Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Odgledala The Sessions sinoc, ne znam sta da kazem i lepo i tuzno.Nego jel ovo na osnovu neke istinite price ili je potpuni fejk I dal ti sex terapisti stvarno postoje?

Posted

ovo je vise za sramim se priznati ali gledala sam Magic Mike (2012)film je potpuni tresh i totalni kretenizam ali uostalom on se ni ne gleda zbog neznamkakve radnje ili brilijantnih dijaloga :P ali mogli su ipak biti vise golisavi i moglo je biti malo vise seksa

Posted
ovo je vise za sramim se priznati ali gledala sam Magic Mike (2012)film je potpuni tresh i totalni kretenizam ali uostalom on se ni ne gleda zbog neznamkakve radnje ili brilijantnih dijaloga :Pali mogli su ipak biti vise golisavi i moglo je biti malo vise seksa
веома добар филм.
Posted (edited)

tebi su se sigurno svidele i psihopate..salim se,nego moze biti da si ti kao muskarac objektivniji prema ovom filmu..

Edited by ivy
Posted (edited)

3opge je moderator a ne muskarac, mora da nastupa skroz neutralno.

Edited by Lancia
Posted
Hunger gamesNaleteo na njega i utripovao da ste mi ovaj preopručili od JennLaw :isuse: kajem se.Ali, ako ništa drugo video sam prelepu Elizabeth Banks u (za mene) netipičnoj ulozi. Od The next three days je obožavamelizabeth-banks-effie-trinket.jpgPogledao i Life of Pi, iz 2 cuga... Film je napravljen za 3D doživljaj.i da, ništa naročito. ovo mi je bila najbolja scenalife-of-pi_meerkats.jpg
Posted

Juče na FEST-uAntiviralAntiviral_a_p-218x340.jpgNekako ne previše nadahnuto debitantsko ostvarenje Dejvidovog sina. Meni je još nekako bezveze što sin tematski i po estetici hoće da pravi izgleda iste filmove kao i ćale. Mislim da to ne treba tako da bude. Može da se pogleda, ajde.Call GirlsCall%20Girl.JPGOk film, rekonstrukcija epohe je veoma lepo stilski dočarana, inače moguće da bi bilo i dosadno. Scena ubistva kolima je jedna od najiznenadnijih ikada, baš te preseče onako, bio je huk u sali.

Posted

7 psihopata odgledani. Film je tako nekako... Pa dvoumim se između besmislen i sranje. Limitless - solidna priča, recimo da je ok.

Posted

morala sam da se izlecim od medzik majka pa sam pogledala ovo On the Road (2012)e to je vec film po mom ukusu..dobar!mozda malo predugacak i na trenutke se prica razvodnila,imala sam utisak kao da su imali nekoliko puteva previse ali se ipak sve zavrsava jako kao sto je i pocelo...dobar film!

Posted
21ep8j9.jpg + spjec8.jpgdabl buscemi vece. filmovi o svacemu i nicemu. divota.
Posted
čitaj knjigu onda :)
Jbte, ja sam Keruaka uzeo dva puta iz bibilioteke, i ni jednom nisam uspeo da ga procitam :DFilm nesto nemam zelju da gledam. A Ghost world je odlican
Posted
dabl buscemi vece.
Dobro da ti nije Aleksija dosla u goste. (Jos ne mogu smotati mozak oko toga da neko moze da ne voli Buscemija.)