Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Danas uz trening Bad Boys is 2020. Kao i Axel F koji sam gledao pre par nedelja, odlična revitalizacija starog akcionog serijala, akcija koja se svodi na pucnjavu i lupanje automobila i prateće elsplozije, predvidljiva radnja koja ne zahteva previše mozganja, sve u svemu sjajna zabava.

3 hours ago, Milošica said:

In the heat od the night 

Odličan prikaz odnosa dva policajca. Stajger je maestralno odglumio.

Laganih 10/10.

Filmčina, gledao kao klinac više puta, stari RTS je često prikazivao.

• +1 1
Posted

Ministarstvo za antižentlmensko ratovanje

Ovo je limunada od filma, pogodna za lagano gledanje kao kakva komedija Vil Ferela, što je dosta razočaravajuće. Vrlo prost zaplet, linearna radnja, nula tenzije, nula tvista, kao neki triler u kom sve ide po planu pa koji zbog toga i nije triler.

Nije ovo Ričiju prvi ovakav film, i Operation Fortune je bio takav (i još je gori od ovog), vide se tu neki obrisi starih njegovih filmova, živopisnih likova i Vini Džonsa, ali ni blizu za dobaciti.

Što je najgore, između ova dva ima film Covenant koji je duplo bolji od oba, pun tenzije i totalno van njegovih šablona.

Pogubio konce skroz.

Posted

Ja mislim da je bas hteo da napravi opustajucu ratnu akcionu komediju, a ne nekakav triler gde cemo strepeti. Sto se mene tice dobra zabava.

Posted

Conclave. 

Gledajte u bioskopu ako možete. 

• Hvala 1
Posted

Šegrt / The Apprentice, 2024.

objektivni kvalitet je verovatno osenčila nostalgija k bioskopu '70/80-ih,

u suprotnom bi i trejler bio dovoljan.

Posted
19 hours ago, copkillah said:

Conclave. 

Gledajte u bioskopu ako možete. 

Vrlo dobar, jedino mi je zavrsni tvist bio malo too much, ali ok.

Preporuka i da se Anora pogleda u bioskopu, ja je uhvatio na slobodnoj zoni, mislim da ove nedelje stize na redovni repertoar. Sa Sonom Bejkerom nema greske, polako ali sigurno mi se uvukao u top 10 omiljenih rezisera. Ima jedna 30-minutna scena negde na pola filma tokom koje je citava sala plakala od smeha. Zlatna palma well deserved.

Javljajte utiske sa Gladijatora ko overi, vredi li baciti dva i po sata na cika Ridlija. Opekao sam se na House of Gucci i Napoleona, ne bih da ponovim istu gresku.

• +1 1
Posted

Jao, pa to je ladno novi film Š.Bejkera, nisam ni znao da je snimio novi film. Mora da se gleda.

Posted
1 hour ago, FPLS said:

Vrlo dobar, jedino mi je zavrsni tvist bio malo too much, ali ok.

hvala za info. napiši slobodno ko je ubica da mi želja za gledanjem filma bude još jača. 

Posted
1 hour ago, utilitarist said:

hvala za info. napiši slobodno ko je ubica da mi želja za gledanjem filma bude još jača. 

Mislis ko je papa? :)

Ma nisam spojlovao nista, to je konspirativni triler, preokreti i iznenadjenja se redjaju k'o na traci. I uglavnom piju vodu, samo mi je to poslednje bilo isforsirano i malcice pokvarilo utisak o inace odlicnom filmu. 

Posted
3 minutes ago, FPLS said:

Mislis ko je papa? :)

Ma nisam spojlovao nista, to je konspirativni triler, preokreti i iznenadjenja se redjaju k'o na traci. I uglavnom piju vodu, samo mi je to poslednje bilo isforsirano i malcice pokvarilo utisak o inace odlicnom filmu. 

kako nisi spojlovao ako si nagovestio twist? ništa lično jer rašireno je da ljudi ne shvataju da je informacija da je film sa tvistom, tužan ili čak revenge ogromno ubijanje doživljaja jer nije posebo zanimljivo gledati film kad se zna u kom smeru ide radnja.   

Posted
2 minutes ago, utilitarist said:

kako nisi spojlovao ako si nagovestio twist? ništa lično jer rašireno je da ljudi ne shvataju da je informacija da je film sa tvistom, tužan ili čak revenge ogromno ubijanje doživljaja jer nije posebo zanimljivo gledati film kad se zna u kom smeru ide radnja.   

uglavnom se slažem, ja nisam ništa hteo dalje da pišem o filmu, ali nije ti nužno ništa pokvario :)

hoću da kažem, svakako i dalje može da ti se dopadne, plus je fotografija izvanredna

• +1 2
Posted
4 hours ago, FPLS said:

Javljajte utiske sa Gladijatora ko overi, vredi li baciti dva i po sata na cika Ridlija. Opekao sam se na House of Gucci i Napoleona, ne bih da ponovim istu gresku

Im Not No Way GIF

krš.

zauman plot, neharizmatični glavni lik. bez ritma. predug.

ridli je odavno zreo za penziju.

• +1 2
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted
9 minutes ago, utilitarist said:

Zato sto ovo nije film u kojem ce tvist da te iznenadi, vec ocekujes preokrete i on ti ih konstantno servira. Verovatno se nismo ni razumeli, pod "zavrsni tvist" nisam mislio na nekakav big reveal na kraju (to bi bio spojler) nego u smislu - od brojnih tvistova onaj poslednji nije bio bas neophodan :grin2:

Gledaj svakako, videces da ti nije pokvaren ugodjaj :) Gluma, rezija, fotografija - sve je na vrhunskom nivou, mogao bi kipic u srpske Fajnsove ruke :)

• +1 2
Posted
10 minutes ago, FPLS said:

Zato sto ovo nije film u kojem ce tvist da te iznenadi, vec ocekujes preokrete i on ti ih konstantno servira. Verovatno se nismo ni razumeli, pod "zavrsni tvist" nisam mislio na nekakav big reveal na kraju (to bi bio spojler) nego u smislu - od brojnih tvistova onaj poslednji nije bio bas neophodan :grin2:

Gledaj svakako, videces da ti nije pokvaren ugodjaj :) Gluma, rezija, fotografija - sve je na vrhunskom nivou, mogao bi kipic u srpske Fajnsove ruke :)

aj pa da Srbina konačno krene

da se nadovežem i na sjajnu minijaturu kardinala Tedeska, onaj momenat sa električnom cigaretom/vejpom :D