Mr.Mxyzptlk Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 jesi vido kolko je lena vrh i onako unakazena? vrh.kako ne, a tek kad progovori
kokota Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Do the right thingFilmski, odličan. Gluma, režija, kadrovi. E, sad, što je poruka Spajka Lija takva kakva je, je već druga stvar.
Lancia Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Kisses - Uopste ne mogu da se setim kad i kako se ovaj film nasao kod mene, ali ce mi se poljupci sigurno puno puta vracati kao asocijacija na par fenomenalnih klinaca, Bob Dylana i uopste izvrsnih 75 minuta bega od stvarnosti.Ko vec nije - nek gleda.
Singer Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Juce bio na TV-u (500) Days of Summer http://www.imdb.com/...603/?ref_=sr_1.Sasvim OK, pogotovu sto nije bas tipican chick-flick.(kako se hyperlinkuje? editor nema tu ikonicu...)
maheem Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 (edited) selektuješ naslov linka pa onda klikneš na "link" ikonicu i pejstuješ url linka(500) Days of Summertri put sam zaspao na ovom filmu a da mi se uopšte nije spavalo.mnogo mi je iritantna Zoi Bešamel Sos i sve njeni klonovi (il klonovi ribe čiji je ona klon) Edited September 22, 2013 by maheem
zakintos Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Life Is Sweet (1990)Šarmantan prikaz jedne obične porodice, koja kroz teške situacije izvlači ono najbolje iobjašnjava nam da uprkos teškoj svakodnevnici na kraju uvek kažemo: život je sladak.Preporuka Naked (1993) Ne bih mogao da tvrdim kako je ovo najbolji Lijev film, kako to na primer ružno nameće Ajant.Ali je svakako jedno mračno remek-delo, koje na mučan, i inteligentno oštar način prikazuječoveka koji ne želi da igra po važećim zakonima, odnosno ne želi da bude prilagođen drugima.Preporuka, sa jednom napomenom: da morate biti u dobrom raspoloženju, jer je vrlo zaj'ban film...
Kreator Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 2 solidna filma, jedan ruski drugi holivudski..http://www.imdb.com/title/tt2649128/?ref_=fn_al_tt_3http://www.imdb.com/title/tt2005374/?ref_=nm_flmg_act_5
ivy Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 gledali za vikendInnerspace (1987) i Deja Vu (2006):)
ivy Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 sad gledala Beginners (2010) pa nemam pojma,onako..ima sve predispozicije i tendencije da bude kul i dobra filmic ali fali atmosfera....mozda je zbog glumaca..a mozda je malo i pretenciozan a nedorastao ..nije los ali nesto fali..
Lancia Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Mai wei - Sad vidim da je radjen po istinitoj prici i da se ljudima svidja. Mene smorio, melodramska war video igrica sa porukom.
pt 2.0 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Life Is Sweet (1990)Šarmantan prikaz jedne obične porodice, koja kroz teške situacije izvlači ono najbolje iobjašnjava nam da uprkos teškoj svakodnevnici na kraju uvek kažemo: život je sladak.Preporuka hvala za ideju, upravo gledam... :)
Mil@n Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Quiz Show - milina jedna, nema aspekta filmskog u kome nije nadprosečan, a Tortura nisam nikada boljeg gledao, performans mu je Epski, svi ostali takođe fenomenalni. Istinita priča, najtoplija preporuka, režirao R Redford.U povratku sa planinarenja, pustili nam klopku u kombiju. Ne gledam domaće filmove, al ovo čak i nije loše, drži pažnju. Opet, ne može bez par epskih gluposti koje totalno iritiraju. Edited September 24, 2013 by Glas RazumaN
Recommended Posts