Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

hm.. ne znam sta da mislim o ovom filmu. pocinje dobro, i traje tako. ali pred kraj se dogodi nesto. onaj momenat kada ne znas kako da zavrsis scenu. razvuces je ili je zbudzis, i na kraju ispadne tako - bez veze. odlicna je gluma, pogotovo tom hanks. zanimljiv, napet, tuzan, fascinantan*. dobra fotografija. zanimljivi detalji... ali eto, pred sam kraj su ga skarabudzili. nije mi jasno, kako neko od sve te ekipe tamo koja radi u post-produkciji ne vidi ove lose stvari, i ne isece ih. captain philips [2013]*

predstavljanje americke vojske kao sile je uradjeno transparentno, i zaista mislim da je tako. te scene koliko god se cine "americke, i paljevinske" zapravo su vrlo istinito prenesene, barem je moj dozivljaj takav. sa druge strane, imamo jedan camac, ribarski koji napada veliki, teretni brod, sa ukupno cetiri clana.

• Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

delicatessen
kapiram da nije svačiji kap ov ti, moj jeste - remek delo

bobe, danski a hijacking je nemerljivo bolji film.edit > obavestila sam se ...

Edited by gagorder

kapiram da nije svačiji kap ov ti, moj jeste - remek delo
takođe.apropo humora: ostalo mi u sećanju ono klupko kojim se baba navabi iz skrovišta kao vrhunska fora.

danas sam se vratio i, sačekao me:http://www.imdb.com/title/tt0065439/?ref_=nv_sr_2iskusvo artura londona sa procesa u pragu pročito sam pre 40 odina, sada sam pogledao film. i onda sam se pitao kako je bilo moguće da se bude vernik partiji. religiozan, sa verom u boga velikog vođu. film je dobar. ništa više od toga. mogao bi da bude zanimljiviji onima koji nisu pročitali knjigu jer se prilično drži nje. najveći deo radnje se odvija u raznoraznim podrumima pa je dosta i bukvalno mračan. montan i simon sinore su odradii kako treba.nije za topik o filmu, više je za onaj o jovi k. zanimljivo je da su svi bez pogovora verovali zvaničnoj verziji sa procesa laslu rajku, a onda ih je snašlo isto. verovali da staljin ništa nije znao ...........mračno doba.ako vam dopadne šaka, pogledajte.

bobe, danski a hijacking je nemerljivo bolji film.edit > obavestila sam se ...
hvala za preporuku, svakako cu pogledati.

Edited by bob mould hair style

The Berlin Filehttp://www.imdb.com/title/tt2357377/?ref_=nv_sr_2Odličan političko-špijunski triler za svaku preporuku. Priča dobra, gluma takođe kao i režija. Uživao sam gledajući ga. Baš mi se svideo i kraj filma, obećava da će se režiser pozabaviti i nastavkom ovog trilera.

The Secret Life of Walter Mitty - dopao mi se, lep i lagan film.The Desolation of Smaug - za mene lično, najobičniji fejspalm. Pokahontas na stereoidima.

Jobs (2013)... skroz bez veze.

pokušao novog redforda, odgledao pola čuke, smorio se za medalju, batalio...
jel i tebi izgleda kao baba?

Death proof - klasično iživljavanje Tarantina. 5/10, niđe veze. Sigurno će neko da se primi na soundtrack i na retro font i puckanje slike.

film_9404_original_1.jpghttp://www.imdb.com/title/tt1674773/To je ona gdja koja je dala termin '' banalnost zla''. Preporuka.
Vredelo je odgledati ceo film samo zbog onih 5 minuta u amfiteatru. Dobar film.
jel i tebi izgleda kao baba?
ma, lik ima 113 godina, i dobar je bajone spram glume i dalje, nije to problem - brat-bratu, dosadnost čitavog stori telinga, naprosto je, hm, dosadnamislio sam, a spram komentara koje čuh, da je nešto slično strdžis/trejsi "starac i more", međutim, ćorak...