September 17, 201410 yr Metro Manila http://www.imdb.com/title/tt1845838/?ref_=nv_sr_2 filipinska lepota poroka, dobar film
September 17, 201410 yr Čuvari galaksije Do jaja ^_^ +1 dobar je i HTTYD, izvukao se u drugoj polovini
September 17, 201410 yr +1 Šteta što nije snimljen pre druge trilogije Ratova zvezda, možda bi Lukas shvatio na šta je trebalo da liči JJ Binks...
September 18, 201410 yr bas lep filmic :) Box of Moon Light (1996) Jedan od najpotcenjenijih rezisera - Tom DiCillo. Preporuka: Johnny Suede, Delirious, Living in Oblivion,... pa i The Real Blonde.
September 18, 201410 yr Ima on nagrada, valjda je odmah dobio Salta u Sundanceu za LIO (mrzi me da proveravam, ali sam prilično siguran da je film i ovde na FEST-u prikazivan sa preporukom te nagrade), i poznat je... Solidan reditelj, pristojan scenarista, drži nivo u gotovo svemu što sam pogledao od njega, ali stvarno mi nije jasno što je on potcenjen...
September 18, 201410 yr Mislio sam za neke sire mase u konceptualnim krugovima, kako kod nas tako i napolju. Poslednjih godina je snimao samo Law&Order i TheGoodWife (uz izuzetak o Doorsima), sto i nije skok u odnosu na filmove pre toga. Osim ako je bio na odvikavanju odteskih supstanci i slicno. Primera radi da su Johnny Waters ili Linc rezirali Johhny Suede bio bi jedan od najludjih i najhypeovanijih filmova. Ovako ga je rezirao neki Tom DiCillio "(aaa zabar) - ne gleda mi se".
September 18, 201410 yr Ne znas kakvu sam imao noc. A i pitaj ljude oko sebe za koje znas da su pasionirani ljubitelji filma ili cak aktuelne/svrsene studenta FDU. Mizeran % zna za njega.
September 18, 201410 yr Jedan od najpotcenjenijih rezisera - Tom DiCillo. Preporuka: Johnny Suede, Delirious, Living in Oblivion,... pa i The Real Blonde. Apsolutno si u pravu, mada je, što se mene tiče, Living in Oblivion ipak njegov vrhunac. Vidim da od 2006. ne može da snimi film, kao uostalom i Terry Zwigoff i još mnogi drugi koji su snimali offbeat filmove - ne zarađuje dovoljno para za ovu eru, jbg.
September 18, 201410 yr Možda eru, ali sa onog sveta... Dobio za drugi film nagradu u Sandanceu iste godine kada je tamo dobio i Zwigoff nagradu, takođe za svoj drugi film. Zato su, godinu dana kasnije, na tom istom Sundanceu, ostavili Alexandera Payne bez ijedne nagrade i odjebali ga da se, kao drugorazredni reditelj za njih, smuca po blagajnama i ostalim sranjima koja mu priliče...
September 18, 201410 yr The Amazing Spider-Man 2: El poder de Electro - i dalje super zabavno, iako je kraj blago smandrljan.
September 18, 201410 yr maločas odgledah nemački "her lehmann" http://www.imdb.com/title/tt0322545/?ref_=fn_tt_tt_12 zanimljiv film- volim takve. malo mi je zasmetalo što se dešava baš u vreme pada Zida a po sadržaju je vanvremenski omeđen. možete da pogledate. nego, pre neki dan je na RTS2 bio intervju sa fincem, rediteljem, između ostalog, izvanrednog "8-pallo". bilo je interesantno i što se tiče njegovog opusa a i same finske i njene kinematografije.