Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

meni se sviđaju, šta ću kad imam loš ukus.

Posted (edited)
meni se sviđaju, šta ću kad imam loš ukus.
Pa, šta ako ti se sviđaju samo otkud znam da li ti valja i ovo drugo...Meni je Session 9 isto tupljenje kao i ovi posle filmovi, izgled filma i režija u trasiranom maniru eksploatacije medija da se ostvari maksimalni utisak na publiku; drama uglavnom razmontirana, prilično usiljena i podređena tome da služi kao lako polazište i kičerajski šlagvort za reditelja, ali istovremeno je i dodatno izudarana porukama i jeftinim misaonim igrarijama preko kojih "autor" "stremi" "višim" ciljevima; glavni junak u specifičnom krugu iluzije kroz koju reditelj služi horizontima očekivanja publike na škakljiv način...Sličan mu je i Happy Accidents (2000), mada je valjda kvalitetniji. U stvari, zar mu nije to najbolji film? Edited by Ajant23
Posted
Pa, šta ako ti se sviđaju samo otkud znam da li ti valja i ovo drugo...Meni je Session 9 isto tupljenje kao i ovi posle filmovi, izgled filma i režija u trasiranom maniru eksploatacije medija da se ostvari maksimalni utisak na publiku; drama uglavnom razmontirana, prilično usiljena i podređena tome da služi kao lako polazište i kičerajski šlagvort za reditelja, ali istovremeno je i dodatno izudarana porukama i jeftinim misaonim igrarijama preko kojih "autor" "stremi" "višim" ciljevima; glavni junak u specifičnom krugu iluzije kroz koju reditelj služi horizontima očekivanja publike na škakljiv način...Sličan mu je i Happy Accidents (2000), mada je valjda kvalitetniji. U stvari, zar mu nije to najbolji film?
nisam gledao ni session 9 a ni happy accidents. inače mene često režiser može da "ulovi" u tim drama/trilerima za široke narodne mase made in hollywood. ok priznajem, the call jeste film gde se već zna kakav će biti kraj ali, kako bih se izrazio, mene on fino "vozi" pošto su glumci solidno odradili svoj posao.problem mi je da odgledam filmove koji su totalno ogoljeni do kraja + loša gluma, očajan scenario itd. tako da ovi što su umotani u burek (pa još sa mesom) lepo varim. :)
Posted (edited)

Helter Skelter (TV Movie 1976)Vredi odvojiti tri sata zaovu deteljnu analizu, jedne od bizarnih tragedija američkog društva sedamdesetih godina...Preporuka...Jedna zanimljivost: Steve Railsback, sjajno odigrao ulogu Čarlsa Mensona, a pripremajući se za tu ulogu zatvarao se u ormaru svakog dana, na po dva sata.

Edited by zakintos
Posted
Pa, šta ako ti se sviđaju samo otkud znam da li ti valja i ovo drugo...Meni je Session 9 isto tupljenje kao i ovi posle filmovi, izgled filma i režija u trasiranom maniru eksploatacije medija da se ostvari maksimalni utisak na publiku; drama uglavnom razmontirana, prilično usiljena i podređena tome da služi kao lako polazište i kičerajski šlagvort za reditelja, ali istovremeno je i dodatno izudarana porukama i jeftinim misaonim igrarijama preko kojih "autor" "stremi" "višim" ciljevima; glavni junak u specifičnom krugu iluzije kroz koju reditelj služi horizontima očekivanja publike na škakljiv način...Sličan mu je i Happy Accidents (2000), mada je valjda kvalitetniji. U stvari, zar mu nije to najbolji film?
Po mom mišljenju, apsolutno najbolji.BlackGeorge, ako nisi gledao, gledaj obavezno.
Posted

Jeste, super film. Umalo da zaboravim.

Posted

ajd važi gledaću, čim budem stigao.sad malo šaram po 1968,69,70,71do 74 i novim 2012, 2013. interesantno mi je, fora "nekada i sada" samo filmovi koje nisam gledao..

Posted

Pogledo juce najnoviju inkarnaciju Supermena. U odnosu na prethodno sranje, ovo je bilo super... Jes bilo malo previse destraksna za moj ukus, a ni i remodelovani Kripton mi nije narocito seo. Ipak, prelazna ocena.

Posted

Good Vibrations kida. Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted
The Iceman - Steta sto Rio Liotta nije dobio glavnu ulogu umesto ove gomile kamenja od Micheala Shannona, mada ni to ne bi puno pomoglo, moras da budes maestro pa da ovako izbedacis true story. David 'friend' Scwimmer i Winona Ryder :isuse: + :isuse:
Posted
The Iceman - Steta sto Rio Liotta nije dobio glavnu ulogu umesto ove gomile kamenja od Micheala Shannona, mada ni to ne bi puno pomoglo, moras da budes maestro pa da ovako izbedacis true story. David 'friend' Scwimmer i Winona Ryder :isuse: + :isuse:
Slažem se za scenario koji je nekako površan i anemičan, kao i za lošu glumu ovog iz "Prijatelja", kao i neprimetnu Vinonu Rajder.Ali Michael Shannon je pokid'o. Sjajno je ušao u ulogu "Ledenog".Fotografija je fantastična, nekako deluje u skladu sa celom pričom. A opet, priča je trebala da objasni profil i da objasni čemu sve to. Ovako neki fleševi od par sekundi iz rane mladosti su nekako baš jadni i usiljeni.Šteta, imalo je mesa za jednu dobru pitu... Ovako, jedan običan gangsterski film, koji može da se pogleda.
Posted

Ma, da... MS kida iste likove već godinama... Angst sredovečnog čoveka u posthughesovskompostholivudu...