John Coltrane Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 napisao si non-stop. ali sve sve, 'po mom misljenju bespotreni'. tesko da cemo se ikad razumeti. Pa napisao sam u kontekstu duuuugackih scena, sta je problem? Sto samo vadis iz konteksta, sta pokusavas?
Lancia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 pokusavam da ti kazem, da je previse duuuugackih scena i s obzirom da si non-stop koristio streeeelicu. film nisi ni gleeeeeeedaooo. i bolje da je tako;).
ToniAdams Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 diskusija primerena prvom razredu osnovne
Moća Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Edge of tomorrow iznenadjujuce dobar. Ima jedna sitnica koja mi je zasmetala al jbg sad.
Ajant23 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Sada, postavlja se pitanje da li su tu sitnicu stavili u film namerno ili im se omakla?
maheem Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Edge of tomorrow iznenadjujuce dobar. Ima jedna sitnica koja mi je zasmetala al jbg sad. kad posle jedne trećine film prestane da bude interesantan?
Kreator Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Meni je daleko od previše realnog, a opet daleko od bajke ali mi se baš dopao... baš... Da, liči na Goslinga : ) tek sad o tome razmišljam... Ovaj je iz 2007. ali, baš mi se dopao i volim ovog matorana i od mene preporuka za ovaj stvarno dobar film. gledao sam ga baš davno, čim se pojavio, možda ga i ponovim :)
Moća Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Ljudi napisao bi vam koja sitnica al ne znam kako se mecu spojleri opet nesto menjali
đorđe geprat Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 internet je tamo dole na niskim granama pa, evo šta sam od pokretnih slika odgledao u ovih mesec dana. preskačem one koje sam gledao ranije. Sem jednog koji,mi je i posle 40 godina dosadan, smušen, nejasan. kao i onda davno u domu omladine umalo nisam zadremao kod onog psiholeličnog povratka. možda je to posledica mog nerazumevanja celog svemirskog SF žanra ali, u mojoj kolekciji je kjubrikova odiseja po rangu među donjih 10%.philomena je izvanredna. za par dužina ispred onog o vuku prevarantu. poredim ih jer su oba snimljena po stvarnim događajima i pretendovala na statuu.poslušao sam neke vaše preporuke: odlični "krunski svedok" možda je sada neshvatljiv mlađoj publici kao što bi to mogli da budu i rumunske "legende o zlatnom dobu" ili češka "šala". teško shvatljivo vreme. rumunska "Pozitia Copilui" me sludela. na početku zbog stalnog poređenja sa srbijom imajući u vidu mladog mitrovića ili onu TV personu. posle i zbog odnosa majka - sin, obostrano bolesnog. neko je napisao da je prevod možda neodgovarajući. ja bih ga preveo kao "pozicija (status): dete"dva korejska fima: "JSA" i "tiha familija" su me ostavila ravnodušnim. možda je moja greška jer se radilo o nečem sasvim novom za mene . korejskom. ovaj drugi je komičan u apsurdnosti pokušaja familije da ubistvima spreči propast letovališta. neki filmovi su prolazili pored mene u vreme kada su nastali pa je ovo bila prilika da ih sada pogledam. neverovatan "dogvil", studija o lakom buđenju zla kod naizgled normalnih ljudi. "o šmitu", još jedna potvrda mog stava da su nikolson i brando daleko ispred svih koji su ikad bili u holivudu. ona scena kada konačno može da piša stojeći". meni je posebno odgovarao jer se radi o mom vršnjaku. kurosavin "dodeskaden" je bio iznenađenje za mene zbog ambijenta i likova. onaj mučeni "arhitekta" sa svojim fantazijama i maleckom koja ga snabdeva hranom i živi u olupini od "diane". na kraju, tri filma o kojima bih voleo da pročitam vaše mišljenje.australijski "brejker morant", o australijskom oficiru, dobrovoljcu u burskom ratu optuženom/osuđenom/pogubljenom zbog likvidiranja zarobljenika. meni odličan.drugi, čudan i neobičan koji zahteva ponovno gledanje "plivač" iz'68 sa bert lankasterom odevenom ukupaće gaće kako od prijateljeve do svoje kuće trči od bazena do bazena gde uskače u vodu.treći "pride and glory" uzet samo zato što volim kolina farela. konfekcijska priča o korupciji u USA policiji koja se završava pobedom čestitih. to bi bilo to.
Lancia Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 The Inevitable Defeat of Mister & Pete - nema polja na kom nije omanuo. emotivno vrlo tanak i neuverljiv sa losom glumackom ekipom.
maheem Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 (edited) edit: bzvz šala Edited September 6, 2014 by maheem
Lancia Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 samo za Dankinju: film je baziran na istinitom dogadjaju, prosto je pao od samouverenosti, da ce svaki sentiment proraditi sam od sebe. decurlija u filmu jos i mogu da prodju, narocito kosooki 'mogu li da dobijem malo privatnosti?:)' ali sporedne uloge su jednostavno lose i amaterski odradjene.
maheem Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 rekoh ti da je ŠALA bila bzvz :* videh taj film al sam ga preskočio zbog predrasude da se radi o prodaji magle.
Recommended Posts