đorđe geprat Posted October 3 Posted October 3 1 hour ago, slepa živana said: ja sam tek posle tog filma shvatila da je bred pit genije a ovde? 1 2
slepa živana Posted October 3 Posted October 3 4 hours ago, đorđe geprat said: a ovde? taj nisam gledala, al nemam sumnju 1
Nikodije Posted October 3 Posted October 3 On 2.10.2024. at 13:38, đorđe geprat said: tako prijatno provedeno vreme sinoć na nekoj TV uz "spaliti posle čitanja" frensis, tilda, kluni, pit, malkovič. svi Imaš novi film sa ocvalim zavodnicima Klunijem i Pitom, zove se Wolfs. Jedva čekam da pogledam i konstatujem da izgledaju mlađe od mene iako su 20 godina stariji. 1
3opge Posted October 3 Posted October 3 4 minutes ago, Nikodije said: Imaš novi film sa ocvalim zavodnicima Klunijem i Pitom, zove se Wolfs. Jedva čekam da pogledam i konstatujem da izgledaju mlađe od mene iako su 20 godina stariji. sa cuvenom scenom u kojoj Pit psuje "pickumaterinu"
Locust Posted October 3 Posted October 3 Volim većinu filmova braće Koen koje sam gledao (Fargo, No country, Barton Fink, O brother where art thou...), ali Burn After Reading i A Serious Man sam teže svario previše likova koji su kao quirky/ekscentrični, a zapravo iritantni, kao da gledam Wes Andersona 1
beyoncé Posted October 4 Posted October 4 On 1. 10. 2024. at 18:00, ultra plasticni said: jedna ekstremno spora i nema drama bruna dumona iz 2011. snimana u impresionistickom priobalju severoistocne obale francuske, sirokim kadrovima, o liku za koga se ispostavlja da je moderni isus koji je ovo film? dumonov p'tit quinquin mi je jedan od omiljenih. poseban film.
beyoncé Posted October 4 Posted October 4 21 hours ago, slepa živana said: ja sam tek posle tog filma shvatila da je bred pit genije ja sam tek u tom filmu skontala zašto se bred pit sviđa ženama. mislim, i meni se svideo (prvi i jedini put). carski film! 1 1
ultra plasticni Posted October 4 Posted October 4 1 hour ago, beyoncé said: koji je ovo film? dumonov p'tit quinquin mi je jedan od omiljenih. poseban film. https://m.imdb.com/title/tt1666168/?ref_=ext_shr_lnk 1
3opge Posted October 4 Posted October 4 1 hour ago, beyoncé said: ja sam tek u tom filmu skontala zašto se bred pit sviđa ženama. mislim, i meni se svideo (prvi i jedini put). carski film! sto si ga sutnula posle? 2
utilitarist Posted October 4 Posted October 4 20 hours ago, slepa živana said: taj nisam gledala, al nemam sumnju kapa dole, različak si. šta je razlog? stvarno me zanima, mora baš da se potrudiš pa da te mimoiđe.
đorđe geprat Posted October 4 Posted October 4 19 hours ago, Nikodije said: Imaš novi film sa ocvalim zavodnicima Klunijem i Pitom, zove se Wolfs. Jedva čekam da pogledam i konstatujem da izgledaju mlađe od mene iako su 20 godina stariji. ih, koliko sam ocvalih zavodnika gledao do sada da ti ne nabrajam. nemoj da si takav kada su u pitanju ova dvojica u pomenutom filmu. sjajno su me zabavili (po treći put).
Milošica Posted October 4 Posted October 4 (edited) Ove nedelje do sad: Tri Kondorova dana, Amarkord, Sladak život Kakve filmove sam ja propuštao... Edited October 4 by Milošica 3 3
slepa živana Posted October 4 Posted October 4 5 hours ago, utilitarist said: kapa dole, različak si. šta je razlog? stvarno me zanima, mora baš da se potrudiš pa da te mimoiđe. mnogo je teško pitanje ukratko, nije se davao u kinoteci a ja nisam imala televizor. i nikad ništa nisam skidala sa interneta da gledam. 1 1
Recommended Posts