Turnbull Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Meni je to u prvih pet omiljenih filmova. Kad sam ga prvi put gledao, potpuno sam se raspametio. Posle sam ga prikazivao svim drugarima, rođacima, itd, uz berčekovske komentare ("kkkako mmmontira...").Lyne je genijalan reditelj, šteta što nije imao puno prilika da se razmahne. (Uz ovo još i Fatal Attraction, koji je isto super film).
kim_philby Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 the hobbitcizs koji krep ti si brate dejt za ravanelija/hustlera/korindjara.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
kim_philby Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 dećko je očigledno jebao nešto ove godineto je zato sto ima onog hobita na avataruSent from Bender's iPad using Tapatalk
Ravanelli Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 pričali su mi da se jebe preko foruma. još ne verujem
kim_philby Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 pričali su mi da se jebe preko foruma. još ne verujemron jeremy? jebe po forumu?Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Kreator Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Stand Up Guys (2012)http://www.imdb.com/title/tt1389096/jako los film, idealan za izbegavanje. tesko da moze dobiti vise od recimo 3/10. iz aviona se vidi ocajan scenario koji ne mogu da nadomeste ni fenomenalni glumci koji se ovde pojavljuju.
mlatko Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 JagtenLadno je pogrešan plakat na sajtu :blink:film je na žalost odvratno dobar, ovde je preveden kao "osumnjičeni" čini mi se da je neko već gledao od vas ali ne mogu da nađem postove...
zakintos Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 The Oranges (2011)Pristojna glupost i nepotreban...Antipreporuka
kobni zelaya Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 JagtenLadno je pogrešan plakat na sajtu :blink:film je na žalost odvratno dobar, ovde je preveden kao "osumnjičeni" čini mi se da je neko već gledao od vas ali ne mogu da nađem postove... Ja skinuo sa onog linka što je bio ovde, kad ono nahovano na italijanski.
mlatko Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Nisam baš ni obraćao pažnju da je bilo tamo i za skidanje, ja video taj streaming na toj strani. ništa, nađi tits
Recommended Posts