kud u maglu Simoviću Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 stalingrad(2013) debelo razocarenje
Kreator Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Dobar.dobar je, i to dosta dobar...ali kapetan filips višnjić je odličan.
werbatim Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Posted Image je najhvaljeniji ovde, a ja nikako da nadjem gde da ga "kupim":(
Moća Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Brate taj film je zabranjen svuda u svetu sem na Šri Lanci al i tamo je zabranjen za mlađe od 42 godine. Tako da izvini ne ide mi se u zatvor samo zbog toga što sam tebi omogućio gledanje istog.
Kreator Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Posted Image je najhvaljeniji ovde, a ja nikako da nadjem gde da ga "kupim" :( http://www.imdb.com/title/tt2216240/?ref_=nv_sr_1
crosman Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Novi Hobit bolji od prethodnog. Smaug Ko nije citao knjigu nece se mnogo nervirati, a onaj ko jeste moze puno toga da zameri. Ja sam odlucio da predjem preko svega i da progutam ovo kao novu verziju dobro poznate price.Jedva cekam da ga ponovo odgledam.Od mene 8.5, ( bila bi cista devetka da nis zavrsili film kako su ga zavrsili ).
yolo Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 (edited) sa 10 godina zakasnjenja gledam royal tenenbaums. pa fakin genijalno, izgleda da mi se samo prvi ves andersonov film koji sam gledao, dardjeling ltd nije dopao.... Edited December 18, 2013 by gazza1
Mil@n Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Novi Hobit bolji od prethodnog. Smaug Ko nije citao knjigu nece se mnogo nervirati, a onaj ko jeste moze puno toga da zameri. Ja sam odlucio da predjem preko svega i da progutam ovo kao novu verziju dobro poznate price.Jedva cekam da ga ponovo odgledam.Od mene 8.5, ( bila bi cista devetka da nis zavrsili film kako su ga zavrsili ).Upravo stigao sa projekcije.Sve od ulaska u planinu pa nadalje je čista perverzija. Samo Džekson može da napravi nešto 5x bolje od očekivanog, u ovom slučaju Šmauga. Brutalno je odrađen... Još jedan vizuelni spektakl u kome je Džekson pokazao da je bog za scenografiju, kameru i uopšte vizuelno, detalje, režiju u globalu. Duplo bolji od prvenca. Kada mi iz misli ispari turbo poslednja trećina filma verovatno ću imati i pokoju zamerku, npr romansa Kilija i Tauriel pa i još neki detalji, no šta je tu je. Svakako je vredno momentalne rezervacije karte.
Sandens Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 http://www.imdb.com/title/tt1392214/?ref_=nv_sr_1odlican.
teacher Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 http://www.imdb.com/...0/?ref_=nv_sr_1Takođe, preporuka za Hijacking. Gledao CBGB. Bah, gubljenje vremena, osim za nerdovsko propitivanje o US panku.
kobni zelaya Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Takođe, preporuka za Hijacking.Gledao CBGB. Bah, gubljenje vremena, osim za nerdovsko propitivanje o US panku.Idi bre, a ja tek skinuo i ložim se kako ću da pogledam. Mada, to je kao i Good Vibrations, mogu da oprostim lošost zbog teme.Ja gledao MudI ako film nema onu napetost kao Take Shelter, a i kraj mi je veoma diskutabilan, ipak mogu da primetim da je Nichols veoma dosledan, i ako usamljen u tematici koja ga zanima - (nestajanje i obesmišljavanje uloge oca u savremenom društvu) i da tu temu višestruko i uspešno varira. Kraj je možda ispod nivoa filma, sa tom nekom dosta trivijalno urađenom pucačinom. Metju Mekkonaghi je ok. Treba pogledati, ko još nije.
Aineko Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Insidious 2napravise film za svaciju dusu - 'oces The Others, ima! 'oces malo Grave Encounters? imamo i to!, 'oces i 200g The Shining na kraju? kako da ne, komsija! ali meni super! bas cekam i treci deo.
zakintos Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Whisky (2004) Fenomenalan mali film. Preporuka onima kojima ne smeta spora radnja...O ljudima koji kada se fotografišu, umesto "cheeeeese", govore; "whisky".
Lancia Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Capitan Phillips - bogte, al' ga dobro ocenise i nafalise. sad mi malo neprijatno da kazem da je nista posebno.
Recommended Posts