Duci Simonovic Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Metro Manila http://www.imdb.com/title/tt1845838/?ref_=nv_sr_2 filipinska lepota poroka, dobar film
Mr.Mxyzptlk Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Čuvari galaksije Do jaja ^_^ +1 dobar je i HTTYD, izvukao se u drugoj polovini
Dankan Ajdaho Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 +1 Šteta što nije snimljen pre druge trilogije Ratova zvezda, možda bi Lukas shvatio na šta je trebalo da liči JJ Binks...
Pokojni Zvonce Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 bas lep filmic :) Box of Moon Light (1996) Jedan od najpotcenjenijih rezisera - Tom DiCillo. Preporuka: Johnny Suede, Delirious, Living in Oblivion,... pa i The Real Blonde.
Ajant23 Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ima on nagrada, valjda je odmah dobio Salta u Sundanceu za LIO (mrzi me da proveravam, ali sam prilično siguran da je film i ovde na FEST-u prikazivan sa preporukom te nagrade), i poznat je... Solidan reditelj, pristojan scenarista, drži nivo u gotovo svemu što sam pogledao od njega, ali stvarno mi nije jasno što je on potcenjen...
Pokojni Zvonce Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Mislio sam za neke sire mase u konceptualnim krugovima, kako kod nas tako i napolju. Poslednjih godina je snimao samo Law&Order i TheGoodWife (uz izuzetak o Doorsima), sto i nije skok u odnosu na filmove pre toga. Osim ako je bio na odvikavanju odteskih supstanci i slicno. Primera radi da su Johnny Waters ili Linc rezirali Johhny Suede bio bi jedan od najludjih i najhypeovanijih filmova. Ovako ga je rezirao neki Tom DiCillio "(aaa zabar) - ne gleda mi se".
Ajant23 Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Vala si to sročio kao da je to sročilo tebe, najminijatura...
Pokojni Zvonce Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ne znas kakvu sam imao noc. A i pitaj ljude oko sebe za koje znas da su pasionirani ljubitelji filma ili cak aktuelne/svrsene studenta FDU. Mizeran % zna za njega.
kobni zelaya Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Jedan od najpotcenjenijih rezisera - Tom DiCillo. Preporuka: Johnny Suede, Delirious, Living in Oblivion,... pa i The Real Blonde. Apsolutno si u pravu, mada je, što se mene tiče, Living in Oblivion ipak njegov vrhunac. Vidim da od 2006. ne može da snimi film, kao uostalom i Terry Zwigoff i još mnogi drugi koji su snimali offbeat filmove - ne zarađuje dovoljno para za ovu eru, jbg.
Ajant23 Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Možda eru, ali sa onog sveta... Dobio za drugi film nagradu u Sandanceu iste godine kada je tamo dobio i Zwigoff nagradu, takođe za svoj drugi film. Zato su, godinu dana kasnije, na tom istom Sundanceu, ostavili Alexandera Payne bez ijedne nagrade i odjebali ga da se, kao drugorazredni reditelj za njih, smuca po blagajnama i ostalim sranjima koja mu priliče...
Lancia Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 The Amazing Spider-Man 2: El poder de Electro - i dalje super zabavno, iako je kraj blago smandrljan.
đorđe geprat Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 maločas odgledah nemački "her lehmann" http://www.imdb.com/title/tt0322545/?ref_=fn_tt_tt_12 zanimljiv film- volim takve. malo mi je zasmetalo što se dešava baš u vreme pada Zida a po sadržaju je vanvremenski omeđen. možete da pogledate. nego, pre neki dan je na RTS2 bio intervju sa fincem, rediteljem, između ostalog, izvanrednog "8-pallo". bilo je interesantno i što se tiče njegovog opusa a i same finske i njene kinematografije.
Recommended Posts