Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

gde može drugi deo da se vidi tj kad je bila premijera

nisam ga našao na kioscima

msm koja koherentna priča posle trećine(četvrtine) filma

kroz celu njegovu karijeru ga prate usponi i padovi, sa plesom sa vukovima pokida i oskar i blagajne, pa se zatrči u aquamana i poštara gde se zaglibi, paonda pokida “blagajne” sa yellowstonom 

iskreno se nadam da će ovo izgurati

• +1 1
Posted

Skoro sam gledao waterworld ponovo i sad mi je nekako simpatičniji kada je odmaklo ovoliko vremena, ideja tj premisa mi je super, ima zanimljivih detalja i rešenja, scenografije i naoružanja, onako, jedan solidan pomalo trashy uradak :)

A stiže mi 4k disk horizon i ja ću biti zadovoljan sa ta tri sata prerije, sve ostalo biće samo bonus :cool:

• +1 2
Posted

Bila je premijera drugog dela u Veneciji, ali nije jos dostupno na HBO..

A problem i jeste sto je napravio trosatni film kao pilot teaser za serijal. A kritike za drugi deo su jos gore. Filmovi imaju drugu dinamiku od serije, gde mozes da imas epizode gde se "nista ne desava, ali dobra atmosfera i super pejzazi". Ljudi ce izdrzati 45 minuta kod kuce pred televizorom, ali da ti plate kartu za bioskop i onda provedu 3 sata, moras da im ponudis nesto vise..

• +1 1
Posted

na kraju krajeva, kostner nije tarkovski da slika stepu kao rani maljevič

• +1 1
Posted (edited)

nisam gledao film ali ispao je veliki debil sa celom tom epizodom odbijanja da nastavi Yellowstone

Edited by 3opge
Posted

Uh ja probao taj jelouston i izdržao do pola prve epizode

• +1 1
Posted
3 minutes ago, ToniAdams said:

Duže si izdržao Taboo? :fantom:

Posted

Da jebiga, mislim da je u tabu bila neka gola žena

• Haha 1
Posted (edited)

Ajde kontam sinoć da pogledam neki akcioni da me malo izvoza i podigne adrenalin, kad ono ćorak. Ne znam na kome kanalu je bio, nevažno, bio sam primoran na tv jer- crk'o komp. Za neharizmatičnu sirovinu kao što je Džerard Batler, koji ima karijeru samo zato što su neki ljudi (i dalje) u zabludi da je "300" dobar film, filmovi poput "London Has Fallen" su prava mera. Ne sećam se kad sam poslednji put pogledao ovakvu blatantnu pro-američku propagandu zamaskiranu u film, s tim što je ovaj film do te mere direktan i banalan da ga je teško i shvatiti ozbiljno. Zaplet je ionako besramna kopija poslednje mini sezone serije "24" (koja je oličenje suptilnosti u odnosu na ovo!), a Batlerov lik jedva da je i poor man's Džek Bauer (ako ništa drugo tu je i čuvena rečenica: "We have a mole."). Ovaj, što se same akcije tiče, u najboljem slučaju osrednji film završava se porukom kako je ubijanje žena i dece dronovima dobra stvar ako to rade USA za viši cilj, a tu poruku izgovara glas Morgana Frimena, jer svi veruju Morganu Frimenu, ipak je igrao Boga u dva filma.

Edited by pariah
Posted
5 hours ago, ToniAdams said:

dobro Y je acquired taste plus Kelly Reilly, najslatija zena danasnjice, boginja 

• +1 1
Posted

Svaka cast svina sto zbog crusha izdrze sezonu necega sto im se ne gleda. :rolleyes:

Aznude for the win...

Posted

Istvudov Porotnik vitalan kao i on sam. Dosadan, mrtav ali ne i najlošiji u njegovoj karijeri. Hvala legendi na svemu i nek uživa u penziji.

• +1 1
Posted

Juror #2 (2024)

Klasični Istvud. Svakako preporuka za gledanje, ali komentar moram staviti u spojler.

Spoiler

Voziš jednu noć i udariš nešto na mostu po teškoj kiši i ne vidiš šta je zato što je odletelo preko ograde. Vidiš znak opasnost od divljači i nastaviš dalje. Ispostavi se da si ubio ženu, koja se pijana, u noći, po gustom pljusku nagla glavom nad kolovozom (slično kao Ana Karenjina kada se ubila) da ne možeš da je vidiš.

Ubio si ženu, ali nisi učinio ništa loše. Ipak, lik koga glumi Kifer Sanderlend naloži glavnog junaka u smeru nebulozne paranoje, koju Istvud potom poštuje do kraja filma, do poslednjeg trena prestrašenog muškarca.

Sada već prepoznatljiva Istvudova ironija već duže vreme stilski razvijena i autorski savladana da postaje toliko autentična da transcendira.

Ceo film je možda još samo jedan Istvudov, ali nosi dovoljno iskustva percepcije njegovog stvaralaštva da deluje skupa sa njim u iskustvu gledanja, a to nije ništa.

Posted (edited)

Odgledao ponovo 3 bilborda.

Uh, prvi put mi je bio odličan, a sada mi je duplo bolji. Sve valja. 

Edit: Haha oscara te godine dobilo ono smeće Shape of Water.

Edited by Mil@n
  • +1 6