sam ikad radio.Drugo što su ovi uz nju poslali delova milion za tri verzije montiranja odvoda.Treće sve "gumice" su došle u duplom broju, da se ima..Jbga ti kad srbinu daš izbor, on će samo da se zbuni.......shiit has hit the fan. 1
Lancia Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 17 minutes ago, Frank Pembleton said: Prilično bezbolno ali... Nemačka kompanija "španskog imena" što proizvodi sudopere, me je koštala živaca... Lepo kaže žena: Ajde bre da zovemo majstora on će to časkom... Ne, ja "majstor" Šta da zovem majstora i prošlu sam sam povezao... Prvi zez što je sudopera drugačija od svih sa kojima sam ikad radio. Drugo što su ovi uz nju poslali delova milion za tri verzije montiranja odvoda. Treće sve "gumice" su došle u duplom broju, da se ima.. Jbga ti kad srbinu daš izbor, on će samo da se zbuni... ....shiit has hit the fan. Obrati paznju da niko nista ne radi u sudoperi, kad se sprema klopa, seckanje, grubo ribanje...BLANCO izgleda super, ali je prilicno delikatan, da ne kazem nezan za neke zajebancije po kuhinji, naricito kad su muske ruke u pitanju. Kad je montiranje odvoda u pitanju gledaj na ugravirane strelice na plastici, da ne bi ugradili naopacke kao kod mene
Frank Pembleton Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 Obrati paznju da niko nista ne radi u sudoperi, kad se sprema klopa, seckanje, grubo ribanje...BLANCO izgleda super, ali je prilicno delikatan, da ne kazem nezan za neke zajebancije po kuhinji, naricito kad su muske ruke u pitanju. Kad je montiranje odvoda u pitanju gledaj na ugravirane strelice na plastici, da ne bi ugradili naopacke kao kod mene [emoji3] Sad mi to kažeš[emoji15][emoji15][emoji15]BTW sam sam instalirao sve.......shiit has hit the fan. 1
bradilko Posted July 17, 2023 Posted July 17, 2023 kakvi su klima uredjaji TLC 12 i vivax 12. sa inverterom obe samo sto je ovaj prvi na nekom popustu pa je dosta jeftiniji
renne Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 21 hours ago, bradilko said: kakvi su klima uredjaji TLC 12 i vivax 12. sa inverterom obe samo sto je ovaj prvi na nekom popustu pa je dosta jeftiniji Od tih jeftinijih Vox IVA se najbolje pokazao
Mr.Mxyzptlk Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 vise je u eksterijer, a i ne mogu da trazim sad gde da nadjem kako se zove. treba mi ona tvrdja guma, ako postoji samolepljiva jos bolje, koja moze da se instalira da pokrije prostor ispod kapije. b li ga dal to ima gde
Frank Pembleton Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Ako može pomoć.Treba mi dvosed, nešto smo gledali po Ikei recimo ovaj GralvikenGRÄLVIKEN https://ingka.page.link/uMas4D1BRf7m584f7E sad zanima me da li neko ima iskustva sa ostalim trgovinama nameštaja kod nas, da li ima nešto slično?...shiiit has hit the fan...
le petit nicolas Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 trazim stojecu sobnu lampu. gde su u bgd dobre prodavnice rasvete? u gradu, ne ngbd i slicne udaljenosti? poz
Recommended Posts