urkozamanje Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 CBGB. Fino. Mozda je Hilly malo nasminkan, ali ok. Dobar film.
stoutspectacledbold-head Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Malopre pogledao http://www.imdb.com/title/tt0902290/?ref_=nv_sr_1.Nabasao, privukao me naslov.Mrsavo, skroz.
Lloyd Wyman Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Upravo stigao sa projekcije.Sve od ulaska u planinu pa nadalje je čista perverzija. Samo Džekson može da napravi nešto 5x bolje od očekivanog, u ovom slučaju Šmauga. Brutalno je odrađen... Još jedan vizuelni spektakl u kome je Džekson pokazao da je bog za scenografiju, kameru i uopšte vizuelno, detalje, režiju u globalu. Duplo bolji od prvenca.Kada mi iz misli ispari turbo poslednja trećina filma verovatno ću imati i pokoju zamerku, npr romansa Kilija i Tauriel pa i još neki detalji, no šta je tu je. Svakako je vredno momentalne rezervacije karte.od ulaska u usamljenu planinu jedino i valja. pogotovo deo sa smaugom. ostatak razvucen i dosadnjikav. legolas iritantan od pocetka, a patuljasta druzina na celu sa torinom pocinje da smara kako film odmice. meni prvi ostavio bolji utisak. drugi bi bio govance da nema smauga. a, kraj filma je bozemesacuvajisaklonidaseprekrstimtriputa.
zakintos Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Fruitvale Station (2013) Snažna melodrama. Odličan film i svaka preporuka...
Mr.Mxyzptlk Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 la grande bellezza i only god forgivesoba batalio nakon 15 minuta
Molder Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Pokušaj ponovo sa La Grande Bellezza - odličan je film a ima i dobru poruku na kraju...
Singer Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 The Way Way Back (2013)Sasvim lep film. Idealka za nedeljno popodne.
nezvanova Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Simpa ruski filmic!Rasskazy /Рассказы/ 2012 ''Rukopis mladog pisca neslavno završava pred komisijom izdavačke kuće. Ipak, igrom srećnih okolnosti, rukopis "ide" iz ruke u ruku, i svаki čitalac pronalazi sebe u "svojoj" priči. Ukupno, četiri priče i četiri satirična prikaza sveta u kome živimo."
Ravanelli Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 CBGB. Fino. Mozda je Hilly malo nasminkan, ali ok. Dobar film.otkud bre? najgrđe đubre. kile nerviranja i bilo kakva hronologija je ispoštovana sa nulom. film izgleda kao kolaž nasumice nabacanih događaja odande u grdnoj izvedbi.gledao sam oko 4 minuta, ostalo na premotavanje
bags Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Runner RunnerNajvece smece ove godine sto sam gledao...
Renegade Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ja kad vidim da u nekom filmu glume Džastin Timberlejk, 50 Cent, Bijonse i slične glumačke veličine, bez obzira ko su ostali glumci, taj film zaobiđem. :D
Molder Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 The Way Way Back (2013)Sasvim lep film. Idealka za nedeljno popodne.Upravo ga pogledao. Hvala na preporuci, odličan film!Sam Rockwell i dalje :ziga:
Ajant23 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 (edited) Upravo ga pogledao. Hvala na preporuci, odličan film!Sam Rockwell i dalje :ziga:Na kojim sajtovima? Kod kojih uglednih kritičara koje sada parafraziraš da bi im spuštao?Slušam? Slušam?EDIT: Dodao: "im", da bih pojasnio :) Edited December 23, 2013 by Ajant23
Kreator Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 the paper chasehttp://www.imdb.com/title/tt0070509/?ref_=nm_knf_t2Odličan film.Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da preporuči još neki da pogledam na sličnu temu.
Ravanelli Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 bravo ćoveče, ovo sam gledao pre 20 godina i hoću već jedno par nedelja da proverim kako se zove
Recommended Posts