đorđe geprat Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 da, dobar je to film. dobra akciona uloga kruza, atmosfera, sve je s merom odrađeno. ovaj "regrut" je mogao i bolje od 6.6/10 na IMDB da dobije. na kraju, završni monolog al paćina me podsetio na onu njegovu govoranciju pred bankom u pasjem popodnevu. farela i inače volim da gledam.
Kreator Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Odgledao "author!author!" sa Al Pacinom,odlican je. Steta sto ima tu kretensku nisku ocenu na imdb.
Kreator Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 2 vrlo dobra filma: prvi sa carls bronsonom Breakheart Passhttp://www.imdb.com/title/tt0072735/?ref_=nv_sr_1 a drugi sa klint istvudom The Eiger Sanctionhttp://www.imdb.com/title/tt0072926/?ref_=nv_sr_1 trenutno vrsljam po 1975. godini, trazim neke filmove koje nisam gledao i nailazim na dosta dobrih...i uzivam :)
Ajant23 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Naravno, film nije ništa posebno, ali lepo si uočio kvalitet Stevea Klovesa... Prvi Spajdermen, ovaj novi je baš imao kvalitetne scenariste, šteta što nastavak prepustili ovoj katastrofi od dvojica...
Turnbull Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 (edited) Pa malo sam preterao sa remek-delom, priznajem, ali je svakako odličan film - praktično bez suvišne scene, bez lošeg dijaloga, i sa izvrsnom glumom. Meg Rajan u možda najboljoj ulozi u kojoj sam je ikad video (a koja se ipak, na jeziv način, nadovezuje na njeno afektiranje iz rom-komova). Hemija između nje i Kvejda je super, što je i razumljivo jer su tada bili tek venčani. Tek posle sam video da je taj Klouvs režirao i Fabulous Baker Boys, što je isto film koji jako volim. Edited June 21, 2014 by Turnbull
Ajant23 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Ja se pitao šta je bilo sa njim deset godina, a onda mi došlo u glavu da je sam dramatizovao sve romane o Hariju Poteru :D
Turnbull Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Da, i ja sam to video :) Nije ništa režirao posle ovog filma, što je zaista šteta.
Ajant23 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Ma, šteta je što on, Sardžent i Vanderbilt nisu radili i nastavak novog Spajdermena... Ovi, Abramsovi su verovatno bezveze...
Krampa Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Jack Ryan: Shadow Recruit ima sve elemente da se okarakterise kao 1 irezjerovski film. CIA, pravda, zli rus, pichoka, akcija, marinci i naravno na kraju mr. president. genijalan film za ljubitelje cuvara demokratije i slobodne misli.
Hippie Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 malopre bas pogledah jos 1 film koj je Tarantino nahvalijo.... za razliku od Big Bad Wolves, ovo je jaaaaaaaako spooooooooooooooro, nihilisticki melanholicno, apokalipticki surovo... i, hmm, sasvim dobro.... bese mi na momente sumljivo + cenim da se neche svideti svakom... kako god, meni leglo..... fala, Tarantino
Kreator Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 The Raid 2 (2014)http://www.imdb.com/title/tt2265171/?ref_=nv_sr_1 uff, opet odličan. drugačija tema nego prvi deo ali razbija i ovaj..
Recommended Posts