nezvanova Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 pogledaj i ovaj, (ako vec nisi) takodje sa lolom u glavnoj ulozi.meni odlican /mada bih ga nazvala ''zenskim filmom'' - klasicna ljubavna prica :-)/
kobni zelaya Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Aaa, to je Assayasova verenica režirala. Stavio sam na spisak za dl, pa kad dođe na red. :)
Čutura Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 http://www.imdb.com/...6/?ref_=nv_sr_1 Cold Eyesodlican koreanac
zakintos Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Touchy Feely (2013) Iznenađujuće dobar! Šteta što likovi nisu dubljeanalizirani kao i sama priča. Recimo 6.3/10
Sludge Factory Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 (edited) The CounselorKormak Makarti i ja definitivno nismo na istim talasnim duzinama. Mozda sam ja jos mlad, ili neznalica, ali njegovo "filozofiranje" ne kapiram. (Moram da dodam napomenu: jedino sto ima veze sa njim, a da se meni dojmilo je film No Country for Old Men, ali zasluge za to sklon sam da pripisem braci Koen). Pride, mislim da je ovo moglo biti bolje da je rezirao neko drugi, a ne Ridli Skot. Glumci su dobri, ima film atmosferu, osecam neku "prijatnu" nelagodu nakon gledanja i ne mogu reci da mi donekle nije zagolicao mastu, ali Makarti i ja se vidimo nekom drugom (zgodnijom) prilikom.Da, dodao bih jos dve stvari. Prvo, film toliko asocira na Breaking Bad da je neprijatno, kao ono kad neki film/serija/knjiga postigne veliki uspeh, a onda drugi pokusavaju da jasu na tom talasu praveci jeftine ripoffove. Drugo, moram da pohvalim dve scene. Prva je kad se Kameron Dijaz "jebe" sa Ferrarijem. Scena nam na nesuptilan ali efektan nacin pokazuje da je u pitanju lik sponzoruse koja je tu samo zbog love, sa planom da zaljubljenog/da ne kazem zaludjenog muskarca oslobodi viska para. I druga je ubistvo Bredovog lika. Dobro rezirana scena, eventualno je moglo bez onog preterivanja sa krvlju na kraju. Edited November 26, 2013 by Sludge Factory
mustang Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 bas sam htela da ga overim u bioskopu ali sam zakasnila.
zakintos Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Ceremony (2010) Ugasio u 44. minuti. Ni poluvreme nisam izdr'žo. Teško smeće.Ne znam samo šta će Umi Turman, ovakvi filmovi. Ne pamtim u poslednje vreme da je snimila nešto valjano. Diggers (2006)Dobar. Spori ritam filma sjajno prati ovu lepu priču, punu živopisnih likova,Ocena na IMDb-u pogođena. Može u preporuke.
Moća Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 The Blind SIde odlican film.Tek sam sad provalio koliko je Sandra Bulok opasna milfaca postala.
Mil@n Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Bolje da je postala opasna glumica, jebati nikad nećemo. :(
ToniAdams Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 bulok i jeste sjajna glumica, na stranu sto glumi u bulja filmovima
Ajant23 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 bulok i jeste sjajna glumica, na stranu sto glumi u bulja filmovimaOtpilike, da...
Mil@n Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Verovatno zato što je sjajna dobija uloge u nebulja filmovima...
Ajant23 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Bravo zato što uoči referenduma u Hvatskoj, koji se održava na dan osnivanja Jugoslavije, na ovaj način afirmišeš i te sklonosti, ali bez toga ti je replika bulja, reč koju bi poslovično dodala Bulokova...
Kreator Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Open waterhttp://www.imdb.com/title/tt0374102/?ref_=nv_sr_1zajeban film.s obzirom da je rađen po istinitoj priči nadam se da je organizator ronjenja zaglavio dugogodišnju robiju.
Indy Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Uživao u oba (ionako sam ih gledao kao 1 iz 2 dela)A posle mnogo decenija se podsetio ove ljupkostiKopija koja kola torentima ima katastrofu od prevoda (mislim da je neko ubacio francuski titl u Google Translate)...
Recommended Posts