ultra plasticni Posted September 8 Share Posted September 8 nema nista precenjenije u poslednjih 20 godina od te korejske kinematografije 5 1 Link to comment
James Marshall Posted September 8 Share Posted September 8 Pa naravno da je parodija, zapravo satira, ja sam mu prišao u startu kao takvom plus kao kritici jednog vrlo surovog društva i bio mi je zabavan. Plus je i gluma odlična. 1 Link to comment
makaronee Posted September 8 Share Posted September 8 апропо' Koreje.. Oaza, 2002 Jes' malo stariji od dvaes' godina, ali meni se dopao onomad&onoliko. Doduše, lako se pretvorim u umusavljenu publiku sa zgužvanim maramicama, još ako ima kakvog onirizma*, ihaj.. *priznajte šta ste prvo pročitali.. Link to comment
Calavera Posted September 8 Author Share Posted September 8 51 minutes ago, bags said: Ne znam meni deluje na momente kao parodija. Slucaj je ocigledno bio zanimljiv ali jednostavno dijalozi, gluma, klisei u radnji su mi previse pokvariki utisak. Svideo mi se cak i kraj i sto je suptilno provlacio kakvo je sranje bilo u zemlji. Ne znam koliko je verodostojno ali Koreja je izgledala bas jadno 1986. Sve u svemu od mene 5/10. možeš samo reći da ti si nije svideo onaj mališa što dropkikuje sumnjivce, u redu je, među prijateljima si 1 Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 8 Share Posted September 8 ja bih rekao da ima elemente crne komedije, što je uvek dobra stvar Link to comment
slepa živana Posted September 8 Share Posted September 8 53 minutes ago, ultra plasticni said: nema nista precenjenije u poslednjih 20 godina od te korejske kinematografije jao bila je jedno vreme pomama za bolivudom ciklus bolivudskih filmova u konoteci mnogi je hipster proplakao praveći se da ga to zanima... a svaki film traje ko gladna godina 5 Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 8 Share Posted September 8 57 minutes ago, ultra plasticni said: nema nista precenjenije u poslednjih 20 godina od te korejske kinematografije mož da misliš šta hoćeš o korejskoj kinematografiji, ali bong joon ho se u civilizovanom društvu ne dira Link to comment
Calavera Posted September 8 Author Share Posted September 8 10 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ja bih rekao da ima elemente crne komedije, što je uvek dobra stvar ko i svaki bongarin film, zato i jeste car. plus ima besprekoran ukus, sad videh da je film inspirisan from hellom, najboljim horor stripom ikad: Quote Bong Joon Ho has stated that the script for Salinui chueok (2003) was directly influenced by Alan Moore and Eddie Campbell's comic book From Hell, and that he was also "a bit disappointed with the Hughes brothers' film of it." 1 1 Link to comment
slepa živana Posted September 8 Share Posted September 8 sinoć sam gledala na teveu working girl kakav povratak u budućnost 6 Link to comment
Anubis Posted September 8 Share Posted September 8 missim gledo sam ga davno, al kad ste vec spomenuli koreu, prepuracham the wailing za one koje nisu gledali.. Link to comment
Pokojni Ruxin Posted September 8 Share Posted September 8 preporučujem burning za one kojima smeta što je žanr kod bonga da, pa hoće nešto smrtno ozbiljno Link to comment
đorđe geprat Posted September 12 Share Posted September 12 u nedostatku ičeg što bi me držalo duže od 15 miuta na men dostupnim TV kanalima ovde u selu, vratih se već gledanom spakovanom na ovom mom seagate disku. dva kišna dana i dva sjajna beneluks filma. "Bliznakinje" i "Prekinut krug". ko nije gledao a može da nađe, neka se potrudi. vredi. Link to comment
makaronee Posted September 12 Share Posted September 12 La chimera, 2023. isprva me je preplavilo nekim neobicno nostalgicnim talasom, valjda zbog svog tog anturaza 80'.. posle se razvio lepo, po sirini a i po dubini. Link to comment
askeladden Posted September 12 Share Posted September 12 At close range.Walken mozda i najbolji film . 1 Link to comment
Mil@n Posted September 12 Share Posted September 12 Abominable, sjajan crtić, baš mi je prijalo. Link to comment
Recommended Posts