March 12, 201312 yr ^razmisljao sam se o ovom filmu da li da ga gledam ili ne, ali zbog vasih utisaka, deluje da je sasvim ok. trebali bi da naprave slicnu pricu, tj. film o robotu i coveku i da se covek isto veze za robota kao i u svakom filmu gde je prikazan odnos robot-covek i da ga ovaj, covek iz cista mira izgazi-polomi da ostanu samo dugmici, bila bi zanimljiva reakcija u publici XD
March 12, 201312 yr ^razmisljao sam se o ovom filmu da li da ga gledam ili ne, ali zbog vasih utisaka, deluje da je sasvim ok.trebali bi da naprave slicnu pricu, tj. film o robotu i coveku i da se covek isto veze za robota kao i u svakom filmu gde je prikazan odnos robot-covek i da ga ovaj, covek iz cista mira izgazi-polomi da ostanu samo dugmici, bila bi zanimljiva reakcija u publici XDti si neboot-ovan (robotonehuman) i rizikuješ report zbog diskriminacije
March 13, 201312 yr poslednji film koji ste sanjali:Paprika (2006)ludilo mozga. uranjanja u svoje snove, u tuđe snove, preplitanje snova,...sadrži puno filmskih referenci unutar snova.
March 13, 201312 yr In the House - 2012Solidno ostvarenje Fransoa Ozona,imalo je potencijala za nešto više, ali ovako, previše razvodnjeno...
March 13, 201312 yr animirani Insepšjon? no, tanks ma bolje je ovo od Inceptiona :) gledao sam Inception pre dve nedelje. ne pamtim da sam imao toliku želju da gledam neki film pre nego što je izašao kao u ovom slučaju a pogledao sam ga tek nedavno i smorio se. ideja je zvučala super a realizacija totalno neinteresantna - menjanje ekonomske odluke u nerealno realnim snovima uz pregršt baljezgarija. fuj.maločas pogledao The Last Picture Show (1971)uvenulo sve
March 14, 201312 yr http://www.imdb.com/title/tt1707386/Daleko bolji nego sto sam ocekivao.Jednog dana cu priznati sebi da volim mjuzikle.
March 14, 201312 yr Delirious (2006) Simpatičan... može i u preporuke. Sjajna priča kao i uvek odlični, Stiv Bjušemi.
March 14, 201312 yr http://www.imdb.com/title/tt1707386/Daleko bolji nego sto sam ocekivao.Jednog dana cu priznati sebi da volim mjuzikle.filmcina. uopste ne blede slike kako prolazi vreme.