Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Meni je to u prvih pet omiljenih filmova. Kad sam ga prvi put gledao, potpuno sam se raspametio. Posle sam ga prikazivao svim drugarima, rođacima, itd, uz berčekovske komentare ("kkkako mmmontira...").Lyne je genijalan reditelj, šteta što nije imao puno prilika da se razmahne. (Uz ovo još i Fatal Attraction, koji je isto super film).

the hobbitcizs koji krep :isuse:

the hobbitcizs koji krep :isuse:
ti si brate dejt za ravanelija/hustlera/korindjara.Sent from Bender's iPad using Tapatalk

dećko je očigledno jebao nešto ove godine

dećko je očigledno jebao nešto ove godine
to je zato sto ima onog hobita na avataruSent from Bender's iPad using Tapatalk

pričali su mi da se jebe preko foruma. još ne verujem

pričali su mi da se jebe preko foruma. još ne verujem
ron jeremy? jebe po forumu?Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Stand Up Guys (2012)http://www.imdb.com/title/tt1389096/jako los film, idealan za izbegavanje. tesko da moze dobiti vise od recimo 3/10. iz aviona se vidi ocajan scenario koji ne mogu da nadomeste ni fenomenalni glumci koji se ovde pojavljuju.

JagtenLadno je pogrešan plakat na sajtu :blink:film je na žalost odvratno dobar, ovde je preveden kao "osumnjičeni" :isuse:

čini mi se da je neko već gledao od vas ali ne mogu da nađem postove...

The Oranges (2011)Pristojna glupost i nepotreban...Antipreporuka :isuse:

JagtenLadno je pogrešan plakat na sajtu :blink:film je na žalost odvratno dobar, ovde je preveden kao "osumnjičeni"

čini mi se da je neko već gledao od vas ali ne mogu da nađem postove...

Ja skinuo sa onog linka što je bio ovde, kad ono nahovano na italijanski. :isuse:

Nisam baš ni obraćao pažnju da je bilo tamo i za skidanje, ja video taj streaming na toj strani. ništa, nađi tits

Ma jok, sačekaću bez sinhronizacije.

ne mogu da verujem da još nema