Moća Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 (edited) +1I za odlican film i za zamerku. Edited November 19, 2013 by Moća
Kreator Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 pa sad malo mi neverovatno da niko ranije nije gvirnuo ispod auta prilikom prvog pretresa kuće..kad bi cepidlačili svašta bi se zagrebalo, al ajd ok je filmDa, to je i moja jedina zamerka, iz razloga što je prilično očigledna. Ali film (scenario, režija, gluma,..) je stvarno odličan, tako da se ta greška može lako progutati.
Kreator Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Svartur á leikhttp://www.imdb.com/title/tt1860181/?ref_=fn_al_tt_6Bolji je nego što sam očekivao. Solidna priča..
koksy Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 ne znam zašto na imdb o v a j film ima ovako nisku ocenu.po meni je prilično dobar.
teacher Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 ne znam zašto na imdb o v a j film ima ovako nisku ocenu.po meni je prilično dobar.Verovatno jer ima polukolažni plakat... Btw, nemoj gledati ocene na imdb-u, to ocenjuju mnogo glupi ljudi. Ako ti treba neka normalna preporuka, onda idi na rottentomatoes.
ivy Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 (edited) 2 Guns http://www.imdb.com/...8/?ref_=nv_sr_1klasicna bezglava,laka akcija.. pucnjava,jurnjava,ne zna se ko je s kim ni protiv koga,dea,cia,meksikanci i mornarica,ogromne pare i devojka pa u krugono, zabavan ali samo dok traje Edited November 21, 2013 by ivy
Ajant23 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Uh, uzdrman sam, iscrpljen, umoran, emotivno prazan. Fantastican film, mislim da poslednjih, ne znam, 30-45 minuta nisam disao, na kraju sam bio na ivici suza od emotivnog naboja koji raste geometrijskom progresijom od pocetka filma do zavrsne scene, koji negde prosto mora da se isprazni. Tom Henks pokidao. Paul Greengrass je majstor. Obišao sam forum odlogovan pre 5 dana i ovaj post mi je uspeo da se ureže u sećanje...Dakle, šta reći, to ste Vi...Razmišljam, Sludge, da li nakon ovoga moram i da ti persiram?
3opge Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 да ли је временски ток филма Марковљев ланац или постоји дужа корелација?
Ajant23 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 (edited) Da li si ti Setembrini ili Lars fon Trir i zašto Hans Kastorp nije t®ebalo da odjebe obojicu?EDIT: dodao ovo u krugu, ispravio omašku pri kucanju, heh :D Edited November 22, 2013 by Ajant23
đorđe geprat Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 (edited) Verovatno jer ima polukolažni plakat... Btw, nemoj gledati ocene na imdb-u, to ocenjuju mnogo glupi ljudi. Ako ti treba neka normalna preporuka, onda idi na rottentomatoes.ili allmovie Edited November 22, 2013 by djordje geprat
Mr.Mxyzptlk Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 The Broken Circle Breakdownne da je tezak nego zakiva...
Recommended Posts