pariah Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 https://www.imdb.com/title/tt0061065/ Skrušeno priznajem rupe u kinematografskom znanju. Gledao sam Woman In The Dunes ali ovaj kult od istog režisera do sada nisam. Ima svega što voli pošten svet- incesta, psihijatrije, nadrealizma - i to ležernog u kome kao u snu koji teče ležernim apsurdom od jedne bizarne scene do druge. Eliptično i "klizavo" , fragmentirano dok glavni junak razgovara sa svojim psihijatrom- koji takođe deluje kao njegov prijatelj, vodič, lekar i njegov moralni arbitar. Dosta mog pametovanja- imam jedno pitanje jer me mrzi da googlam; Šta ima prevedeno na naš jezik od Kobo Abe-a?
Kreator Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 Triple 9 https://www.imdb.com/title/tt1712261/?ref_=tt_sims_tt_i_4 Meni se ovaj triler baš svideo. Čudi me da ga nisam gledao ranije, mislio sam da sam "obrstio" sve trilere između neke 2003 i 2020.g., recimo. Film baš po mom ukusu, veoma jaka glumačka ekipa, scenario i dinamika sasvim solidni. Nadam se da ću naleteti na još ovakvih filmova a da nisam gledao. 1
đorđe geprat Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 (edited) vrteo sam unazad i na sinemaniji naleto na sladak film, baš relaksirajući. ništa specijalno a meni umirujuće. muzika i mladost. "God Help the Girl" Edited November 27, 2024 by đorđe geprat
steins Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 Odgledao Konklavu. Nako - opasna ekipa, al je štivo na osnovu koga je uradjen film tanko a scenario još tanji - npr kad vidite u neke četiri scene Ralfa kako se grči™ - e to odslikava unutarnju borbu glavnog lika. Doduše liči na dijareju, al je ipak unutrašnja borba. * *i da vam bude lakše - ni u knjizi nije mnogo bolje odslikana.
kipo Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 Nisam jos pogledao Konklavu ali Fajns mi je ili savrsen ili je film nepodoban za njega. Bogotac inace. Dosad, ubjedljivo najbolji mi je u The Dig, divan film, sjajan lik.
namenski Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 Жабарски, bez uobicajenih evropskihtm mudrovanja, onako... Sve u svemu - moze... Era il 1953, L'Italia era giovane e allegra...
uini Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 skroz proper izvedeno; sigurno je amerima koji su odrasli na saturday night live još zabavnije ..čini mi se da su uspeli da prenesu vajb tih godina, celebrities takođe izgledaju uverljivo, sve kako treba 1
smooth.Op Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Ja uhvatio na tv i opet odgledao Batman Begins. Jes ga opravio Nolan svaka mu čast. 4
zmanic Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 On 28. 11. 2024. at 22:40, steins said: Odgledao Konklavu. Nako - opasna ekipa, al je štivo na osnovu koga je uradjen film tanko a scenario još tanji - npr kad vidite u neke četiri scene Ralfa kako se grči™ - e to odslikava unutarnju borbu glavnog lika. Doduše liči na dijareju, al je ipak unutrašnja borba. * *i da vam bude lakše - ni u knjizi nije mnogo bolje odslikana. Slika, slike.... za gledanje ponekad dovoljno. Ton i muzika uklopljeni. Priča i sadržaj - podnošljiv prosek.
jms_uk Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Omni loop https://m.imdb.com/title/tt28150132/ MLP sjajna 1 1
zmanic Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 https://www.imdb.com/title/tt27657135/ Neocekivano sam uzivao. 2
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 horizon: an american saga - chapter 1 ćaća kevin jaše na hajpu koji je sam napravio sa yellowstone-om, 1883 i 1923. glupo je bilo šta pisati o trodelnoj sagi posle odgledanog prvog dela, ali ko voli kaubojce uživaće 181 minut. ima sve, pioniri, indijanci, revolveraši, dobre ribe i fabulozni kadrovi prerije 2 1
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 e da, i žao mi je što sam ga propustio u bioskopu. kad sam video da igra, davao se samo u galeriji a tamo ne idem iz verskih razloga 2
Jimmy Kowalski Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Costner je to planirao kao 4-delnu sagu, ali je pitanje da li ce sve uopste snimiti posle slabe reakcije publike i losih kritika za prva 2 dela. Ljudi bi ipak da gledaju neku koherentnu pricu, a ne lepe kadrove tri sata..
Recommended Posts