mlatko Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Wreck-it Ralphbaš sladak filmčić :), iako nikada nisam nešto rabila video igricei ja pogledao, juče. statkoća, nije loš. SLP mi je lošiji, tj sladunjaviji
copkillah Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 dodzavola, to vech izaslo??neam vremena za previse toga :(Mama je keva!
Moća Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Django :DMorao je Tarantino sebe da ubaci pa to ti je :)
mustang Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 klasika: udala se, postala domacica, kuvam, perem, peglam i to ;)evo me klementinino :) jesi lep i dalje ? :)
ToniAdams Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 sto bi reko bogart u big slipu, dajem sve od sebe :)
Sludge Factory Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 MamaHmm, eksli uopste nije los. Nisu ovakvi filmovi moja soljica caja, ali ko voli verujem da ce mu se svideti. Malo je pocetak klimav, ali ostatak sasvim korektan.
hooyadahoo Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) Seven PsychopathsOdlican, preporuka! Potsetio me malo na Altmanovog Playera. Must see. Edited March 15, 2013 by hooyadahoo
keitel Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Berberian sound studio.Obično nemam neki afinitet prema filmovima sa ovolikim brojem referenci, ali ovaj mi je baš fino legao.
Jose Raul Capablanca Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) Life of PiMeni je ovo bilo sasvim dobro. Dosta jednostavan filmić, predivno simljen. Gledanje ako ne u bioskopu, onda na big tiviu u blurej formatu obavezno... Edited March 15, 2013 by Jose Raul Capablanca
Indy Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Poceo zanimljivo, posle se (po meni) pogubio u silnoj ambiciji da kaze suvise.Dead Europe (2012) A young photographer transporting his father's ashes from Australia to Greece comes to learn that something sinister happened in his family's past involving a young Jewish boy. Despite an effort to distract himself with a mix of random sex and drugs, Isaac's world begins to unravel as he realizes that he cannot escape the ghosts of the past.
Recommended Posts