ivy Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ostavio me je neodredjenog. Ne mogu da kazem da je los i da mi se nije dopao al' opet sa druge strane nije ni ostavio neki poseban utisak.Dal' se moze reci za film da je korektan?Iz tog razloga nista nisam napisao pored linka za film.A tebi?meni se svideo i bas mi prijao ali ja sam ga gledala u pms-u sto je bilo 1 jakoo izmenjeno emotivno stanje,tu je velika razlika :D..lepa i malo cudna prica o borbi,porodici i ljubavi..i lep kraj..
zakintos Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Sa ovim patetičnim "bullshitom", za sat i po dočarani su mi svi mogući simptomi gore pomenutog PMS-a. Fall (1997)
ivy Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 pa kad gledaš pogrešan Fall jedan je D Fall http://www.imdb.com/title/tt0460791/
mlatko Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 ja gledao taj i ne razumem dal sam video kraj... nekako mi je neispunjen
Nevernik Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Negledljivo.Mada ne u onolikoj meri koliko je Somewhere bio los.Znaci mali napredak :)
MocaVukotic Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 meni je taj somewhere bio iznenađujuće dobar.
Kreator Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) prešminkan i iritantan film+1odgledah jedan sporiji ali vrlo dobar film:still minehttp://www.imdb.com/...3086/?ref_=sr_1 Edited October 1, 2013 by BlackGeorge
zakintos Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Clear History (TV Movie 2013)Super komedija, rađena u formi TV-filma, za HBO. Nije od onih urnebesnih komedija ali ko obožava humorLerija Dejvida, iz serije: Bez oduševljenja, molim, to je "winner winner, chicken dinner" za ove kišne dane...Režiju potpisuje Greg Motola, a kad već njega spominjem moram i da napomenem i njegov najbolji film: The Daytrippers (1996)
zakintos Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Stuck in Love (2012)Ubedljivo, ali ubedljivo najgore smeće koje sam pogledao ove godine. Ocena na IMDb-u skandalozna i kriminalna.Mislim da ima osnove da prvi potpredsednik Vlade pokrene istragu, jer mora da je korupcija uzela i tamo maha...Ima solidan broj glasova a ocena 7/10 Jedino da razumem da je ciljana neka adolescentska publika, ali opetkapiram da ako imaš 14. godina ne znači i da si blesav...Nisam se oslanjao na mnogobrojne komentare tamo gde se kupuju filmovi, a trebalo je... Izdvojio bih jedan:"Radije bih bio Majku Tajsonu ljudska vreća za udaranje, nego ponovo pogledao ovaj film".
prima Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 tipican kadar : ljudska figura od ramena do poda u akciji svakodnevnog baratanja predmetima. ispravka,napusta ga fetis sa mladoscu.odgledah sve hajnekene. genijalac.
Singer Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 We're the Millers (2013) Nesto sam ga sve na silu gledao a mozda nisam ni nabazdaren bio.Sve u svemu, ne vraca mi se da utvrdjujem...
mlatko Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 ja sam gledao sa drugaricom u bioskopu i nekako mi je... prazan, kratak sa tih 2 fazona vrednih gledanjaali drugarici se svideo pa sam nekako i ja prevagnuo na +Nene reči: "laka komedija, baš to mi je trebalo"
Singer Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Sa drugaricom u bioskop da gledate "laku komediju", a?
Recommended Posts