hoffnung Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ^razmisljao sam se o ovom filmu da li da ga gledam ili ne, ali zbog vasih utisaka, deluje da je sasvim ok. trebali bi da naprave slicnu pricu, tj. film o robotu i coveku i da se covek isto veze za robota kao i u svakom filmu gde je prikazan odnos robot-covek i da ga ovaj, covek iz cista mira izgazi-polomi da ostanu samo dugmici, bila bi zanimljiva reakcija u publici XD
mlatko Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ^razmisljao sam se o ovom filmu da li da ga gledam ili ne, ali zbog vasih utisaka, deluje da je sasvim ok.trebali bi da naprave slicnu pricu, tj. film o robotu i coveku i da se covek isto veze za robota kao i u svakom filmu gde je prikazan odnos robot-covek i da ga ovaj, covek iz cista mira izgazi-polomi da ostanu samo dugmici, bila bi zanimljiva reakcija u publici XDti si neboot-ovan (robotonehuman) i rizikuješ report zbog diskriminacije
kud u maglu Simoviću Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 The Mastertaština praznine, stigao do 60 i nekog minuta od 144 i batalio
maheem Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 poslednji film koji ste sanjali:Paprika (2006)ludilo mozga. uranjanja u svoje snove, u tuđe snove, preplitanje snova,...sadrži puno filmskih referenci unutar snova.
zakintos Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 In the House - 2012Solidno ostvarenje Fransoa Ozona,imalo je potencijala za nešto više, ali ovako, previše razvodnjeno...
maheem Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 animirani Insepšjon? no, tanks ma bolje je ovo od Inceptiona :) gledao sam Inception pre dve nedelje. ne pamtim da sam imao toliku želju da gledam neki film pre nego što je izašao kao u ovom slučaju a pogledao sam ga tek nedavno i smorio se. ideja je zvučala super a realizacija totalno neinteresantna - menjanje ekonomske odluke u nerealno realnim snovima uz pregršt baljezgarija. fuj.maločas pogledao The Last Picture Show (1971)uvenulo sve
Hippie Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 dobar, dobardodzavola, to vech izaslo??neam vremena za previse toga :(
katamaran Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 http://www.imdb.com/title/tt1707386/Daleko bolji nego sto sam ocekivao.Jednog dana cu priznati sebi da volim mjuzikle.
zakintos Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Delirious (2006) Simpatičan... može i u preporuke. Sjajna priča kao i uvek odlični, Stiv Bjušemi.
Amelija Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Wreck-it Ralphbaš sladak filmčić :), iako nikada nisam nešto rabila video igrice
Lancia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 http://www.imdb.com/title/tt1707386/Daleko bolji nego sto sam ocekivao.Jednog dana cu priznati sebi da volim mjuzikle.filmcina. uopste ne blede slike kako prolazi vreme.
Recommended Posts