Kreator Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Planet of the Apes (1968)http://www.imdb.com/title/tt0063442/?ref_=fn_al_tt_1Kakva vrhunska zabava. Ovo sam zadnji put gledao kada sam bio mali. Mnogo mi se svidja ideja obrnutih uloga .
Eraserhead Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Cudan mi je osecaj. Imam utisak da je film mogao biti daleko bolji, ali je prica odlicna.Prosto mi je krivo sto nisu neki ozbiljniji ljudi pravili film sa ovom pricom.Bradley jos jednom vise nego dobar.
3opge Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Cudan mi je osecaj. Imam utisak da je film mogao biti daleko bolji, ali je prica odlicna.Prosto mi je krivo sto nisu neki ozbiljniji ljudi pravili film sa ovom pricom.Bradley jos jednom vise nego dobar.који филм?
Lancia Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 preslikan Djejson Bourn, svejedno uzivancija ne moze biti bolja subotom.
fonTelefon Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 gledaj obavezno Flight, Denzel slupo avijon.nista drugo nisam ni ocekivao od njega. Uh sto ga ne volim na platnu.
3opge Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 nista drugo nisam ni ocekivao od njega. Uh sto ga ne volim na platnu.ма ајде бре, зајебо је оног пајаца, ДДЛ.
Lancia Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 gledaj obavezno Flight, Denzel slupo avijon.sta hoces, pre toga je spasio voz.a i ovaj Fon, bas je nasao koga da ne podnosi.
Kreator Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Jacob's Ladderhttp://www.imdb.com/title/tt0099871/Odličan film, ali za njega treba imati stvarno jak stomak. Ne preporučujem ljubiteljima filma koji imaju slabe živce. Edited March 3, 2013 by BlackGeorge
Lancia Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 meni je muzika iz tog filma dugo sluzila kao sikterusa za goste koji ne haju da odu. jos vek imam taj disk.a film je odlican.
Hippie Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 e, ja taj film planiram vech neko vreme da re-overim, obzirom da sam ga jos tad gledala, daklem kasam bila mala.. cisto da se otarasim jedinstvenog osechaja vezanog za 1 film
Kreator Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Tek sad si ga gledao?Pa da, ima dosta filmova (starijih) koje nikako nisam stigao da pogledam. Sad sam na starom godišnjem odmoru pa nadoknađujem. :)
Recommended Posts