May 23, 20186 yr 1 hour ago, Duci Simonovic said: bomb city govno gnjavatorsko kud sam ga i pustio, mogo sam gledati nesto normalno Jupi, nisam jedini koji se zajebao najcrnje od svega sto je true story.
May 24, 20186 yr 9 hours ago, Duci Simonovic said: bomb city govno gnjavatorsko kud sam ga i pustio, mogo sam gledati nesto normalno jbg, nisi panker
May 24, 20186 yr ja sam prekjuče htela da pogledam neki film sa kristin vig. shvatila sam da obožavam tu glumicu. i odaberem sa idmb iz njenog opusa heyday of the insensitive bastards. ispostavilo se da je to neki studentski omnibus koji je producirao džejms franko, za svoje studente. tako da se nisam baš nagledala kristin vig, ali mi se film jako dopao. teška realnošć, rakovi, zlostavljanje, depresija... sve kako treba. volim kad mi amerika s vremena na vreme pokaže kakav je car.
May 24, 20186 yr 43 minutes ago, ToniAdams said: jer bolji "slc punk"? to mi uz zelenu sobu omiljeni pankerski film. SLC nesam gledo, soba je ok, ovo je sranje
May 25, 20186 yr Odgledao Sola, nekako mi najviše miriše na prapočetke od svega što je snimljeno kasnije.
May 26, 20186 yr Rebel in the Rye https://www.imdb.com/title/tt4986134/?ref_=nv_sr_1 Predivan film. Apsolutno sam oduševljen. Mislim da je ovo Nikolasu životna uloga do sada. Inače ga nisam nešto naročito cenio kao dobrog glumca. Naravno tu je i stari dobri Kevin Spejsi...ma pogledajte film, nećete zažaliti, verujte mi. Edited May 26, 20186 yr by BlackGeorge
May 26, 20186 yr sladokuscima kojima se dopao rivendz, mogu da preporucim hunting emma ovo je jos veci tres od rivendza i generalno losiji film, ali postavka je slicna - pustinjski seting, zlikovci koji jure ribu, i jedini moguci ishod na kraju Edited May 26, 20186 yr by Nikodije
May 26, 20186 yr Sad odgledah Planetu Majmuna sa Frankom. Bog te, koliko glup film. U rangu onih monstruma sa super sluhom. Ili čak gluplje od toga.
May 27, 20186 yr Me and Earl and the Dying Girl - puno od zivota provuceno na najfiniji moguci nacin. prelep film skroz.
May 28, 20186 yr On 28.4.2017. at 20:07, Majo said: Vaistinu dobar Toni Erdmann + vrhunska gluma. Plus, glavna glumica, ako joj propadne glumačka karijera (a neće) uvek može da zaradi pevajući...