Aleksija Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 prvo sam gledala http://www.imdb.com/title/tt0800369/ i pomislila da nema niceg tuznijeg od hopkinsa u ulozi odina - mada taj film konstantno spasava inteligentna gluma bicepsa chrisa hemswortha, napeta unutrasnja dinamika tricepsa chrisa hemswortha i vrcavi dijalozi izmedju trbusnih misica chrisa hemswortha.a onda sam pogledala http://www.imdb.com/title/tt0975645/ i shvatila da stvarno ne postoji nista tuznije na svetu od hopkinsa kao hitckoka.forum dragi, kako se sad izvodi ono da ostavite link, a umesto same adrese pise ime filma ili sta vec zelite sami da unesete?osecam se jako staro kad ne znam osnovne forumske funkcije (a prilicno malo i inace, al dobro)
Прслин Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Гангстерски одред је местимично одличан, а местимично потпуни треш. Мени је врло одговарало што су сва претеривања која су изгледа згрозила Којота распоређена баш на местима где је и потребно да буду, па ми је на крају утисак позитиван. Ко воли стрипове уживаће а ко је дошао да гледа биопик о Микију Коену рикнуће од гадости. Биоња обавезна, наравно.
ubuntu Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) http://www.imdb.com/title/tt2023587Malko ambiciozniji špansko-kanadski horor u produciju Guilerma del Tora.Pošto ubije suprugu muž pokupi svoje dve kćerkice i odveze se s njima u nedođiju.Auto zapne u snegu ali tu je napuštena koliba usred šume u koju on uvede decu i ubije se.Nakon 5 godina, posle duge potrage njegov brat pronalazi devojčice u kolibi.Ali napuštene kolibe u šumi nikad nisu sasvim napuštene...Na priči je porađeno više nego što je to uobičajeno kod standardnih horora, vrhunski dizajn, dobra kamera, atmosfera, dobri i poznati glumci Jessica Chastain i Nikolaj Coster-Waldau ali i mnogo floskula i gluposti.Voleo bih da se neprijateljski entitet nadnet nad devojčicama nije pojavio u svom fizičkom obliku.Voleo bih i da muzika ne gruva onako patetično pred kraj i da se u ukletu šumu ne ide pod obavezno po mrklom mraku...Dobra, lepa i meni draga Jessica Chastain ovde nije imala šta da radi osim da iskolačenih očiju i otvorenih usta trči unaokolo.Ali film ima par jezivih scena i dobru atmosferu, pa ko voli... Edited February 12, 2013 by ubuntu
Molder Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ali jos uvek nema neka dobra kopija..... gledao si onu sa kineskim titlovima i losom kompresijom, jel da?
Molder Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 This Is 40 (2012)Sjajna zabava, duhoviti dijalozi... Iskreni problemi koji se dešavaju u brakovima,generaciji kao što i sam naslov kaže... na jedan duhovito iskren način. Gledati sa bračnim drugom.Hvala na preporuci. Filmčina! :ziga:Duhovit, tužan, romantičan, dramatičan, zabavan, surov...... realan!Tako se pravi film o disfunkcionalnim porodicama.... a ne fuckin' SLP!
maheem Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) kako se sad izvodi ono da ostavite link, a umesto same adrese pise ime filma ili sta vec zelite sami da unesete?Aleksija, pa gde ste tako ostarili? nema vas sto godina.Ovako, prvo kopirate naziv filma i pasteujete ovde, selektujete taj tekst ukoliko nije selektovan, stisnite gumicu koja se nalazi u gornjem redu alatki (ovo rozo belo gore, druga alatka s leva) da biste vratili default format teksta pa onda kopirate link za imdb, kliknete na link alatku koja se nalazi u drugom redu iznad, devetka alatka s leva i pasteujete link u novo otvoreni prozor i pritisnite ok.ako izuzmemo formatiranje teksta: copy/paste naziva filma, select naziv filma, copy url link, klik na link dugme, paste url, then ok Safety Not Guaranteedhttp://www.imdb.com/...2079/?ref_=sr_1sto volim kad se ovako iznenadim, sjajan filmsimpa film :) 7/10pogledao ga pre par dana a nedavno sam pogledao sa istim glumcem: Your Sister's Sister (2011) niš posebno, ok za tv. 6/10The Playroom (2012) bračna kriza iz aspekta dece. dosadno, nerazrađeno 5/10Upside Down (2012) lepa tema i ideja, katastrofa od zapleta i raspleta a mogao je ovo da bude lep dečiji film 4/10i na kraju, sinoć sam progutao The Class (2008)jedna školska godina multietničkog odeljenja 15ogodišnjaka i njihovog razrednog koji im predaje francuski.film je snimljen skoro kao dokumentarac a toliko je i realan. lep prikaz francuskog školstva i problematike sa kojom se suočava nastavnik i na koje načine je pokušava rešiti. dijalozi su odlični, veoma često dugi i snimljeni u realnom vremenu. uglavnom to je ono što i čini ovaj film - puno pričanja u realnom vremenu. ritam filma je odličan a kamera stvara osećaj da se nalazite u učionici. i još nešto bitno: u filmu nisu učestvovali profesionalni glumci izuzev nastavnika francuskog koji je imao nekoliko uloga u tv serijama, dokumentarcima i kratežima gde je glumio samog sebe (nije ni on profi al je imao neko iskustvo). inače film je snimljen po njegovoj istoimenoj knjizi.8.5/10 Edited February 13, 2013 by maheem
Moća Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Gledao sam ovaj francuski u jednom trenutku mi došlo da našamaram neku decu tamo.
Zverilla Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 gde ima da se gleda?hipsterisem se malo, kolko znam jos se ne prikazuje u srbiji(plus lecim komplekse od letos kad sam ponosno rekao da cu gledati film <xyz> gde su me svi napusili da je to bilo u majcici jos pre ihaaaaj meseci)
zakintos Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Raising Arizona (1987)Totalno blesava komedije braće Coen. Živopisni likovi kao i sjajni dijalozi... Konstantno luda zabava.
Cane Vukic Prebranac Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Silver Linings Playbook - dobar film, samo očekivao sad da uopšte ne vidimo Niki i da će njih dvoje "dugo" da se dopisuju jedno sa drugim ... Одличан.
ubuntu Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) Ali jos uvek nema neka dobra kopija..... gledao si onu sa kineskim titlovima i losom kompresijom, jel da?Vaistinu.Da je bolji, dao bih mu šansu u bioskopu.Zašto su duhovi u filmovima uvek monstruozno ružni i deformisani?OK, nema razumevanja i dodirnih tačaka na mentalnom planu, živ mrtvom ne može biti drug, ali otkud potreba za defaultnom fizičkom deformacijom/karikaturom? Edited February 13, 2013 by ubuntu
Aleksija Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) Aleksija, pa gde ste tako ostarili? nema vas sto godina.Ovako, prvo kopirate naziv filma i pasteujete ovde, selektujete taj tekst ukoliko nije selektovan, stisnite gumicu koja se nalazi u gornjem redu alatki (ovo rozo belo gore, druga alatka s leva) da biste vratili default format teksta pa onda kopirate link za imdb, kliknete na link alatku koja se nalazi u drugom redu iznad, devetka alatka s leva i pasteujete link u novo otvoreni prozor i pritisnite ok.ako izuzmemo formatiranje teksta: copy/paste naziva filma, select naziv filma, copy url link, klik na link dugme, paste url, then ok zivi bili, maheeme, tacno je proslo 100 godina, upala sam u neki wormhole iz koga se tek izgleda izvlacim.hvala lepo, nadam se da ste dobro i vi i familija, te da vas zivot korektno tretira :)je li vec pominjan memories of murder ? meni odlican.edit: jebote, radi! Edited February 13, 2013 by Aleksija
Recommended Posts