Vapad Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 @praslin i LS: zar nije u toj krizi bio najveći fejl američkih specijalnih snaga, mislim da su rendžeri, kada su slupali herkulesa i napravili neku gomilu gluposti?evo - http://www.airpower.maxwell.af.mil/apjinternational/apj-s/2006/3tri06/kampseng.html
I*m with the pilots Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 I've often thought that there should be beauty contests for the insides of bodies.Dead Ringers (David Cronenberg, 1988)prija na neki neobican nacin, kao da je pravljen specijalno za filmske sladokusce
Amelija Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Eyes Without a Face (1960)neverovatno, i ja sam ovo ovih dana gledala!dobar
ivy Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 The Visitor http://www.imdb.com/title/tt0857191/sinoc na CineStaru..lepa,topla ljudska prica
Kreator Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Here Comes the Boomhttp://www.imdb.com/...8179/?ref_=sr_1Jako pozitivna i simpaticna komedija. :thumbup:Od mene 8/10.
keitel Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 ?Do tellPretpostavljam da se referira na taoce koji su bili u zarobljeništvu više od godinu dana, što u Argu nije bio predmet zbivanja.
Lyckety Splyt Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Mini Hopkinsov ciklus:The Remains of the Day - odličan. Inače volim takve filmove, sa ličnim sudbinama smeštenim u neki širi društveno-politički kontekst, a ovde je baš sve na svom mestu.Odgledah i The Elephant Man, bez predznanja da se radi o filmu po istinitoj priči, i nije mi legao, tj. Lynch mi je zabrljao neke stvari. Vizuelno je dojmljiv, početak filma je dobar, ali je Merrickova "promena", po meni, morala biti odrađena nijansiranije i odmerenije. Ovako je njegova transformacija od nekakvog polučoveka do savršenog engleskog džentlmena i ponovo nazad u neko predljudsko stanje bila neubedljiva i gotovo karikaturalna, pa sam usput izgubio emocionalnu involviranost i do kraja odgledao film u autopliot modu.
maheem Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 argo je davež ko što je i sam aflek pa ga nisam izdržao do kraja.gledao slučajno Red Lights (2012): 6/10 Cillian Murphy je zanimljiv lik :) This Is 40 (2012)Sjajna zabava, duhoviti dijalozi... Iskreni problemi koji se dešavaju u brakovima,generaciji kao što i sam naslov kaže... na jedan duhovito iskren način. Gledati sa bračnim drugom.7/10 dobar film al mi je glavni par glumaca bio prilično iritantan i mislim da je greška što nisu angažovali nekog drugog. Kokuhakuhttp://www.imdb.com/title/tt1590089/?ref_=sr_4uh, kakav mindfuck.. hihihihihihihi jeben film
zakintos Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 The Master (2012)Za mene film godine... scenarijo, atmosfera. Režiser objasnio i upozorio,na neke vrlo ozbiljne stvari!...Hoakin Feniks za Oskara.(ako želi da ga preuzme)
Ravanelli Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Mini Hopkinsov ciklus:The Remains of the Day - odličan. Inače volim takve filmove, sa ličnim sudbinama smeštenim u neki širi društveno-politički kontekst, a ovde je baš sve na svom mestu.ta knjiga zabija daleko više nego film
ducca Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 odgledao i ja argo, i nisam ništa skapirao. otkud hajp, otkud nominacije... ništa mi nije jasno. ništa me nije vezalo za likove, bilo mi je potpuno svejedno šta će s njima biti. likovi goodmana i arkina imaju prilično prostora, obzirom da ne služe ničemu. sveopšte slavlje i čestitanje na kraju ne da je isforsirano, nego je... ne znam, totalno je van svog mesta. u najboljem slučaju 5/10. i epoha mi je nešto slabo urađena, nešto ne štima.Od prvog do poslednjeg slova potpis.
Budja Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Predivan film. Pogledao sam ga bar pet puta do sad, a mogao bih opet da osvežim pamćenje.Ah, ti akademski istrzaivaci drustvenjaci...Odlican film, kao i prvi Decline of The American Empire (ili tako nekako).
Recommended Posts