mustang Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 rush preporucujem :D ... legao mi samo tako :) divan kraj :)out of furnace preporucujem takodje, malo me zadnja scena iznervirala (zasto je uopste postavljena, mislim, ja znam zasto...ali dajte pa nije publika debilna...toliko), pocecu da ignorisem filmove sa casey afflekom, jbga svuda je isti i ona njegova progenija vilica mi bas smeta jer cak ni nju ne ume da iskoristi....bejl je car, covek Bog sto se glume tice. nema tu mesta ni za gresku...genije, genije, genije....sve suptilno, odlicni izbori. ne pamtim kad sam gledala dva filma za redom ali tako mi je bilo lepo ...kao nekad u dobra stara vremena :D
đorđe geprat Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Praznicna kinematografija.Filmovi ispod 3 sata su tako passe.Blue Is The Warmest Color3 sata o prvoj ljubavi i prvoj ozbiljnoj vezi.Glumice potpuno zasluzeno hajpovane.Malko razvuceno posebno sredisnji deo ali prvi i treci sat dovoljno dobri da film bude zadovoljavajuce iskustvo.Ipak nagradu za najbolji francuski film godine dobija, kao i obicno, Claire Denis.stigao mi je u paketu sa ostalih 20. nema se 3 sata vremena u komadu da se odgleda. biće za 10 dana.no nije mi jasno, u stvari mi je bez veze, da se "La Vie d'Adele" ovako prevodi. mrzeo zam to još odkada su kelijevi heroji prekršteni u zlato za odvažne.
Killiana Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 meni su ovih prvih par dana januara idealni za gledanje limunadica poput hari potera.e posto sam ja skoro sve te decje filmove odgledala... dajte preporuke...jedini uslov je da ima carolije.u rangu hari potera i narnie, a moze i superpowers poput x mena...<3 hvala
mustang Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 percy jackson http://www.imdb.com/title/tt1854564/?ref_=nv_sr_1thor, eragon, the mortal instruments city of bones
Alis Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 u rangu narnije, može zlatni kompas (nije baš sjajan, ali je skroz ok za onog ko nije čitao knjige pa ne upoređuje non stop) , stardust, the secret of moonacre
Kreator Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 les petits mouchoirshttp://www.imdb.com/title/tt1440232/?ref_=fn_al_tt_1joj kakav lud film. ne zna se ko je luđi od koga u ovoj drugarskoj hipi komuni :D
Singer Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Gled'o i ja Rush.... Moze! Ja bih bolje malo predstavio to rivalstvo al nikao da mi daju da snimam filmove.
Kreator Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 maločas sam odgledao na sinestaru. lep i prijatan film, bez greške. baš je legaohttp://www.imdb.com/...f_=nm_flmg_dr_4 da, odličan je. preporuka i od mene.
scab Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Alan Partridge: Alpha Papa (2013) - ultimativna praznicna preporuka!
Lancia Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) 12 Years a Slave - Ako podjemo od pretpostavke da je izazivanje emocija kod gledalaca valjda najvazniji cilj svakog filma i ako je jos i tema ko stvorena za to, onda bi trebalo odati iskreno priznanje reditelju za totalni promasaj.Sve je, osim datog okruzenja, i casting i scenario i rezija, fijasko. Edited January 6, 2014 by Lancia
zakintos Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Enough Said (2013)Režiserka Nicole Holofcener, nas je navikla na sjajne filmove u ovom žanru i svakako odlično radi svoj posao. Jer ono što ona želi da kaže sjajno prenese i na nas gledaoce...Ali mislim da je ovo njen najslabiji film( ne računajući "Friends with Money") i ne vidim čemu toliko divljenje... OK filmić uz sjajnu glumu i divnu priču... Ali u poređenju sa njenim prethodnim fantastičnim ostvarenjima: "Lovely and Amazing" a posebno "Walking and Talking" ne mogu da napišem kako sam baš toliko oduševljen... Naravno, vredno gledanja.
jms_uk Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Alan Partridge: Alpha Papa (2013) - ultimativna praznicna preporuka!Odgledao sam prvih 5 minuta i odustao.Drugi put sam uspeo da doguram do 10 minuta, ali transfer je bio prejak, pa sam opet odustao.U poredjenju sa staaarim AP, ovo nije ni do kolena...
Molder Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 out of furnace preporucujem takodje, malo me zadnja scena iznervirala (zasto je uopste postavljena, mislim, ja znam zasto...ali dajte pa nije publika debilna...toliko), pocecu da ignorisem filmove sa casey afflekom, jbga svuda je isti i ona njegova progenija vilica mi bas smeta jer cak ni nju ne ume da iskoristi....bejl je car, covek Bog sto se glume tice. nema tu mesta ni za gresku...genije, genije, genije....sve suptilno, odlicni izbori.Svaka reč na mestu. Svaka čast! :)
Prospero Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Podnošljiva količina bljuta (suviše mnogo rana za borbeno preživljavanje, preterivanje s brojčanom nadmoćnošću talibana itd), drži stalno pažnju i napetost, sve u svemu pristojan ratni film.
ivy Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Cashback (2006) evo meni je npr ovo tinejdz romcom with a twist koji mi se svideo :) potseca me na jos jedan film ali ne mogu da se setim..
Recommended Posts