Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

36 minutes ago, Budja said:

Ali kakav je to bubble !!!

Da li postoji neki jaci sinonim za hedonizam od Kopakabana 60ih?

Pa tesko, mozda Kalifornija tog vremena. Mozda Swinging London tu negde s njima, ali meteoroloski uslovi ga drkaju. Reditelj je ocito i hteo da prikaže taj kontrast, sto fotografijom, koja je onako bas letnja i suncana, sto scenama kao sto je ona kada kamioni vojske prolaze pored nezainteresovanih (mozda bolje reci oguglalih) kupaca.

Nisam znao mnogo o brazilskoj vojnoj diktaturi, dok o argentinskoj i jesam ponesto. Ali mi se cini da je modus operandi prve donekle inspirisao ovu drugu.

• Replies 22.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

38 minutes ago, Kampokei said:

Pa tesko, mozda Kalifornija tog vremena. Mozda Swinging London tu negde s njima, ali meteoroloski uslovi ga drkaju. Reditelj je ocito i hteo da prikaže taj kontrast, sto fotografijom, koja je onako bas letnja i suncana, sto scenama kao sto je ona kada kamioni vojske prolaze pored nezainteresovanih (mozda bolje reci oguglalih) kupaca.

Nisam znao mnogo o brazilskoj vojnoj diktaturi, dok o argentinskoj i jesam ponesto. Ali mi se cini da je modus operandi prve donekle inspirisao ovu drugu.

Brazilska je bila duza i blaza, nije ostavila tolike oziljke i podele kao argentinska, a o cileanskoj i da ne pricamo.