Turnbull Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ponovo, posle ko zna koliko godina. Prelep film.
MocaVukotic Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 ...osim što m.modine nema snagu da izvuče ulogu.
Turnbull Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Meni je zapravo bio prilično dobar. Ima čak i neki džejmsstjuartovski šmek, a imaju i lepu hemiju njih dvoje (Fajfer je prelepa ).Mada možda ima nečeg u tome što kažeš? Koga bi ti radije video u toj ulozi?
Molder Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Pošto sam se smorio, morao sam opet da pogledam nešto fantastično, a pravi lek bila je njegova najdivnija minijatura 'The Hand'.Hvala na preporuci :) dobar film..... malo čudan ali dobar.... i kraj mi se baš svideo!
Molder Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 nemam pojma, meni to ništa nije funkcionisalo. nisam pogledao ni jedan do kraja. biće da možda imam suviše hermetičan ukus. možda bolje prestati da komentarišem šta drugi gledajuE, daj mu šansu..... ja sam ga isto, kad sam ga prvi put gledao, ugasio posle 20ak minuta..... onda sam ga ostavio jedno godinu-dve pa sam ga onda konačno pogledao (zbog Ralph Fiennes-a) i nisam se pokajao :) dobar je, stvarno! Pokušaj...
Vapad Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Beasts of The Southern Wild - dirljiv film. Čujem da je nominovan za četiri oskara, nadam se da će sva četiri dobiti, navijam, prvi put posle mnogo godina, zdušno i od srca.
MocaVukotic Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Meni je zapravo bio prilično dobar. Ima čak i neki džejmsstjuartovski šmek, a imaju i lepu hemiju njih dvoje (Fajfer je prelepa ).Mada možda ima nečeg u tome što kažeš? Koga bi ti radije video u toj ulozi? 1. ne bih rekao, nije joj uopšte dorastao.2. a ne znam, nije da je ovaj loš glumac (mada ga nešto ne gotivim), mnogo sam bliži ideji da je prosto miscastovan.
Turnbull Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Pa realno, Keri Grant, ali Holivud više nema Keri Granta, tako da s obzirom na ponudu mislim da je ispalo sasvim dobro.U je, možda Tom Henks! On je taman bio i pravih godina.
yolo Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Beasts of The Southern Wild - dirljiv film. Čujem da je nominovan za četiri oskara, nadam se da će sva četiri dobiti, navijam, prvi put posle mnogo godina, zdušno i od srca.ma jedan da dobije u tom osinjem gnezdu pa da bude puno srce. za glavnu zensku ulogu!
eye of the beholder Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Taj Toni Montana bio na svakom kanalu prošle nedelje. Jel to bila neka godišnjica, šta li?filmski vikend:- Babiesinteresantan dokumentarac o 4 različite bebe sa 4 različita kontinenta (samo fali neki razgovor)- Wreck-It Ralphočekivao sam više do istog. dolazim do teorije da svaki dugometražni crtani koji se "reklamira" na TVu nije baš toliko dobar koliko onaj koji se "ne reklamira"- SkyfallNajsvežiji James Bond, šta ti znam, ovo bi trebalo da bude neko "zaokruženje" tj kraj "prequal" koji je imao tri dela. Najviše mi smeta Havijer Bardem kao negativac. Prosto mi ne ide on kao negativac. Sve ostalo, onako, dobra je akcija ima i o istoriji (prošlosti) samog Bonda.
mlatko Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Nisi gledao No country for old man? Meni bardem baš antipatičan, ko stvoren za negativca
Lancia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 (edited) Les Miserables je fantastican veliki film, tim pre sto je u pitanju mjuzikl i sto je tema vise nego poznata. Raskosna pozornica, dizajn kostima na granici bajkovitog, grupne scene (nad)pevanja i sporedne uloge nose film. Anne Hathaway otkinula svoju rolu i ima Oscara ko vrata, mada i ne bi bilo nezasluzeno da cela ekipa konkurise za tu nagradu, pocev od par klinaca, preko kabaretskog uvnutog dueta Helen Bonham Carter & Sashe Barona do Samanthe Barks.Film zna da izgubi na ritmu tako i tako kad je na sceni Hugh Jackman (i njegova uloga definitivno nije za Oscara), dok je pojava Russell Crowea velika tajna, kako je on uopste dospeo u ulogu, koja je ovaj film trebalo da pretvori u spektakl. Ogroman promasaj, tacno se oseca ko strano tkivo. Edited February 11, 2013 by Lancia
Recommended Posts