I*m with the pilots Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Znate li gde se u Beogradu mogu naci ove "galerijske šine" (ne znam kako bih ih nazvala) za elegantno kačenje slika po zidovima? Ilustracija: https://www.alutech.de/Galerieschiene-Objekt/GSOG Nama su svi zidovi sa njima i sada bi i moji roditelji da to stave ali nemam ideje gde da pogledaju, ima li u Beogradu neki pandan nemackim "Baumarkt"-ovima? U Ikei nema, to znam sigurno. 1
Bambula Posted March 12, 2023 Posted March 12, 2023 Ovo se lako napravi,ako već nema gotovo kod nas. Alu ili PVC G šina (kupuje se na metar),sajla isto se kupuje na metar (ako nisu teške slike tu je 1.5mm sasvim dovoljno).Kuke takodje svaka bolja gvoždjara,gde su uzmu šine uzmu se i poklopci za iste. Cenovno izadje isto kao gotovo,možda čak i jeftinije.
Mil@n Posted March 12, 2023 Author Posted March 12, 2023 33 minutes ago, Bambula said: Cenovno izadje isto kao gotovo,možda čak i jeftinije. Koja poenta onda sa cimanjem, umesto da kupiš sve gotovo
Frank Pembleton Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Žena zalazala termin i Ikei za projektovanje kuhinja.Sad samo da gledam kako da izbegnem to.......shiit has hit the fan. 1
Frank Pembleton Posted March 18, 2023 Posted March 18, 2023 Obavili IKEA-u...Žena koja mam je pomagala se trudila maksimalno, no bojim se da nećemo kod njih raditi.Naša situacija je malo komplikovana, ne radimo sa potpuno praznim prostorom i bez postojećih uređaja, a i njihove dimenzije su realno "zakucane" i onda to pravi problem.Peobaćemo sa još jednom firmom a i "uletele" su komšije sa dečkom koji radi "po meri" i zapravo je dosta radiio ovde po stanovima pa verovatno već ima neke opcije...To be continued.......shiit has hit the fan. 1
Блок_64 Posted March 18, 2023 Posted March 18, 2023 On 13. 2. 2023. at 8:57, Sara said: Spavamo sa otvorenim prozorima i zimi i leti Prozore su nam menjali dunsteri od majstora, zeznuli su nas istorijiski. Ne znam zbog čega ali vazduh izgleda ne cirkuliše uopšte kad su prozori zatvoreni. Ima budji i u trpezariji i u kuhinji, po ćoškovima ispod i iznad prozora. edit: budj se ne pojavljuje samo u kupatilu (koje i nema prozor) i u našoj spavaćoj sobi gde su stari drveni prozori i dalje Znaci malo cesce luftirajte
pbg12345 Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 On 13. 3. 2023. at 9:03, Frank Pembleton said: Žena zalazala termin i Ikei za projektovanje kuhinja. Sad samo da gledam kako da izbegnem to... ....shiit has hit the fan. 10 hours ago, Frank Pembleton said: Obavili IKEA-u... Žena koja mam je pomagala se trudila maksimalno, no bojim se da nećemo kod njih raditi. Naša situacija je malo komplikovana, ne radimo sa potpuno praznim prostorom i bez postojećih uređaja, a i njihove dimenzije su realno "zakucane" i onda to pravi problem. Peobaćemo sa još jednom firmom a i "uletele" su komšije sa dečkom koji radi "po meri" i zapravo je dosta radiio ovde po stanovima pa verovatno već ima neke opcije... To be continued... ....shiit has hit the fan.
Frank Pembleton Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 [emoji3]To ti kažem.Gledam da se "povučem iz procesa", ali ne ide.......shiit has hit the fan.
Ras Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 3 hours ago, Frank Pembleton said: To ti kažem. Gledam da se "povučem iz procesa", ali ne ide... ....shiit has hit the fan. Učiš od ovog što ga snimaš.
Frank Pembleton Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 Učiš od ovog što ga snimaš.Ide mi ko i njemu [emoji24]....shiit has hit the fan. 2
I*m with the pilots Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 On 12. 3. 2023. at 11:33, I*m with the pilots said: Znate li gde se u Beogradu mogu naci ove "galerijske šine" (ne znam kako bih ih nazvala) za elegantno kačenje slika po zidovima? Ilustracija: https://www.alutech.de/Galerieschiene-Objekt/GSOG Nama su svi zidovi sa njima i sada bi i moji roditelji da to stave ali nemam ideje gde da pogledaju, ima li u Beogradu neki pandan nemackim "Baumarkt"-ovima? U Ikei nema, to znam sigurno. Našla sam neke dve firme, ako zanima još nekog: https://shiftand.click/product/galerijska-sina-shift/ https://www.galerijskesine.rs/proizvodi.php#minirail 1
Frank Pembleton Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 Bili u onoj firmi DanKuchen na batajničkom, najviše zato što imamo "vezu" pa možda izboksujemo neki popust...Super je lik sa kojim smo "crtali"...Poslao nam je "okvirne" slike.Rekao sam ranije, malo je specifična situacija, mi već imamo dosta uređaja, nisu goli zidovi, jedan ceo zid je u prozorima.......shiit has hit the fan. 1
Sandradjer Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 Stvarno je specificno. Malo pojasni sta je ovo crno? I zbog cega rupa u elemntima ispod prozora?
borris_ Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 (edited) Sudoper na jednog strani, radni stol na drugoj. Uopste nije prakticno ali vjerovatno nije mogli drugacije. Rerna pored sudopera ne ide nikako. Edited March 26, 2023 by borris_ 1
Recommended Posts