Hella Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 (edited) poneki na forumu ne mogu da shvate jednostavnu cinjenicu da zive u drustvu nezamislivog blagostanja. Edited November 18, 2013 by Hella
Weenie Pooh Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 ja juce gledalaDrinking Buddies (2013) onako,vredi ga gledati zbog Olivie Wilde i nista vise... koja ceo život loče pivo za doručak, ručak, večeru, i sve užine, ali stomak zategnut pa zategnut <_<
ivy Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 (edited) naravno da mi to nije promaklo <_<i onaj njen drugar je gej,da onako pije i svasta sa njom i nista se ne desi.. toga nema u stvarnom zivotubas su mu ga dali po fantaziji Edited November 18, 2013 by ivy
Weenie Pooh Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Pa to je poruka filma, ako vam organizam razvije toliku toleranciju na alkohol, nećete nikad više jebati makar spavali pored Dr Trinaest.Ozbiljno, meni je OK za 1 arty-farty slice of life uradak u kom su svi dijalozi potpuno bespredmetni, samo gledaš ljude kako se sudaraju, udaljavaju i bliže a na kraju se nikome ništa ne desi.
Dankan Ajdaho Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Film nije neki, ali ima kud i kamo gorih.Ne znam, to je jedini film kog u ovom trenutku mogu da se setim, a da mu je užasan i beskrajno glup bukvalno svaki kadar, scena, dijalog...
zakintos Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Incendies (2010)Potresna priča o tragičnim posledicama rata. Ispričana je u različitim vremenskim periodimasa bolnim sudbinama i ožiljcima, koje se ne mogu tako lako potisnuti i sakriti. Vrlo težak i mučan.Preporuka za one koji vole ljudske drame sporijeg ritma, koje se ne brišu iz glave tako lako...
prima Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 zakintos, jesi li ti neki e-promoter filmova, ili pretendujes na istog?
prima Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 zato sto zvucis kao mali oglasi/reklame. mozda si agent za nekretnine?
Kreator Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 prisonershttp://www.imdb.com/title/tt1392214/?ref_=fn_al_tt_1odličan
Ravanelli Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 zakintos, jesi li ti neki e-promoter filmova, ili pretendujes na istog? zato sto zvucis kao mali oglasi/reklame. mozda si agent za nekretnine?čemu ti komentari?
Singer Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 čemu ti komentari?+1zakintos cesto postuje odlicne preporuke za filmove i sasvim svedeno (ili je to po mom ukusu) prokomentarise iste
Hella Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 +1zakintos cesto postuje odlicne preporuke za filmove i sasvim svedeno (ili je to po mom ukusu) prokomentarise iste+1
Mil@n Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 prisonershttp://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1odličanI ja sinoć, stvarno dobar, bilo očekivano, očigledno je jedna od filmova koji se svima dopadne, nisam čuo lošu kritiku.Ako se na ppp niko ne pokenja, neće nigde.
Duci Simonovic Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 (edited) pa sad malo mi neverovatno da niko ranije nije gvirnuo ispod auta prilikom prvog pretresa kuće..kad bi cepidlačili svašta bi se zagrebalo, al ajd ok je film Edited November 19, 2013 by Duci Simonovic
Recommended Posts