Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
In_the_name_of_the_father_ver1.jpgbetter late than never. dobaru stvari već sam ga ranije gledala, što sam shvatila u toku one scene sa puzlama i esidom. to sam zapamtila :D
Posted
This is the EndJebote, ovo je zapravo zabavno! Ko bi rekao?
+1Takođe je bolno glupavo i ima izuzetno unsatisfying kraj, ali nema veze. Ima odličnih momenata:- Sinkhole de Mayo- Dear God... it's me, Jonah Hill... from Moneyball.- Cela Cerina minijatura :Hail:
Posted

meni je Darjeeling Limited jedan od boljih Andersonovih filmova

Posted

da,on je najbolji ali mi opet gluma i izbor glumaca nekako bzvze

Posted
+1Takođe je bolno glupavo i ima izuzetno unsatisfying kraj, ali nema veze. Ima odličnih momenata:- Sinkhole de Mayo- Dear God... it's me, Jonah Hill... from Moneyball.- Cela Cerina minijatura :Hail:
meni bilo smešno ovo:
Jay Baruchel: Guys, listen listen. I think we need to address the elephant in the roomSeth Rogen: Whoa, Jay, don't talk about Craig like that.Craig Robinson: That's fucked up. I'm right here man.Jay Baruchel: I'm not calling Craig an elephant.James Franco: That's racist.
:lolol:
Posted (edited)

Meni isto Cera bio najbolji, pogotovo kad okrene ledja apokalipsi i krene da istrazuje nestanak moblinog :lol:It's unacceptable after all the coke I've wasted on you people!Malo sam racunao, ovo je prvi put da su mi Apatow i Rogen bili smesni jos od Frikova i Gikova, strasno.

Edited by Calavera
Posted
Malo sam racunao, ovo je prvi put da su mi Apatow i Rogen bili smesni jos od Frikova i Gikova, strasno.
Od tebe bih i očekivao da kvantifikuješ smeh ^_^
Posted
ja ovih dana sve gledala neke pfff filmovesvaki je precenjen na imbd-uima svaki potencijal,dobre su ideje ali loše izvedbe i glume..komentar važi za sva tri filma,svakom nešto fali i skroz su osrednji <_<The Brothers Bloom (2008) a ovaj je bajdvej sniman kod nas,prva scena kad su odrasli je dvorac u Beočinu ni manje,ni višeThe Darjeeling Limited(2007)iCrazy, Stupid, Love. (2011)
Meni je "Crazy, Stupid, Love" dobar film, a ova druga dva su bezveze. Meni to nikako nije ista kategorija.Ako niste gledali "The Perks of Being a Wallflower" (http://www.imdb.com/title/tt1659337/), onda odgledajte. Meni je bio odličan-
Posted (edited)

nije ista kategorija,Crazy,stupid,love je veći i sve sam suvi kliše <_<a onaj Rajan Gosling sa svakim filmom gubi na kredibilitetu kod meneblah

Edited by ivy
Posted

the impossible 2012 naomi watts medju najlepsim glumicama koje disu trenutno