Pokojni Ruxin Posted January 7 Posted January 7 2 hours ago, ToniAdams said: Meni bitno jedino i samo da su tebi T I T2 bulja ne kleveći, T1 mnogo volim a T2 tipa top 5 evr 1
jms_uk Posted January 7 Posted January 7 1 hour ago, Patty Lee said: …the fuck? Ja sam mislila da taj film tek treba da se snimi! Na kioscima od oktobra prosle godine.
I*m with the pilots Posted January 7 Posted January 7 On 29. 4. 2021. at 0:08, maheem said: Double Vies https://m.imdb.com/title/tt7250056/ Zanimljive teme i dobri dijalozi, al oslabi tokom pa pokvari utisak. Posle gledanja nisam morala ni da pogledam ko je reziser - tacno sam osecala Imam neki problem sa njim, nemam pojma, svi filmovi koje sam mu pogledala su imali neki pomesani utisak. Definitivno dobra tema, ali mi interakcija ljudi deluje u momentima vestacki, kao da se obracaju nekoj siroj publici a ne jedni drugima. Tesko mi je malo da zamislim takve sedeljke, ali opet, sta ja znam o takvom krugu ljudi (izdavaci) Zanimljivi su nazivi filma u razlicitim zemljama: Zwischen den Zeilen (izmedju redova), Non-Fiction 1
brusli Posted January 8 Posted January 8 The Mule, Klint jos uvek kida. Bio skoro doumentarac na TV, Klint Istvud poslednja americka legenda, takodje odlicno.
Stela Posted January 8 Posted January 8 (edited) Magnetna rezonanca Dobar film, o pripadnosti grupi, tradicionalnom stilu zivota, otporu prihvatanju promena... Lokaliteti na kojima je snimano su odlicni, verujem da je to Transilvanija. Glumci realni, prirodni, uklopljeni u ambijent. Dobar deo filma se desava dok je mrak, svakako je zimi, pa je vec u 17h mrak, ali mi se cini da mu to daje neku notu beznadja, iako se desava u vreme praznika. Edited January 8 by Stela
Shan Jan Posted January 8 Posted January 8 Ako udjete sa niskim ocekivanjima necete se razocarati. Bilo je par trenutaka kad je film uspeo da prenese uzbudjenje trka ali to je to.
Kreator Posted January 9 Posted January 9 Fair Play https://www.imdb.com/title/tt16304446/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_q_Fair%20Play%20(2023) Veoma dobar film. Jedan psihoseksualni triler pomešan sa ličnim egoizmom u sadašnjem vremenu. Korporacijsko jurenje za parama, gaženje preko tuđih emocija, dovodi učesnike do totalnog prsnuća. Apsolutna preporuka. 1
stajebrebilo Posted January 9 Posted January 9 (edited) Downton Abbey, 2019. Kamera, scenografija, engleski jezik... i kako je posluga pobedila da služi kralja i kraljicu. edit - a ubacili su i gej epizodu, falili su crnac i jevrejin. Edited January 9 by vookela
Lancia Posted January 9 Posted January 9 Saltburn - vise usredsredjen da scenski impresionira/sokira detaljima, nego sto se poradilo na samoj radnji, gde se ostalo na povrsnosti. Svo vreme imao utisak da gledam iscasenu i bolesnu verziju The Talented Mr. Ripley. Ali zato Barry Keoghan zasluzuje 10 od 10 pozitivnih dashtanja za carsku glumu. 1
Venom Posted January 13 Posted January 13 Iz nekog razloga nisam nikad gledao ovaj klasik™, nije mi se gledalo ništa drugo, pa kao ajde što da ne. 5/10. Srećni ljudi bez nepravednih sankcija i bez Sime. 2
Mil@n Posted January 13 Posted January 13 Večeras sam u Mil@n Cineplex pogledao Interstellar ponovo, prvi put od kada je izašao... Oduvao me, moram priznati. Najbolji Nolan bez konkurencije. 1
Guuundogan Posted January 13 Posted January 13 30 minutes ago, Mil@n said: Večeras sam u Mil@n Cineplex pogledao Interstellar ponovo, prvi put od kada je izašao... Oduvao me, moram priznati. Najbolji Nolan bez konkurencije. meni najbolji nolan - Following (1998) Interstellar mu ima naj soundtrack verovatno, mrtva trka sa inceptionom
Mil@n Posted January 13 Posted January 13 Just now, Guuundogan said: Interstellar mu ima naj soundtrack verovatno, mrtva trka sa inceptionom Da! Zaboravio sam da napomenem. U 5.1.2 zvuči vanvremenski. Perfektno ide uz film. 1
Guuundogan Posted January 13 Posted January 13 I ja sam zaboravio da kazem da razumem tvoju (verovatno) ishitrenu kvalifikaciju… i ja sam bas slab na dzestiku cestejn
Recommended Posts