Jump to content
IGNORED

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Mil@n

Recommended Posts

Posted

Ja pored sudopere vidim maš.za sudove i frižider, a rerna je podignuta i pored je radni ploča/šank, ako sam lepo razumela sliku.

Posted

Da, vrv misli na indukcionu ploču, pošto rerna je prekoputa, pored prozora.

Posted
3 hours ago, Frank Pembleton said:

Bili u onoj firmi DanKuchen na batajničkom, najviše zato što imamo "vezu" pa možda izboksujemo neki popust...
Super je lik sa kojim smo "crtali"...
Poslao nam je "okvirne" slike.
Rekao sam ranije, malo je specifična situacija, mi već imamo dosta uređaja, nisu goli zidovi, jedan ceo zid je u prozorima...
21f58a4ddc03d6b2d2d2f164d6c08618.jpg
9a7527b13b2450ce710dbbc98c1e49af.jpg
56cbb71b6466593c54fbd3784a1d3321.jpg
db7dfc75dc7aa96dcda5767ece70b72b.jpg

....shiit has hit the fan.

Kakve su im cene u odnosu na Ikeu? 

Mislim da su kvalitetnij, ali ne znam da li su cene puno vislje. 

Posted

video odličnu foru za odabir boje frontova, al ću je prepričati 

:fantom:

na idejnoj skici se izrežu onom skalpel olovkom(il kako se već zove) se izrežu delovi skice na kojoj se nalaze frontovi i onda se takav crtež prislanja na frontove u radnji i super je za kompletan utisak koji ostavlja prilikom izbora

• Haha 1
Posted
10 hours ago, Frank Pembleton said:

Bili u onoj firmi DanKuchen na batajničkom, najviše zato što imamo "vezu" pa možda izboksujemo neki popust...
Rekao sam ranije, malo je specifična situacija, mi već imamo dosta uređaja, nisu goli zidovi, jedan ceo zid je u prozorima...

9 hours ago, borris_ said:

Sudoper na jednog strani, radni stol na drugoj. Uopste nije prakticno ali vjerovatno nije mogli drugacije. Rerna pored sudopera ne ide nikako.

Malo truda oko izmeštanja česme i sudopere za poziciju levo, smatram da donosi benefite na duže staze.

U tom slučaju, srednji element postaje radna površina, mala ali dovoljna. Na mesto frižidera bi došao element sa indukcionom pločom i ugradnom rernom.

Frižider vidite gde ćete. Verovatno na mesto rerne sa crteža.

U ovakvom rasporedu radna ploča (ugaoni element sa crteža pored ugradne rerne) postaje suvišan, a ukoliko vam je ipak potreban dodatni prostor za odlaganje stvari, na mesto njega postavite polični element pune visine. 

Posted
9 hours ago, Patty Lee said:

Da, vrv misli na indukcionu ploču, pošto rerna je prekoputa, pored prozora.

Da ploca a ne rerna (sve mjesam - godine)

Posted

Hvala na idejama.
Ali da napomenem, pomeranja česme nema, generalno zbog radova koje ne želim, jer sam to uradio pre 4 godine, plus u tom zidu je ventilacija/dimnjak.
Ne ptajte kako sam otkrio.
I dalje sam u rebusu...

Posted
11 minutes ago, Frank Pembleton said:

Hvala na idejama.
Ali da napomenem, pomeranja česme nema, generalno zbog radova koje ne želim, jer sam to uradio pre 4 godine, plus u tom zidu je ventilacija/dimnjak.
I dalje sam u rebusu...

Zar ne bi moglo da se izvede bez kopanja zida? 

• +1 1
Posted

Ja bukvalnone razumem kako ova kuhinja izgleda, dok svi diskutujete pomeri malo rernu ulevo, cemsu udesno i pod uglom...

Ja ono
You Are Dumb Patrick Star GIF by SpongeBob SquarePants

• +1 1
  • Haha 4
Posted

Prvi render je ulaz u kuhinjski prostor, prozor ispred tebe, levo od ulaza, a nasuprot prozora je sudopera.

• Hvala 1
Posted
14 hours ago, Frank Pembleton said:

za početak, imate previše radijatorskih rebara za toliku prostoriju u kojoj se kuva i radi rerna. može da se smanji na 1/3 čime se oslobađa prostor ispod prozora.

drugo, položaj rerne i onog šanka je kriminalan jer se blokira ulaz u prostoriju, kabasto je a i ružno.

rerna može da se smesti ispod prozora jer taman ima mesta.

za klasično kuhinjsko ostrvo nema mesta ali u delu gde je renderom predviđena rerna može da se stavi ploča/sto bilo fiksno bilo sklopivo. 

a gde je aspirator?

• +1 1
Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Hvala na idejama.
I dalje sam u rebusu...

21 minutes ago, beta kentauri said:

za početak, imate previše radijatorskih rebara za toliku prostoriju u kojoj se kuva i radi rerna. može da se smanji na 1/3 čime se oslobađa prostor ispod prozora.

drugo, položaj rerne i onog šanka je kriminalan jer se blokira ulaz u prostoriju, kabasto je a i ružno.

rerna može da se smesti ispod prozora jer taman ima mesta.

za klasično kuhinjsko ostrvo nema mesta ali u delu gde je renderom predviđena rerna može da se stavi ploča/sto bilo fiksno bilo sklopivo. 

a gde je aspirator?

Verujem da je predviđen iznad indukcione ploče.

Posted
43 minutes ago, beta kentauri said:

a gde je aspirator?

Vrv iznad indukcione, možda su planirali da bude onaj skriveni.

Posted

@Frank Pembleton

Otvori na sajtu ikee aplikaciju i sam crtaj. Pokusaj sve opcije.

Mozes da probas kuhinju u cirilicno P. Zid na koji se naslanja frizider je prazan

Posted (edited)

Prazan je taj zid, ali nema mesta za elemente/uređaje.

Edited by Ras