Turnbull Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 (edited) Izvrstan! Konačno da neko iskoristi savremenu tehnologiju za ozbiiljan SF, umesto za džinovske robote, elisijume, itd.Film bez greške.Edit: Bulok lepša nego ikad! Edited October 6, 2013 by Syme
Weenie Pooh Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Pogledao Trance samo zbog gole Rosario spreman da ga izhejtujem najstrašnije. kad ono... svidelo mi se! Ne znam šta mi se dešava, bolestan sam, šta li... nemam apsolutno ništa loše da kažem :ph34r:Evo, ajde, nervira me McAvoy čim ga vidim i čujem. Ali to je više generalno, nema veze s filmom.Ako nisam pomenuo ranije, gola Rosario je totalno gola
keksi krem Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Potpuno se slazem, film je mnogo bolji nego sto sam ocekivao, a pravi poster sam okacio na onom juznijem topiku :D
fragand Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 e bas sam se pitao ima li nesto zanimljivota dva obecavaju
garcia Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Izvrstan! Konačno da neko iskoristi savremenu tehnologiju za ozbiiljan SF, umesto za džinovske robote, elisijume, itd.Film bez greške.Edit: Bulok lepša nego ikad!+1gledao ga u tuckwoodu u ne-3d verziji.verujem da bi mi u 3d pozlilo.
Jimmy Kowalski Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Izvrstan! Konačno da neko iskoristi savremenu tehnologiju za ozbiiljan SF, umesto za džinovske robote, elisijume, itd.Film bez greške.Edit: Bulok lepša nego ikad!+290 minuta ciste filmske magije. Iako nisam fan 3d, ovo je definitivno film za to. Ko ga propusti u bioskopu, kajace se..
ducca Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 (edited) Edit: Ima li gde Gravitacija u BG a da nije u 3D posto vidim da u DC ima samo 3d varijanta a ovi drugi su zatvoreni? Slepac, ne videh dobro sve postove iznad. U svakom slucaju dilema je beciti oci na 3D ili ne... Edited October 7, 2013 by ducca
Turnbull Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ja gledao u 3D i bilo mi super, a inače ne volim 3D.
Mil@n Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 (edited) Ima gravitacija u tuckwoodu da nije 3d, ako ne lažu na svojoj web prezentaciji™.Mislim da ću da šacnem večeras.Edit: odgledam sam pacific rim. Iako su mi kod ovakvih flimova low kriterijumi u smislu tolerancije svega nečega, na par momenata neizdržljivo patetike po sekundi filma. Priča je jako (pre)providna, al da ne spojlerujem, a mrzi me da stavljam tagove. Izvedba je zato ok.Sve u svemu, zabavan je. Edited October 7, 2013 by Glas RazumaN
Sludge Factory Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 GravityRemek-delo. Ne verujem koliko mi je bilo dobro. Obavezno u bioskopu gledati!
Singer Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 'naci ako lozite... toliko sam se miprio da evo cekam da pocne projekcija u 21h
garcia Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Uživaćeš.Samo ugasi telefon, ako za boga znadeš.
ivy Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 ju pa mi ga cekali,sve cupkali do sada..a sada izgleda da cemo cekati jos 7dana da se iskombinujemo da gledamo :(
Singer Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Gravity je film 6.5/10 i da peva.Svaka cast za pocetak i ceo uvod u radnju. Svemir. Tih. Mistican. Mocan. Beskrajan... Snimano skroz dobro, pogtovu da impresionira u 3D prikazivanju. Zvuk - mocan.Kome je nedostajala Sandra Bulk iz Brzine I ima da se odusevi. Opet je jaka a ranjiva a slatka. Clooney je kul baja i u svemiru.Film je dobra SF zabava al' daleko od nekih pompeznijih epiteta.
zakintos Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 11.6 (2013) Juče naletim na jednu istinitu i zanimljivu priču u "Večernjim novostima". O momku po imenu Toni Musolin, poreklom sa ovih prostora.Koji je počinio jednu od najvećih pljački u istoriji Francuske. O njemu je snimljen i ovaj film a glavnog lika igra sjajni François Cluzet...Da ne bih otkrivao samo još da kažem da je postao vrlo popularan, možda i heroj, a ima i onih koji ga zovu: "Arsen Lupen" 21. veka...
Recommended Posts