Ajant23 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Kad smo već kod francuskog, ima jedna divna reč koja opisuje tvoje stanje: cul-de-sac.Nisam siguran ni kome se obraćaš...Is it you, Leclerc?
Calavera Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 (edited) Now You See MeSolidno vozi. Izumitelj fejsbuka me malo nervirao neadekvatnoscu za svoju ulogu, ali nista strasno. Edited September 18, 2013 by Calavera
Mil@n Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Meni je bio ok, ima tu neku ekscentričnost mađioničara.The Iceman. Lošiji nego što sam očekivao, ali svakako gledljiv.
zakintos Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Fast Food Nation (2006)Slabo. Solidan film o velikom lancu ishrane viđen iz više uglova, ali uopšte mi ne liči na Linklatera.Da pogađa u metu ali ništa bolje od većine dokumentaraca na tu temu. Čim je prihvatilo dostadobrih glumaca da igra male uloge, shvatam da je napravljen da podigna svest kod amerikanaca...
I*m with the pilots Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 @ "Naked"Meni je bio prenaporan za gledanje, i jedan od retkih koje sam prekinula na prvoj polovini - imala sam utisak da sam izmucena i da nosim teret covecanstva na svojim plecima..(Ili je to mozda i zeljeni efekat?)Ne kazem da ne zelim da ga zavrsim, samo mislim da moram da budem maksimalno odmorna i da me nista ne boli da bih mogla da se upustim u tu akciju a ne vidim da ce se to desiti u skorije vreme.
ToniAdams Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 pa ne znam, meni uopste nije bio nimalo naporan. sigurno cak najdinamicniji lijev film.
zakintos Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Meantime (TV Movie 1984) Idem laganim korakom prema "Naked", a plašim se da me ne razočara... Mada ako Ajant23, kaže da je to najbolji Lijev film, onda tu nema rasprave.Ovo je jedna socijalna drama o disfunkcionalnoj, radničkoj porodici sa ogromnim problemima unutar nje. Ali ipak bez odgovora na suštinu problema.Svakako preporuka, gluma je ovde zaista fantastična kao i cela ta engleska priča, o porodici kao osnovi prosperitno zdravom okruženju kojem teži...
Ajant23 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Meantime (TV Movie 1984)Mada ako Ajant23, kaže da je to najbolji Lijev film, onda tu nema rasprave. Šta Ajant po ovom pitanju kaže, tome je teško naći rimu...
Mr.Mxyzptlk Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 :lolol:no glumi lena headey aka keva i wood harris pa je kolko tolko gledljivo.
zakintos Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 High Hopes (1988)Odličan... Preporuka!Jednostavna priča ispunjena emocijama i kritikom savremenog društva, odnosno klasnim podelama.Vrlo različiti i zanimljivi likovi koji svojim ličnim životnim tragedijama, opominju, ali i šire životni optimizam.
ToniAdams Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 :lolol:no glumi lena headey aka keva i wood harris pa je kolko tolko gledljivo.jesi vido kolko je lena vrh i onako unakazena? vrh.
ducca Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Only God Forgives sinoc, verovatno najgluplji film godine.
ivy Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 ovo bilo sinoć na tv100 http://mojtv.hr/film/20518/ljubav-i-ples.aspxskroz simpatičan i zabavan poljski,moderan rom-kom..sa sasvim tipskom rom-kom pričom,potpuni nobrejner ali mi se svidela atmosfera plus je Vojtek u filmu mmm,mmhhmm :P
Recommended Posts