Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Last Seen Alive

https://www.imdb.com/title/tt10242388/

Meni je ovaj triler prilično dobar. Old fashion but good for me. Ocena 8/10.

Pitao sam se zašto ima ocenu 5.7 ali očigledno nešto ne štima dobro na tom imdb ocenjivanju. Moraću da malo žešće zagrabim u budućnosti kod tih filmova gde se ocene kreću između 5 i 6. Ima tu dosta skrivenih dragulja, ovo je možda već deseti koji ima po meni ocenu 7 i preko 7 a na imdb tavori između 5 i 6.

Edited by Kreator
  • +1 1

nekad se to zvalo matine. bioskopska predstava od 10 prepodle. daas smo matineisali uz mnogo sladak španski film Belle Epoque o dezerteru iz vojske pre građanski rat sticajem okolnosti dospeva u kuću domaćina koji ima 4 ćerke. i kojima se silno dopao. na kraju, njegova izabranica je mlađana penelope kruz.

sada,popodne odgledaćemo "šunka šunka" sa mlađanim bardemom, i stefaniom sandreli. naravski, tu jei penelopa. oba filma na pink world cinema.

• +1 1

odgledasmo jutros na pikboks klubu "fibi u zemlji čuda". o devojčici neprilagodljivoj u školi sa turetovim sindromom koja se pronalazi u školskoj predstavi kao alisa, uz svesrdnu podršku nastavnice. izvanredna gluma desetogodišnje ele faning sjajna skoro kao gluma karen balkin u "the children's hour". pogledajte.

Fitzcarraldo (1982)

Nisam oduševljen. Vizuelno je lep, kamera je odlična, kadrovi su moćni, ali mi je sama priča ostala nedorečena i, na momente, vrlo prozaična, a pred kraj i besmislena.

• Hvala 1

arte povera klausa kinskog moze da nategne na lou-faj stranu, 

ali generalno se tesko moze razumeti fitz, ako se ne voli opera. 

Edited by makaronee
razumeti vs voleti
On 3. 11. 2024. at 0:54, garcia said:

bože, kako,dug i dosadan film.

knjiga je bolja™

zamis da se hajnriha kojim slucajem dohvatio verner (rajner verner f.)!

• +1 1