utilitarist Posted October 4 Posted October 4 14 minutes ago, slepa živana said: i nikad ništa nisam skidala sa interneta da gledam. ese zavitlavaš? ja prvo gledao na vhs-u i dugo vremena bio ubeđen da je duža verzija. ali ne nalazim da ima takve pa mora da sam umisilio. na primer zbog scene kad pas pojede igračku pa se čuje squeeeak mi prvih nekoliko puta nije bilo dobro koliko sam se smejao. i bio sam ubeđen da mnogo duže traje. 1
slepa živana Posted October 4 Posted October 4 3 minutes ago, utilitarist said: ese zavitlavaš? ne jednom sam oko 2005. godine platila mislim 2000 dinara nekom liku iz zagreba da mi pošalje cd sa svim epizodama bitange i princeze nedostajalo je par cenzurisanih epizoda koje su samo jednom emitovane na teveu pa mi je holden kolfild to pronašao na netu i narezao to je moj dodir sa piraterijom 1 2
Tsai Posted October 4 Posted October 4 On 28. 9. 2024. at 22:33, FPLS said: Auh, kakva pretenciozna pizdarija je Mega(f)lopolis. Cak ne moze ni u "so bad it's good" kategoriju, jer je smrtonosno dosadna orgija besmisla. Nemam obicaj da zalim za izgubljenim vremenom posle loseg filma, ali dva i po sata bacena na ovo me bas zuljaju... ja gledao u Kanu, vristao od smeha. tuga
Guuundogan Posted October 4 Posted October 4 Wicked Little Letters vrhunska gluma, vise nego dobar film… 2
Boksi Posted October 5 Posted October 5 8 hours ago, Guuundogan said: Wicked Little Letters vrhunska gluma, vise nego dobar film… Od svega što sam gledala gde glumi Olivia Colman ne mogu da se setim da mi je došlo da prekinem na pola ili da promenim kanal.
3opge Posted October 5 Posted October 5 6 hours ago, Boksi said: Od svega što sam gledala gde glumi Olivia Colman ne mogu da se setim da mi je došlo da prekinem na pola ili da promenim kanal. postaje tesko naci seriju u kojoj ona ne iskoci
El Patron Posted October 5 Posted October 5 https://m.imdb.com/title/tt0050356/ Mozda je bio pustan vise puta na tv-u, ali juce sam prvi put odgledao ceo, nisam znao sta cu i naletim na ovaj stariji film. Volim te ratne sa podmornicima.
Blojler Posted October 5 Posted October 5 3 hours ago, 3opge said: postaje tesko naci seriju u kojoj ona ne iskoci nju vise volim od jessie buckley koja kasapi americki akcenat
Sara Posted October 5 Posted October 5 Upravo gledala Beast sa Idris Elbom, njega i dve cerke juri lav, usrala sam se. Sad ne smem da prosetam psa. Znas kad cu da idem u Afriku? Nikad.
garcia Posted October 5 Posted October 5 filmčina! umro od smeha, svi me u sali čudno gledali 😁 prštali omaži Kronenbergu i Kjubriku na sve strane. 2 1
Boksi Posted October 6 Posted October 6 8 hours ago, garcia said: umro od smeha, svi me u sali čudno gledali That’s the spirit 1
utilitarist Posted October 6 Posted October 6 about time mi je njah. priča je šupljikava i odgledao sam ga iz drugog ili trećeg pokušaja jer me je užasno smarala pojava rejčel mekadams koja je u početku sva "vid me što sam lepa i slatka". kasnije postaje podnošljiva. ona mi je moguće najlepša holivudska glumica ever, ali nije mi celebrity crush, u filmu je kit kat bez konkurencije.
Shan Jan Posted October 6 Posted October 6 About time toliko lici na desetine drugih romcom filmova da sam ga bukvalno zaboravio trenutak nakon odjavne spice. OK, lazem, ima dobru poentu o tome da ziveti trenutke jednom i u njihovoj neperfektnosti je najbolje sto mozes da dobijes od ovog zivota. Al to je to, jedna misao. Na koju foru ima toliko visoku ocenu na imdb is beyond me. Prvo sam mislio da pricas o In Time i reko hej cekaj, bar je premisa nesto zanimljivo iako film mozda nije sjajan 1
Recommended Posts