September 18, 201410 yr Moneyball - Poprilično sam zadovoljan. Volim sportske filmove koji se bave stvarima o kojima prosečan ljubitelj sporta ne zna previše tj ne zna ništa. Vidim da je Pit bio nominovan za oskara, nisam siguran da je bio baš toliko dobar (daleko da je bio loš, samo...).
September 18, 201410 yr Vidim da je Pit bio nominovan za oskara, nisam siguran da je bio baš toliko dobar (daleko da je bio loš, samo...). Pa, izgovarao je Zaillianove i Sorkinove replike umesto da priča gluposti kao u 12 Years a Slave, dovoljno...
September 18, 201410 yr Moneyball - Poprilično sam zadovoljan. Volim sportske filmove koji se bave stvarima o kojima prosečan ljubitelj sporta ne zna previše tj ne zna ništa. Vidim da je Pit bio nominovan za oskara, nisam siguran da je bio baš toliko dobar (daleko da je bio loš, samo...). Si gledo Draft Day?
September 18, 201410 yr dicillo je pre svega dp, jebo režiju Ne bih se s ovim složio, ništa mu rediteljska karijera ne zaostaje za karijerom cinematographera.
September 18, 201410 yr Ne bih se s ovim složio, ništa mu rediteljska karijera ne zaostaje za karijerom cinematographera. taman posla, više sam mislio na njegovo "prirodno mesto u timu".
September 19, 201410 yr Jel izasla neka pristojna komedija u skorije vreme? Vidim ima ovo A million ways to die in the west sa dosta dobrim imenima, ali i relativno slabom ocenom i kritikama. Jel gledao neko, valja li cemu?
September 19, 201410 yr Words and Pictures (2013) Bezveze. Ozbiljan reditelj, ozbiljni glumci, ali bezveze...
September 19, 201410 yr Jel izasla neka pristojna komedija u skorije vreme? Vidim ima ovo A million ways to die in the west sa dosta dobrim imenima, ali i relativno slabom ocenom i kritikama. Jel gledao neko, valja li cemu? tesko djubre. ugasio posle 20ak minuta. ko odgleda do kraja - nije normalan. ko odgleda do kraja i kaze da je film dobar - lobotomija odmah. poslednja komedija koju sam odgledao, a da mogu reci da valja, je horrible bosses.
September 19, 201410 yr Horrible Bosses je obično smeće. Doduše, možda je smešno ljudima koji bi druge predlagali za lobotomiju, to ne znam...
September 19, 201410 yr Horrible Bosses je obično smeće. Doduše, možda je smešno ljudima koji bi druge predlagali za lobotomiju, to ne znam... moje misljenje. ti, logicno, imas tvoje. ne slazu se. al' lepo je za forum.
September 19, 201410 yr tom disilo je prevashodno mali od džarmuša, ergo, maksimalno dosadan na patrona
September 19, 201410 yr Jel izasla neka pristojna komedija u skorije vreme? Vidim ima ovo A million ways to die in the west sa dosta dobrim imenima, ali i relativno slabom ocenom i kritikama. Jel gledao neko, valja li cemu? Poslednje čega mogu da se setim, a to je iz 2013 su dve dobre - Warm Bodies i Enough Said, mada moguće da si to već gledao.
September 19, 201410 yr moje misljenje. ti, logicno, imas tvoje. ne slazu se. al' lepo je za forum. Bilo bi lepo za forum da si napisao nešto lepo umesto ove dosadne fraze koju ti je došapnuo duh pokojnog punkera iz Lenjingrada...