October 14, 201311 yr Film u kome i šuštanje lišća na granama priča deo priče.e, ja baš taj deo propustio, šta kaže lišće?
October 14, 201311 yr Pa ako me već pitaš, sound editing je takav da zvukovi prirode, naročito zvuci lišća, zvuče izoštreno i neprestano su u bekgraundu, što doprinosi uživljavanju u osećanje usamljenosti junaka. Meni je to baš upalo u oči - rešenost autora da prirodu stavi u prvi plan, da "utopi" junake u predelu. Edited October 14, 201311 yr by Marko M. Dabovic
October 14, 201311 yr Ja skinuo to pre godinu dana i vise i nikako da se nakanim da pogledam. Mroacu do kraja nedelje nekako.
October 14, 201311 yr Neshvatljivo mi je kako to da sam tek juče gledao "Tri sahrane Melkijadesa Estrade". Нисам никад ни чуо за тај филм (ако ће ти бити лакше). Тј. сад јесам, и изгледа занимљиво.
October 14, 201311 yr Tri sahrane... je zaista odlican film. Meni je enigma zasto je americka akademija potpuno ignorisala ovaj film posle uspesne premijere u Kanu.edit:Odgledah "final cut" Wicker Mana iz 1973. koji se sad pojavio na Blu-ray i malo sam razocaran. U odnosu na tzv. bioskopsku verziju od 87 minuta, ova verzija je duza svega 4-5 minuta, bez nesto znacajnih dodataka za pricu. Bas su mogli na 40-godisnjicu da odrade pravu konacnu verziju od 100 minuta. Izgleda da ce se na nju morati cekati do 50. rodjendana.. Edited October 14, 201311 yr by Jimmy Kowalski
October 14, 201311 yr Tri sahrane... je zaista odlican film. Meni je enigma zasto je americka akademija potpuno ignorisala ovaj film posle uspesne premijere u Kanu.edit:Odgledah "final cut" Wicker Mana iz 1973. koji se sad pojavio na Blu-ray i malo sam razocaran. U odnosu na tzv. bioskopsku verziju od 87 minuta, ova verzija je duza svega 4-5 minuta, bez nesto znacajnih dodataka za pricu. Bas su mogli na 40-godisnjicu da odrade pravu konacnu verziju od 100 minuta. Izgleda da ce se na nju morati cekati do 50. rodjendana..Ali je zato rimejk nenadjebiv mastrpis: hauditget brnd? hauditget brnd? aaa, not d biz, maj ajz! Edited October 14, 201311 yr by Radagast
October 14, 201311 yr 2 odlična filma: Any Given Sunday (1999)http://www.imdb.com/title/tt0146838/?ref_=ttsnd_snd_tt Remember the Titans (2000)http://www.imdb.com/title/tt0210945/?ref_=sr_1
October 14, 201311 yr Dugo mi Snow White and the huntsman stajao na hardu, sve dok ga nisam obrisao. Večeras kod ortaka i on kao aj da gledamo to, reko aj...I jako prijatno se iznenadim. Odlično skockana bajka.
October 15, 201311 yr Sunlight Jr. (2013)Niti smrdi, nit' miriše.To je depresivna socijalna drama, u kojoj nisam prepoznao poentu ...Ako je rediteljka htela da poentira na završnoj sceni, onda sam razumeo poruku i veoma je diskutabilna.