fancy claps Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 i mi gledali greviti. izgleda strava i bas klaustrofobican na pocetku! mojoj devojci u celosti strava, ja sam se iskljucio negde s klunijem. al to nije vazno posto ni odiseju nisam odgledo od dosade, a tolko sam pokusavao. film dosta dosadan medij za prikazivanje svemira imho.i sta je s kuaronom i ubijanjem dece?! haha kako je glup za pisanje i muziku u filmu haha.u svemu, najmanje elegantan pixarov film, ali kluni odlican baz lajtjr!
Turnbull Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Wristcutters: A Love Storycudan i dobar film a ljubavna prica :)Probao sinoć da gledam. Odlična ideja, pristojan početak, a onda potpuni raspad. Nemotivisani potpupci, proizvoljnosti, self- conscious quirkiness, itd.Zaspao sam pola sata pred kraj.
ivy Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Probao sinoć da gledam. Odlična ideja, pristojan početak, a onda potpuni raspad. Nemotivisani potpupci, proizvoljnosti, self- conscious quirkiness, itd.Zaspao sam pola sata pred kraj. meni je bas pocetak bio bzvze..zabava pocinje tek od oko 20tog minutaa kraj je najbolji...realno nemas pojma
Moća Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) KhmTo vi horor frikovi tamo na toj temi pljujte nama amaterima i ovaj dovoljan. Edited October 9, 2013 by Moća
ivy Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Pa i meni je kraj bio najbolji! ali da nisi bar zbog nje i Toma Weitsa odgledao do kraja..c,c,c,c
belch Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 lone rangerđubre neopevanopočela sinoć world war z, stigla do pola, dosadan mino probaću da završim
ducca Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 (edited) WWZ pogledao pre par dana, ocekivao tesko djubre, dobio malo vise od toga. U principu moze da se pogleda, ali ne ocekivati previse. Sinoc pogledam famozni 500 Days of Summer, jedva izdrzao da ne zaspim u par navrata. Mediokritetstina najobicnija, plus uzasno iritantan Gordon-Levit. Ocena 7.8 na imdb misterija. Edited October 10, 2013 by ducca
Weenie Pooh Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Za WWZ ste u pravu, mada realno se ne može više ni očekivati kad pokušaju da snima zombie film koji će ujedno biti PG13 - nigde krvi, nigde ubijanja, samo trčanje i bežanje
Singer Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Sinoc bio Back to the future na FoxMovies! Leg'o mi k'o dupe na nosu! :0.6:
Tinman Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Juce odgledao "In Bruges", ja sasvim zadovoljan.
Prospero Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 KhmZa muvi koji se koliko-toliko bazira na RL priči (a koju sam izlistavao po netu pre nego što sam gledao film) meni je ovo sasvim dobra dramatizacija. To što se igra stereotipima, so what?
Dziber Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Ko je trosio vreme na WWZ, kupuj novi South park, prejeben je :ziga: :ziga: :ziga:
Recommended Posts