đorđe geprat Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 sinoć odgledao davno snimljen (da ne kažem "star") "the looking glass war". po kareovom romanu. sporo za današnje pojmove no, meni odgovara. razmišljao sam kako se naslov prevodi. posle mi je negde iz malog mozga izašao naslov knjige "rat u ogledalu". je li to, to?u selu sam uz dve pauze, da bih se odsmorio, gledao vudi alenov film o rimu.izdržao sam. ne znam čemu ona priča koju vodi benini. bila mi je višak. posle je žena pokušala da gleda, izdržala do odlaska beninija i gospođe na prijem i odustala.odgledao sam još jednog vudi alena, isto u selu, kako njega i džesiku lang hipnotizuje prevarant. u najavi filma u novinama sam pročitao da je VA nevoljno rešio da to odigra a da je džek nikolson prethodno odbio. šteta. boza od filma.
Kreator Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) ...And Justice for All.http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1Prekopavajući po filmovima Norman Jewison-a naišao sam na ovo.Ne mogu da verujem da mi je promakao do sada. Ovo je stvarno jedno vrhunsko ostvarenje. Al Pacino je fantastičan Edited September 9, 2013 by BlackGeorge
Lancia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Aaltra - zanimljivo isprican poduzi crnohumorni vic. skoro pa dokumentaran.The Kings of Summer - jos jedna prilicno uspela prica o odrastanju. zahvalna tema i dobar film.
MocaVukotic Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ...And Justice for All.http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1Prekopavajući po filmovima Norman Jewison-a naišao sam na ovo.Ne mogu da verujem da mi je promakao do sada. Ovo je stvarno jedno vrhunsko ostvarenje. Al Pacino je fantastičan sjajna scena kad se smeju u WC-u.
Kreator Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 What Maisie Knewhttp://www.imdb.com/title/tt1932767/?ref_=sr_1Pre svega kritika na račun casting-a, bezveze mi je da gledam Julianne Moore kao majku malog deteta, žena ima 53 godine.Što se samog filma tiče imam zamerku što se tema razvukla kao žvaka, lično mi je monotono (a pomalo i mučno) da gledam kako se roditelji utrkuju ko je lošiji i ko manje brine o detetu, kakve su sve budale roditelji . To smo skapirali već posle 15-20 minuta. Tek malo kasnije, recimo oko sredine filma, se primećuje da će priča imati kvalitetnu razradu ... A o čemu se radi videćete ako odgledate film :) Potrebno je malo strpljenja, ali vredi..@Moca VukoticDa, scena je fenomenalna :)
Ajant23 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Prekopavajući po filmovima Norman Jewison-a naišao sam na ovo. To je tipičan film iz perioda 76-83, a priča da si prekopavao reditelja i otkrio ovaj film je obično prvovociranje...
Kreator Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 To je tipičan film iz perioda 76-83, a priča da si prekopavao reditelja i otkrio ovaj film je obično prvovociranje...na taj film sam iskreno naišao kopajući imdb stranicu od normanovih najranijih ostvarenja ka najnovijim, ne znam odakle ti to da provociram?
gagorder Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 war zi - bi žu bi - world shit bred pitkoji mi đavo bi da to gledamkaaakvoo kolosalno đubre majko moja milazapravo ga je najlakše prebroditi ako se čita doslovno. dakle, homeopatsko lečenje zombizma. sve preko toga izaziva moždanu smrt.
Turnbull Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 To je film samo za bioskop, inače ne vredi gledati. U bioskopu je kao roller-coaster ride + kuća strave. Mindless fun. Inače je, pretpostavljam, samo mindless.
Prospero Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 sinoć odgledao davno snimljen (da ne kažem "star") "the looking glass war". po kareovom romanu. sporo za današnje pojmove no, meni odgovara. razmišljao sam kako se naslov prevodi. posle mi je negde iz malog mozga izašao naslov knjige "rat u ogledalu". je li to, to?Ne znam kako su ga preveli ali u špijunsko-političkoj terminologiji looking glass ima konotaciju .
gagorder Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 (edited) @ šime pa mislim da to nije problem. uslovi u kojima gledam su parabioskopski. bioskopski minus gužva, tuđe glave i tuđa buka.ne kapiram šta je bred pitu koji trenutno može da radi šta hoće trebalo da PRODUCIRA film u kojem je đuričko dobri beloruski kopilot, UN officer spašava svet, a u scenariju ima toliko rupa da to ni zombijima ne bi promaklo. mislim da su izgubili u filmu jer nisu mogli da veruju u kojem sranju učestvuju. Edited September 10, 2013 by gagorder
Turnbull Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 (edited) Ma film je šupalj da sve zveči. Ali samo da te pitam jedno suštinsko pitanje - jel ti tvoji parabiskopski uslovi imaju 3D?Inače, meni je WWZ bio stvarno zabavan, za razliku od Elizuijuma koji je jednako šupalj, ali je zato dosadan. A nije ni 3D. :)Idi gledaj Before Midnight, ispraće ti loš aftertaste svih zombija, superheroja i džinovskih robota ove blokbaster sezone. Edited September 10, 2013 by Syme
gagorder Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ma film je šupalj da sve zveči. Ali samo da te pitam jedno suštinsko pitanje - jel ti tvoji parabiskopski uslovi imaju 3D?da. ali ja organski ne podnosim 3D (mada mogao je da se kupi i takav). ne bi mu to pomoglo kod mene.gledaću taj, u velikom sam zaostatku s filmovima :Dotgledala sinoć the descendantslep film o gubitku, izdaji, bolu, opraštanju
Turnbull Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Ti ćeš otkinuti na Before Midnight, sad sam ti već provalio ukus :)
maheem Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 +1 za Before Midnight i uopšte za celu trilogiju. Predivan film za gledanje udvoje, i to u rano veče da bi ostalo dovoljno vremena za kasnu večeru i diskusiju o filmu.
Recommended Posts