teacher Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 sta je to "crnci placu" patetika? nešto između "pederi mi ne daju da živim" i "mrzim crnce"...
MocaVukotic Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 pa da, ako si zlonameran možeš i tako da tumačiš.
Аврам Гојић Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) ili ako citas druge postove Mustang, koji se svako malo osvrcu na rasno pitanje u Americi, od raskukanih Crnaca, preko gramzivih Jevreja, do odvratnih tzv. persijanera. to, naravno, kad ne brani Malagurskog i tako dalje. Edited June 8, 2014 by Грешни Василије
MocaVukotic Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 to je tvoja stvar, ovde je jasno na šta misli i to je tačno. nema nikakve veze sa bojom kože, samo sa navrnutim PC-jem do maksimuma. smara do zla boga.
Аврам Гојић Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Ma da, PC tiranija ce nas ubiti... ne, nema veze sa bojom koze kad napises "crnci placu", nego sa sirom i vojnom muzikom :) ti si izrazito pametan lik i zato tripujes da iza reci Mustang ima nesto vise, nekakav promisljen koncept. ima kurac. Edited June 8, 2014 by Грешни Василије
kobni zelaya Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) Ma da, PC tiranija ce nas ubiti... ne, nema veze sa bojom koze kad napises "crnci placu", nego sa sirom i vojnom muzikom :) ti si izrazito pametan lik i zato tripujes da iza reci Mustang ima nesto vise, nekakav promisljen koncept. ima kurac. Ovaj put moram da samo da ti napomenem da vidiš koji je film mustang hvalila u istom postu, pre no što je optužiš za rasizam. ;) Edited June 8, 2014 by kobni zelaya
mustang Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 hvala od srca moco i kobni :) njih dvojica su mi na IL (al pretpostavljam da prvi, moj verni psiho pratilac kao place, a drugi mu je brabonjak) da ne bih dosla u iskusenje da im odgovorim a onda opet popijem ban za nerazumevanje. anyway, zao mi je sto ovaj film nije bolje prosao na blagajnama. dugo me neko nov nije ovako prijatno odusevio (reziser george tillman jr.) i da to radi na nacin koji pricu cini univerzalnom. klinac je .... pa hvala mu sto postoji :)
Mr.Mxyzptlk Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 jel izasao nastavak onog korejskog filma kad atakuju okupiranu zgradu?
Joe D Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 jeste, ali jos nema dobrog torenta. bar ja nisam nasao.
Hella Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 koji je to film inače ja juče gledo toma kruza u rubu sutrašnjice ala to šuta dupe tako sam namiren da bih mogao da odgledam bilo koji pobednički film s palićkog festivala i da mi ništa ne bude
Ravanelli Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 raid? meni ti bilo užasno za gledati. posle pola sata mi sve izgledalo isto i bezpoentarno
Nikola Kiric Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 nije korejski i nije okupirana zgrada, vec indonezanski i u zgradi zive ljudi koji se bave kriminalom.
boshoku Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 koji je to film inače ja juče gledo toma kruza u rubu sutrašnjice ala to šuta dupe tako sam namiren da bih mogao da odgledam bilo koji pobednički film s palićkog festivala i da mi ništa ne bude gledo i ja šta znam, graundhog dej+uor of d uorlds... očekivao više, mada je baš sam kraj, veoma kul
Recommended Posts