Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

spacer.png

Bruno Ganc u egzistencijalistickoj monodrami iz '83-e, snimano u Lisabonu, poznatijem kao In The White City.

Samo za fanove Antonjionija i Vendersa

• +1 5
  • Wub 1
Posted

Iz serijala "tastina praznine" 

• +1 1
  • Haha 2
Posted

vrlo solidan rebel ridge. jeremy saulnier snimio first blood za moderno doba, uvek je lepo videti da su panduri ponovo bad guys :wub:

• Hvala 1
Posted
On 14. 8. 2024. at 15:12, Pokojni Ruxin said:

gledao sam road games da potvrdim da su se i pre 40 godina snimali vrlo prosečni filmovi :sleep:

raspada se na kraju, muzika je na ivici parodije, dijalog je pretenciozan, ne razumem zašto u celoj australiji postoji samo 10-ak ljudi koji se redovno sreću na najrazličitijim mestima, ali solidan zabavan filmić. nije duel, definitivno nije duel.

On 15. 8. 2024. at 13:37, Jimmy Kowalski said:

Cuj prosecan, odlican je Roadgames. Pravi filmski skriveni dragulj..

Hvala Vam za preporuku. Film je odličan.

https://www.imdb.com/title/tt0083000/?ref_=fn_al_tt_1

Posted

Kinds of Kindness. Ne znam, kapiram da su ga Poor Things napalila ali ovo je meni overkill u svemu.. Ajde glumci su opet pokidali, definitivno Grk zna da izvlači najbolje iz njih, mada je ovde pregazio Emu Stone. Ovaj Plemos je odličan i ima neverovatnu sposobnost transformacije da, kad ga staviš u triptih, mozak ne može da ti isprati rerolling prethodne uloge.. Defo standardno odličan. Ali opet, Jorgo malo pregazio šokiravanjem.

Posted

Margaret Qualley bolja glumica od majke.

• +1 1
Posted
On 12. 9. 2024. at 21:07, askeladden said:

At close range.Walken mozda i najbolji film .

bolji je u Betmenu 2 :fantom:

Posted

Brief Encounter

Malo drugaciji David Lean u odnosu na izuzetne filmove po kojima je najpoznatiji i zbog kojih ga volim (Lawrence of Arabia, Doctor Zhivago, The Bridge on the River Kwai - ovo mi je omiljena melodija za zvizduckanje :)).

Film je ljubavni klasik i vrlo mi se dopao. Jednostavan i sveden.

The Verdict

Dugo nisam gledala sudsku dramu. Odlican je film. Paul Newman je vrsno odglumio advokata koga na pocetku zaticemo na licnom i profesionalnom dnu, ogrezlom u alkoholizmu, prakticno je odustao od svega. U nastavku filma preuzima slucaj, podize se i bori za pravdu i malog coveka. Jack Warden savrsen u epizodnoj ulozi, taman pogura glavnog junaka koliko treba. Charlotte Rampling takodje dobra.

• +1 2
Posted
5 minutes ago, Stela said:

The Verdict

Dugo nisam gledala sudsku dramu. Odlican je film. Paul Newman je vrsno odglumio advokata koga na pocetku zaticemo na licnom i profesionalnom dnu, ogrezlom u alkoholizmu, prakticno je odustao od svega. U nastavku filma preuzima slucaj, podize se i bori za pravdu i malog coveka. Jack Warden savrsen u epizodnoj ulozi, taman pogura glavnog junaka koliko treba. Charlotte Rampling takodje dobra.

+1

I Bruce Willis je odlican kao posmatrac u sudnici.. :D

• +1 1
Posted

Da, jeste, to mu je mozda i neko od prvih pojavljivanja na filmu :D

Bruce :heart:

Posted (edited)
54 minutes ago, Stela said:

Brief Encounter

Malo drugaciji David Lean u odnosu na izuzetne filmove po kojima je najpoznatiji i zbog kojih ga volim (Lawrence of Arabia, Doctor Zhivago, The Bridge on the River Kwai - ovo mi je omiljena melodija za zvizduckanje :)).

Film je ljubavni klasik i vrlo mi se dopao. Jednostavan i sveden.

The Verdict

2u1 bi bilo da si gledala Madeleine!

Edited by Ras
  • Wub 1
Posted
1 hour ago, Stela said:

Da, jeste, to mu je mozda i neko od prvih pojavljivanja na filmu :D

Bruce :heart:

Dobar je i kao epizodna uloga u Porocima Majamija.

Posted
1 hour ago, garcia said:

bolji je u Betmenu 2 :fantom:

Ah,bolji je kao Zorin.

• +1 1
Posted

Ako neko traži neobaveznu zabavu za uzaludno nedeljno veče - uelkom!

Posted

Gledala sam Longlegs. 

Fotografija, kamera, perfektno. Priča je fino morbidna, ali nekako poluprazna. 

Dala bih mu okej ocenu samo jer volim scenografiju horora iz sedamdesetih. Da toga nema, uff...

E da, kapiram da je Kejdžova želja bila da glumi Džokera, pa eto, neki supstitut...