steins Posted October 21 Posted October 21 Odgledah tri filma juče Romulus - teško sranje - ovaj režiser je bukvalno prekopirao sve poznate scene, naročito iz prvog i drugog dela Aliena i napravio Beneton ekipu glumaca. Mene na trenutke podsećalo, božemeoprosti, na Moćne Rendžere Civil War - konačno došao na red - isto prilično pretenciozan film. Pun klišea i predvidljiv do bola. Nama, mrziteljima Amerike, dobar Wolvz - meni odlično legao. Old skul triler u kome je Kluni - Kluni, a Pit -Pit. Sasvim dovoljno. Bonus je odličan saundtrek.
Milošica Posted October 21 Posted October 21 (edited) 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: bolje gledaj bilo jednom na divljem zapadu to su prave vrednosti Gledao naravno. Klaudija 10/10. Edited October 21 by Milošica 1
Sokrat Posted October 21 Posted October 21 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: bolje gledaj bilo jednom na divljem zapadu to su prave vrednosti po mogućstvu skini neku masnu kopiju i gruni usb u veliki ekran, ne treba ga skrnaviti gledanjem na kompu/laptopu Najjača uvodna scena u istoriji kinematografije 1 2
pt 2.0 Posted October 22 Posted October 22 18 hours ago, Mil@n said: Možeš jednostavno da otvoriš temu o tom filmu, samo stavi u prvi post da ne čita ko nije odgledao ako planiraš spojlere, a neko će se već pridružiti, mada je skroz zanimljiv koncept da se "ugovori" gledanje samo priče radi Ma znam (bold), nego mi je privlačna ideja pravljenja nekog "filmskog kluba" (nalik čitalačkim koji postoje u RL)... 1
Sara Posted October 22 Posted October 22 On 21. 10. 2024. at 12:17, Kreator said: Bolje ne gledajte taj film. Ja sam se zajebao, ne morate i vi. Ovaj novi film sa Don Džonsonom nije loš : https://m.imdb.com/title/tt11301886/?ref_=tt_sims_tt_i_12 Meni je bio prilično dobar. Neuporedivo kvalitetniji od Wolfs-a. Gledala taj sa Don Dzonsonom, meni se nije dopao. Počeo obećavajuče pa prerastao u ništa. Večeras dajem šansu Vukovima. 1
Kreator Posted October 22 Posted October 22 Ok, wolfs je počeo kao triler ali razrada i zaključak se pretvorio u obično egomanijaštvo breda i džordža. Očekivao sam triler a dobio nešto sasvim drugo - svađu i rasprave dva matorca kao da su u predpubertetu. Ko to voli, uživaće. Ja ne.
copkillah Posted October 22 Posted October 22 Konačno odgledao Dedpula i Vulverina i onako, kao ok, bilo mi je zabavno da gledam, ali ništa epohalno.
Behemoth Posted October 22 Posted October 22 https://www.imdb.com/title/tt14114802/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_5 Fina zabava, Rylance mi se sve vise dopada. Ima ga u HBO klubu.
Shan Jan Posted October 22 Posted October 22 2 hours ago, pt 2.0 said: Ma znam (bold), nego mi je privlačna ideja pravljenja nekog "filmskog kluba" (nalik čitalačkim koji postoje u RL)... Daj pravi topic i zadaj prvi, samo da nije nesto tesko za pocetak
Mil@n Posted October 26 Posted October 26 On 15. 10. 2024. at 1:07, Moća said: Caddo lake jaka 7. Ne smem nista reci da ne spojlujem. Odgledao i ja sinoć, solidno napisano ali ne mogu se oteti utisku da kada vidiš jedan ovakav film kao da si ih video sve...
đorđe geprat Posted October 27 Posted October 27 (edited) pre neko veće je na pink klasiku bila premindžerova"anatomija jednog ubistva". bilo mi je aktuelno obzirom na slučaj "aleksić". izvanredan film. Edited October 27 by đorđe geprat
Klara Posted October 29 Posted October 29 Sideways (2004). Gorko, iako ima komične momente. To koliko čovek može samog sebe da zakopa i upetlja, obmanjujući druge, a najviše sebe, gonjen strahom od promena, to ne može niko drugi. Jedan lik do zadnjeg dana gravitira ka prošlosti i nada joj se. Prošlost je poznato iskustvo, sloboda donosi strahove i on beži od svega i sebe na nezdrave načine. Drugog čeka sigurna budućnost, pa ipak on takođe naopako umiruje strahove koje ima, željan je slobode u koju beži od - sebe. A koji je najjači zajednički strah obojici: da nisu dovoljno dobri. Na kraju jedan drugog podstaknu na korak ka boljoj budućnosti.
Stela Posted October 29 Posted October 29 9 hours ago, Klara said: Sideways (2004). Gorko, iako ima komične momente. To koliko čovek može samog sebe da zakopa i upetlja, obmanjujući druge, a najviše sebe, gonjen strahom od promena, to ne može niko drugi. Jedan lik do zadnjeg dana gravitira ka prošlosti i nada joj se. Prošlost je poznato iskustvo, sloboda donosi strahove i on beži od svega i sebe na nezdrave načine. Drugog čeka sigurna budućnost, pa ipak on takođe naopako umiruje strahove koje ima, željan je slobode u koju beži od - sebe. A koji je najjači zajednički strah obojici: da nisu dovoljno dobri. Na kraju jedan drugog podstaknu na korak ka boljoj budućnosti. Obozavam taj film. Ne bih ga prepoznala po tvom opisu, drugacije ga dozivljavam Posto ima odlican poster, sad si me inspirisala da posetim odgovarajucu temu 1
Klara Posted October 29 Posted October 29 @Stela Nervirali su me obojica, svako na svoj način, pa sam malo filozofirala. 1
Recommended Posts