garcia Posted November 2 Share Posted November 2 bože, kako,dug i dosadan film. knjiga je bolja™ Link to comment
Kreator Posted Sunday at 00:45 Share Posted Sunday at 00:45 (edited) Last Seen Alive https://www.imdb.com/title/tt10242388/ Meni je ovaj triler prilično dobar. Old fashion but good for me. Ocena 8/10. Pitao sam se zašto ima ocenu 5.7 ali očigledno nešto ne štima dobro na tom imdb ocenjivanju. Moraću da malo žešće zagrabim u budućnosti kod tih filmova gde se ocene kreću između 5 i 6. Ima tu dosta skrivenih dragulja, ovo je možda već deseti koji ima po meni ocenu 7 i preko 7 a na imdb tavori između 5 i 6. Edited Sunday at 00:57 by Kreator 1 Link to comment
đorđe geprat Posted Sunday at 13:25 Share Posted Sunday at 13:25 nekad se to zvalo matine. bioskopska predstava od 10 prepodle. daas smo matineisali uz mnogo sladak španski film Belle Epoque o dezerteru iz vojske pre građanski rat sticajem okolnosti dospeva u kuću domaćina koji ima 4 ćerke. i kojima se silno dopao. na kraju, njegova izabranica je mlađana penelope kruz. sada,popodne odgledaćemo "šunka šunka" sa mlađanim bardemom, i stefaniom sandreli. naravski, tu jei penelopa. oba filma na pink world cinema. 1 Link to comment
makaronee Posted Monday at 19:55 Share Posted Monday at 19:55 malo tehno-optimizma u ova olovna vremena 1 Link to comment
Kreator Posted yesterday at 01:01 Share Posted yesterday at 01:01 Ambulance https://www.imdb.com/title/tt4998632/?ref_=tt_sims_tt_i_11 Očekivao sam neko sranjce a u stvari veoma dinamičan akcioni film. Jaka sedmica. Link to comment
đorđe geprat Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago odgledasmo jutros na pikboks klubu "fibi u zemlji čuda". o devojčici neprilagodljivoj u školi sa turetovim sindromom koja se pronalazi u školskoj predstavi kao alisa, uz svesrdnu podršku nastavnice. izvanredna gluma desetogodišnje ele faning sjajna skoro kao gluma karen balkin u "the children's hour". pogledajte. Link to comment
napadaj Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Fitzcarraldo (1982) Nisam oduševljen. Vizuelno je lep, kamera je odlična, kadrovi su moćni, ali mi je sama priča ostala nedorečena i, na momente, vrlo prozaična, a pred kraj i besmislena. 1 Link to comment
makaronee Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago (edited) arte povera klausa kinskog moze da nategne na lou-faj stranu, ali generalno se tesko moze razumeti fitz, ako se ne voli opera. Edited 15 hours ago by makaronee razumeti vs voleti Link to comment
makaronee Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago On 3. 11. 2024. at 0:54, garcia said: bože, kako,dug i dosadan film. knjiga je bolja™ zamis da se hajnriha kojim slucajem dohvatio verner (rajner verner f.)! 1 Link to comment
Recommended Posts