belch Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 captain phillipsono što je počelo kao true story akcija pretvorilo se u mračnu kritiku prakse otimanja leba siromašnim nacijama u svetugorak ukus ostavlja, nije mi uopšte ovo trebalo.
Sludge Factory Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 captain phillipsono što je počelo kao true story akcija pretvorilo se u mračnu kritiku prakse otimanja leba siromašnim nacijama u svetugorak ukus ostavlja, nije mi uopšte ovo trebalo.Znaci dobar?
belch Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Dobro je snimljen i emotivno te izaziva, da. E, sad, to sto meni ta emocija nije prijala to je do mene.
đorđe geprat Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 zaboravih da pomenem: "čitač" sa kejt vinslet i ralom fajnsom. sasvim dobar film.
atajlo Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 (edited) zaboravih da pomenem: "čitač" sa kejt vinslet i ralom fajnsom. sasvim dobar film.Ako je rađen prema Šlinkovom "Čitaču", kupljeno. :thumbsup:edit: a jeste, kaže Gugl. :) Edited November 8, 2013 by atajlo
Amelija Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 The Purgenije loš mada je mogao biti mnogo boljia Cersei je 1010 puta bolja riba kao crnkačak je zaslužila i da se spomene na odgovarajućem topiku
Moća Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Star Trek Into darkness, nije los ali i on potvrdjuje moju tezu da su specijalni efekti unistili akcione i SF filmove. Bitno je da ima sarenih eksplozija, tuca i ostali svetlecih dzidza-bidza a prica je u drugom planu.
Cane Vukic Prebranac Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Гледао синоћ у кину. Прошао сам кроз дијапазон различитих емоција, од смијехотреса до депресије, од љубави до мржње према Брусу Робертсону ... још увијек не знам да ли ми се свиђа, вјероватно ћу морати још једном да одгледам.
Weenie Pooh Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Magic Magic, nemam pojma odakle mi se stvorio na hardu, uopšte se ne sećam da sam ga skinuo niti da mi ga je neko preporučio Ali prijalo mi je, dosta je spooky svo vreme iako je finale očekivano njanjavo. Vizuelno odličan, gluma mi isto dosta dobro deluje, šteta samo što ne znam španski pa mi je pažnju odvraćao engleski titl koji ide bez obzira kojim jezikom pričaju <_<Posebno se lepo poklopilo što sam odgledao dok me nesanica drži pa ne pušta...
Tihajeza Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 The Broken Circle Breakdownprekjuče na "slobodnoj zoni", belgijski kandidat za oskara.težak i odličan. dobra muzika!i samo da kažem da sam oduševljena glumicom, dobro glumi, lepa i kao crnka i plavuša i brineta.
Sludge Factory Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Don JonSasvim, sasvim odlican film :D
keitel Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Choke (2008)Simpatičan i zabavan film, ali ne guglajte Anđeilku Hjuston, ako vam je život mio.
prima Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 (edited) ^she's a he!naked, 1993. zanimljivica.kojeg sledeceg leigha da snimam? Edited November 12, 2013 by prima
katamaran Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 http://www.imdb.com/title/tt1392214/filmcina
Recommended Posts