Nevernik Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Za ljubitelje Giallo estetike.Ne zasluzuje hajp koji dobija ali ipak jedan sasvim solidan film.
ivy Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) potpuno bezveze,možda bi i bio ok da je ćurka ućutala i pustila film sam da se odvija,ovako je potpuno bez mozga sa njom kao naratorom i mnogo gubi na ozbiljnosti ili bilo kakvoj energiji...doduše ugasila sam na pola filma jer nisam mogla više pa ostavljam mogućnost da se možda nešto dobro i desilo u drugoj polviniihttp://www.imdb.com/title/tt1276104/ mnoogo dobra zabava sa poptuno neočekivanim krajem za 1 film sa Brusom Vilisom :lolol:i svaki put kažem da više neću da gledam moderne filmove i uvek pokleknem Edited December 31, 2012 by ivy
Lancia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=WR2J-m4lJn4tužna istinakako je dobro kadriranje s pocetka filma, gde se su ona dva tipa sa onim smesnim pincom od psa. za poster.a film sam odgledao do pola i zaspao ko klada, vedecemo kakav je.deit: onda se probudim usred noci, pa hajde da pogledam nesto drugo (Looper), racunam manje price, vise akcije i zanesvestim se posle 10 minuta. Edited December 31, 2012 by Lancia
scab Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 teddy bear - da se danac samo malo vise potrudio i napravio iole dublju pricu ili likove, mozda bi 92 procenta na rottenu imala smisla
kokota Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Poslednjih par:Abraham Lincoln: Vampire hunterAko počinjete da gledate nešto što se ovako zove, pretpostavlja se da ne očekujete ništa više od trash filma. Ništa manje nećete ni dobiti. Uz klopicu i buksnicu, sasvim ok može da legne.The Hobbit: An Unexpected JourneyPostoji tema na kojoj je, vidim, dosta toga već rečeno. Nisam razočaran, ali mislim da će teško nadmašiti LoTR.LooperGeneralno gotivim bilo koji film koji za premisu ima time-travel, pa mi je i ovaj bio prilično zabavan.Cloud AtlasOrgazam za oči, a i priča drži pažnju tokom celog filma. O Kevendišu se ceo film mogao snimiti i bio bi worth watching.LimitlessVrlo sličan utisak kao Looper ostavio na mene. Ne trudite se da previše razmišljate o samoj radnji i prilično zabavno može da bude.
Cane Vukic Prebranac Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Коначно их погледао синоћ по повратку са фештања. Онако мамурном су ми баш легли. Добра забава.
mlatko Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 ko zna šta se njemu priviđalo синоћ по повратку са фештања. Онако мамурном
Skyhighatrist Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Коначно их погледао синоћ по повратку са фештања. Онако мамурном су ми баш легли. Добра забава.
Skyhighatrist Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 :lolol:Obicno se vidi sta je u pitanju kad uradis "Quote", ali samo tad...
prima Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 pirhana 3dsve ribe su vrh, tipovi 0 (mozda je ako se gleda sa spec naocarima obrnuto)prometheusne znam zasto ga nisam eliminisala u prvim minutima, al znam da u kasnijim nisam zbog finih 3d animacija, inace je krsh. amourtopla ljudska prica, dobar age/sex/location izbor da se prikaze tema, prelepa glumica, emo x1000.
Mr.Mxyzptlk Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 The Perks Of Being A Wallflower. Meni jedan od 3 najbolja koja sam gledao ove godine.+1atlas oblaka - nisam imao nerava da gledam ovo do kraja.
Garnirung Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Oslo, 31.avgust, iako sam se dvoumio da li da gledam zbog depresivne tematike, zanimljiv film.Onda 2 štreberska, Exam i Fermat's room sličnih postavki, ali sa nekim tupavim detaljimai na kraju odgledao poslednjeg Betmena, kao stvoren za novogodišnje bacanje mozga na ispašu.
Recommended Posts