Skyhighatrist Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 4 hours ago, Majo said: Me and Earl and the Dying Girl - puno od zivota provuceno na najfiniji moguci nacin. prelep film skroz. +1 baš lep film. Mogo bi da ponovim...
Nikodije Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 (edited) toni erdman dobro krece, al onda se javlja problem, tacnije dva- predug, prespor i dosadan Edited May 28, 2018 by Nikodije
Duci Simonovic Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Meni taj na listi - divim se sebi kako sam uspeo ovo da odgledam.
Indy Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 1 hour ago, Nikodije said: toni erdman dobro krece, al onda se javlja problem, tacnije dva- predug, prespor i dosadan Jeste... ne bih ga rado gledao u bioskopu, ali kod kuce (uz paralelno kibicovanje twittera i slicni multitasking) bilo je OK. Na kraju su uspesno priveli kraju, ali mislim da bi sazimanje, ili izbacivanje, nekih scena znatno popravilo film.
đorđe geprat Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 1 hour ago, Nikodije said: toni erdman dobro krece, al onda se javlja problem, tacnije dva- predug, prespor i dosadan jedan od malo filmova koje sam želeo da gledam a da nisam uspeo da odgledam.
Nikodije Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 ja gledao u bioskopu- bilo je to preteskih dva i po sata. a steta, mogao je mozda to da bude dobar film, da autori nisu imali preveliku zelju za izdrkavanjem, koja se cesto javlja u evropskom filmu, i onda ono sto moze da se isprica u sat i po, mora da potraje do iznemoglosti jer... ne znam sta, valjda nece biti dovoljno art ako bude normalno i gledljivo
ultra plasticni Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Videcemo kakav ce biti rimejk sa Nikolsonom, ako se uopste snimi
I*m with the pilots Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Meni je gledanje Tonija Erdmana u bioskopu proletelo samo tako, troje saputnika se takodje nisu bunili, biće da je do vas Pored onog kolacastog, koje je to izdrkavanje u filmu, nisam primetila?
herzika Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 i meni je toni erdman drzao paznju sve vreme, nije mi smetala duzina.a da ga sad gledam mozda bi me udavio
Indy Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 9 hours ago, I*m with the pilots said: Pored onog kolacastog, koje je to izdrkavanje u filmu, nisam primetila? Nice. Btw. svi imamo razlicit osecaj za vreme. Meni je ta vrsta dramedije negde najbolja do 1:30, 1:40. A TE je znantno duzi. Dobro je nisu ispratili i u Singapur, i tu bi sigurno cale dosao da pravi neke sprdnje...
Lancia Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Thoroughbreds - veoma zanimljiva crna filmska etida. Ostaje utisak da je celina inferiorna u odnosu na samu glumu, vizuelni i tonski deo. Da li je to uradjeno s namerom(¿), vec prevazilazi moje moci. Olivia Cooke, sasvim slucajno na repertoaru, posle jucerasnjeg Me and Earl and the Dying Girl - pravi gem, spoj naoko hladne ali vrlo izrazajne glume i neobicne lepote.
Nikodije Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 7 hours ago, Indy said: Nice. Btw. svi imamo razlicit osecaj za vreme. Meni je ta vrsta dramedije negde najbolja do 1:30, 1:40. A TE je znantno duzi. Dobro je nisu ispratili i u Singapur, i tu bi sigurno cale dosao da pravi neke sprdnje... Recimo obukao se u vampira tozu, i onda bi kamera 17 minuta pratila njegovu setnju po aerodromu
steins Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Hurricane Heist vrlo zabavan. Kome ne smeta ona retardirana ćerka Lajama Nisona iz Takena. kao bonus tu je i Ben Cross za koga sam mislio da je umro.
zakintos Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 On 21.5.2018. at 12:22, alec harvey said: Pogledaj i Freebie and Bean od istog reditelja... To je sve repertoar 20. Oktobra. Sjajna buddy cop zabava jednostavno - duhovito - u svakom trenutku na granici ludila! Šteta za reditelja (Ričard Raš) što nije više snimao...
Duci Simonovic Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Death Wish moze se pretpostaviti kakav je, ide to nekim svojim tokom, smesan burus vilis, sav osuren ko biba struja, ni obrve nema Crveni vrabcic skroz ok, pitka, fina zabava Dark Crimes ne znam sta da mislim o ovom, atmosfera kao neki mracni kaurismaki, dzim keri nije los, radnja isto tu i tamo ok, manje vise vec vidjeno, al negde se zaribalo nesto la ragazza nella nebbia ok je, drzi paznju al me nije bas nesto odusevilo 6/10 Stonehearst asylum tolko dobrih glumaca a nekako mnjeeh 6/10 Snegovi kilimandzara prosao za tren, najbolji od svih iznad iako se bas ne slazem sa odlukama na kraju, steta sto ga tek sad pogledao
Recommended Posts